Hilarion – juli 2021

Hilarion 

juli 2021 / Via Marlene Swetlishoff

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! Te lang zijn de mensen van de wereld verdeeld geweest en waren ze vergeten dat ze allemaal verbonden zijn via hun Bronverbinding, hoe ze het ook noemen. Naarmate meer mensen zich afstemmen op deze Bron, ontdekken ze de innerlijke schoonheid, zuiverheid, liefde, compassie en creativiteit die als een rivier door hen heen stroomt. Wanneer ze zich de grootsheid van hun eigen wezen herinneren, worden ze verliefd op wie ze zijn en eren ze dat weten. Dit straalt op zijn beurt uit naar anderen en ontsteekt die goddelijke vonk in hen. Ze zullen niet terug willen naar het leven in de schaduw en zullen er alleen voor kiezen datgene te doen waardoor ze zich goed voelen over zichzelf en iedereen om hen heen. Ze zullen zich goed voelen, vreugde en geluk op elk moment willen versterken en zullen er alles aan doen om dit gevoel te allen tijde te bestendigen.

Degenen onder jullie die het werk hebben gedaan om lagere emoties, houdingen en geconditioneerde reacties te transcenderen, helpen het hele collectief van de mensheid om hun eigen zuiverheid van zijn en liefde die ze zijn te omarmen. Terwijl ze allemaal ontwaken voor deze herinnering aan hun ware wezen, vinden er veel positieve en natuurlijke veranderingen plaats in de omgeving en de wereld om hen heen. Dit is hoe de manieren van de oude wereld worden verworpen voor een betere manier – wat was zal gewoon wegvallen. Liefde in al haar facetten van expressie zal elke dag heersen en iedereen zal in harmonie samenwerken om welwillende veranderingen teweeg te brengen voor het hoogste goed van iedereen. Liefde is de ware kracht in de kosmos, het is de lijm die alles binnen en buiten in de wereld om je heen verenigt. Waar liefde is, is alles. Het is belangrijk om deze sterke kracht door je wezen te laten schijnen terwijl je op deze wereld loopt.

Trouw zijn aan jezelf blijft aan de orde van de dag. Doe alleen dat wat voor jou klopt. Voorbij zijn de dagen van zich aanpassen aan de heersende thema’s die in de wereld om je heen in afleiding opkomen. Jij bent soeverein, daarom erken je dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen staat van gezondheid en welzijn en leef je je leven volgens hogere gedragswetten die ervoor zorgen dat je geen schade berokkent terwijl je je dagelijkse leven leidt. Je bent uniek en geen kopie van iemand anders. Volg altijd je innerlijke leiding over wat voor jou het juiste is om te doen op een bepaald moment en in een bepaalde situatie. Streef er altijd naar om de hoogste en beste versie van jezelf te zijn die je kunt zijn. Dit is geen competitie met anderen om je heen, het is een innerlijk verlangen om de beste mens te zijn die je persoonlijk kunt zijn. Het betekent altijd de hoofdweg nemen en de geprogrammeerde reacties van de lagere vibraties die nog steeds hoogtij vieren op deze wereld overstijgen.

Wanneer situaties en gebeurtenissen zich voordoen, gebruik dan je aangeboren wijsheid en wees niet bang om de stap te zetten die je wordt getoond. Je hebt je eigen interne geleidingssysteem dat altijd in beweging is; leer te herkennen wanneer het in je speelt. Het zal altijd het pad zijn van de hogere manier van zijn en deze weg leidt je in veiligheid en bescherming. Vaak vraag je je in huidige situaties af of je op de goede weg bent en weet je niet welke weg je moet gaan; doe in dit geval niets en de weg vóór je zal vrij komen. Het draait allemaal om vertrouwen in jezelf en vertrouwen hebben in wat je wordt getoond. Vaak betekent actie ondernemen gewoon naar binnen gaan om opnieuw verbinding te maken met je interne begeleidingssysteem. Omdat je dit vaak doet, word je onderweg steeds beter in het herkennen van borden en wegwijzers. Ze zijn er in je eigen ervaringen van de wereld om je heen.

Heb altijd, altijd lief – het is wie je bent! De wereld om je heen verandert en transformeert en je creëert elke dag het nieuwe sjabloon van de nieuwe aardse realiteit door de interne keuzes die je maakt. Neem in ieder geval geen genoegen met kruimels als je weet dat je cake kunt eten! Je bent al het goede waard omdat je een kind van het Licht bent! Je handhaaft het Licht namens de hele mensheid terwijl de hogere energieën binnenkomen. Ook al is het een uitdagende tijd in de geschiedenis van de Aarde, je hebt er vrijwillig voor gekozen om hier nu te zijn om de transformatie tot stand te brengen die nu plaatsvindt. We eren jullie moed en dapperheid, standvastigheid en vasthoudendheid. Jullie zijn ons grondpersoneel en wij staan jullie altijd bij. Vraag naar wat je nodig hebt en wij zullen je verzoek honoreren.

IK BEN Hilarion.

©Marlene Swetlishoff. Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com

Vertaling: Agnes

https://www.wakkeremensen.org