Hilarion – april 2019 / Marlene Swetlishoff.

Hilarion –
april 2019 / Marlene Swetlishoff.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Samen met alles dat naar de oppervlakte komt om te worden bekeken, erkend, getransmuteerd en vrijgegeven, is er ook de opkomst van de nieuwe groei van de zaden die gedurende deze vele jaren zijn geplant. Zie alles dat goed en gezond is, dat nu kan worden omarmd en ondersteund door de grotere energieën waarmee dagelijks de atmosfeer van de planeet overgoten wordt, de planeet die uw huis is in dit leven en het ook in vele andere levens is geweest. De wortels van aarding die je hebt aangebracht in dit bewuste wezen dat je thuis is, zijn diep en dit zal je goed van pas komen in de komende dagen.
In de voortdurende cyclus van het leven op Aarde is dit de tijd die een vleugje vernieuwing heeft; vernieuwing van de natuurrijken voor degenen die op het noordelijk halfrond leven, vernieuwing van hoop op een betere manier voor àl het leven om te genieten en te ervaren, nieuwe geboorte en begin en nieuwe creatieve projecten die wachten om zich te manifesteren in het licht van een nieuwe dag. Hou vast aan deze gevoelens van gelukkige verwachting en anticipatie, want in deze tijd kan het uitgroeien naar het leven waar je altijd van hebt gedroomd. De positieve veranderingen kunnen zich manifesteren op zeer kleine, schijnbaar onbelangrijke manieren, maar het resultaat hiervan kan groot impact hebben. Geloof dat het kàn gebeuren en dàt het gebeurt, en hou ten allen tijde deze gedachte vast in je hart.

Er komt nu op de planeet een energie die de deur opent naar het gouden pad van inwijding voor degenen die het werk hebben gedaan. Dit zal voor elke persoon op het juiste moment komen, om het best mogelijke resultaat te bereiken. Naarmate elke persoon vordert op het inwijdingspad, kunnen de testen zeer krachtig en levensveranderend zijn. Elke inwijding heeft het individu gebracht tot een grotere integratie en bewustzijn van het zelf, wat voordien niet evident was. De sluier van vergetelheid die hen bij de geboorte of kort daarna werd opgelegd, wordt nu systematisch gedesintegreerd en hun ware en authentieke meester-zelf begint er doorheen te schijnen.

De meesten van jullie die dit bericht lezen of ernaar luisteren, zitten in het proces van de vijfde inwijding. De meeste van je zeven lagere chakra’s zijn gereinigd/vrijgemaakt en de hogere chakra’s zijn geopend. Je hebt nu te maken met creaties van je geest die meestal het element van angst met zich dragen. Deze angsten confronteren en beseffen dat het alleen maar creaties van iemands geest zijn, het losmaken en het loslaten ervan, dàt is het werk op dit moment. Daarom ging je de laatste tijd in introspectie, in jezelf, want je bent bezig om de weg voorwaarts te effenen naar initiatie in de zesde [inwijding]. Hoe meer hiervan kan opgeruimd worden, hoe meer beheersing men krijgt over de fysieke, mentale en emotionele lichamen.
Dit is een taak die zelfwaarneming vereist van iemands mentale en emotionele processen.  En  – na deze erkenning van wat er aan de hand is –  door de intentie te verklaren om te erkennen, los te laten, vrij te geven en te zuiveren, zal het zo gebeuren. Het vereist toewijding aan het ascensieproces en bereidheid om het persoonlijkheids-ego los te laten en zich over te geven aan het Heilige ChristusZelf / Eeuwige Goddelijke Essentie dat zich nu in ieders heilige diamanten hart bevindt. Het vereist een voortdurende toewijding om iemands gedachten, gevoelens en emoties te zuiveren en om het fysieke lichaam te zuiveren door middel van voeding, juiste hydratatie, ademwerk, meditatie en visualisatievaardigheden. Jullie doen allemaal dit werk en boeken vooruitgang en we moedigen jullie aan om hiermee door te gaan!
Tot volgende maand …
Ik Ben Hilarion
© Marlene Swetlishoff.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur / schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website, geen andere is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video op de onderstaande link kan echter ook met anderen worden gedeeld:
Dit artikel is bedoeld voor het leesplezier van degenen die regelmatig deze website bezoeken:
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be