Hilarion 8 t/m 14 februari 2015 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Het Doel Nu is om een Stralend en Onkreukbaar Licht te Worden
Februari 8-15, 2015
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Het leven op de planeet is aan het versnellen in diens reactie op de kosmische energieën die op het oppervlak en die binnenin diens kern gutsen. Ontelbare veranderingen doen er zich voor binnenin de energiegebieden van alle levende levensvormen. Alles en iedereen probeert zich aan te passen aan het verhoogde frequentieniveau dat nu de Aarde en al haar bewoners belegert, zowel gezien als ongezien. Deze energieën zijn nu zelfs krachtiger dan voorheen en werken eraan om alle blokkades binnenin ieder individu op een manier losser te maken en te ontbinden dat een vrijlaten in staat zal stellen van alle inperkende patronen van het verleden. Het is een krachtig en vaak ongemakkelijk proces, maar ben ervan verzekerd dat het eindresultaat een goed resultaat voor iedereen zal zijn. Er zijn vele chaotische krachten aan het werk en het lijkt alsof de wereld en iedereen daarop bezweken zijn aan de waanzinnigheid. Ook dit zal voorbijgaan. Diegenen die doorgaan om overgave aan het zuiveringsproces te weerstaan vinden het steeds moeilijker om hun agenda’s met het gemak van uitvoeren te hanteren waar zij eens bekend mee waren.  
Het is een grote kans voor diegenen op het pad van het Licht en initiatie om in/naar het meesterschap van hun vijf lichamelijke systeem te komen. In dit tijdsgewricht van het ascentieproces wedijveren alle dimensies om aandacht, alles dat voorheen onderdrukt en verdrongen werd komt met een gedrevenheid naar voren die schokkend en niet tegen te houden is, en tot uitdrukking gebracht moet worden om losgelaten te worden. Sta jullie zelf toe om uit te lijnen met de hogere visie die jullie vastgehouden hebben en ben goed voor jullie zelf en voor allen binnenin jullie gebied van invloed. Jullie zijn de kalmerende aanwezigheid in het oog van de storm, de kracht voor de restauratie van de goddelijke orde en het evenwicht. Alles is in het proces van herbalanceren; alles dat het uitschreeuwt voor waarheid en gerechtigheid schreeuwt om aandacht. De mensen van de wereld zullen niet langer meer hun recht op de soevereiniteit van hun lichamen, geesten en zielen ontkend worden terwijl de machten die zijn, doorgaan met hun genadeloze bezigheden om de controle te herkrijgen. Het is een verloren strijd en het einde van hun heerschappij op de Aarde komt naderbij.
Ons advies aan onze geliefde Lichtwerkers blijft in principe hetzelfde als voorheen. Aard jullie zelf iedere dag, doe elke en iedere dag een beroep op de strijdkrachten van het Licht om bescherming, werk eraan om jullie energiegebieden schoon te houden van alle negativiteit en de energieën van diegenen rondom jullie heen die niet voor jullie hoogste goed zijn. Versterk jullie zelf regelmatig met krachtige affirmaties en invocaties en verspreid Liefde, Vrede, Harmonie en goede wil waar je dat ook maar kunt. Denk eraan dat je een krachtige kracht voor het goede in deze wereld bent en dat de Vrede hersteld zal zijn als de ketenen van de illusie wegvallen. Zo afgezaagd als het klinkt, wat de wereld nu nodig heeft is Liefde, zoete Liefde. Houd in gedachten dat jullie zeer gevoelig zijn voor de energieën rondom jullie heen en dat jullie er voortdurend aan moeten werken er niet op te reageren als zij tot uitdrukking gebracht worden door de mensen in jullie families, gemeenschappen en in wereldgebeurtenissen. Alles is niet zoals het toeschijnt te zijn, er wordt veel goed werk achter de schermen gedaan.  
Terwijl ieder persoon diens vrijheid claimt vanuit ieder patroon dat naar boven naar hun besef gekomen is dat erkend moet worden, en ieder obstakel en terugkerend patroon dat hun voorwaarts gaande beweging in/naar Vrede, Harmonie, Succes, Vreugde en meesterschap tegengehouden heeft, belichamen zij hun ware luister. Door dat te doen, verschuiven en verhogen zij de lat aangaande de mogelijkheden en hogere potentiëlen voor de gehele mensheid zodat iedereen bevrijd kan zijn door hun verbinding aan het collectieve gebied van bewustzijn. Jullie worsteling door de ontbinding van de dichte energieën heen is niet tevergeefs geweest – waar jullie gegaan zijn, hebben jullie de dichtheid opgeruimd zodat anderen voorwaarts kunnen gaan zonder dergelijke worstelingen en belemmeringen. Als pioniers voor het collectief, kwamen jullie uitgerust om de dichtheid te overwinnen en om alle verleidingen op jullie pad geplaatst te weerstaan, van diegenen die jullie zo gemakkelijk zouden hebben kunnen afleiden en jullie weggehaald zouden kunnen hebben van jullie voorgenomen uitkomst. Jullie hebben gezegevierd en zijn nu op jullie plaats om in/naar de volgende stap van jullie ascentiereis te verhuizen.
Het doel nu is om zo een stralend onkreukbaar Licht te worden dat geen enkel persoon, obstakel of evenement jullie ooit kan beïnvloeden door jullie van jullie pad af te stoten. Jullie intenties om het hoogste goede en de hoogste uitkomst voor de wereld te brengen zal creëren wat jullie visualiseren. Jullie helpen al het leven om zich de krachtige kracht van Liefde te herinneren door de levende, ademhalende voorbeelden ervan te zijn in jullie dagelijkse acties en keuzes. Blijf jullie Licht uitstralen!
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com