Hilarion 4-11 Januari 2015 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Jullie Grotere Rol op de Planeet is zich Nu aan het Ontvouwen
Januari 4-11, 2015

Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
De weg die voor jullie ligt heeft ontluikend potentieel en ontluikende mogelijkheden. Diegenen van jullie die standvastig het werk van de ingewijde op het pad van het Licht gedaan hebben zullen nu beginnen de beloningen te oogsten. Deze beloningen komen als het tot bloei komen van nieuwe gaven van de geest. Deze gaven liggen wachtend binnenin jullie om ontdekt, verkend en ontwikkeld te worden. Velen van jullie beginnen ermee om heldere dromen te hebben waarin jullie de controle nemen en het dan dirigeren zoals jullie wensen. Dit is een teken van iemand die wakker en bewust is van diens ware aanwezigheid, iemand die een Meester van Zelf is. Niet langer meer ben je in verwarring en aan het stoethaspelen over wie of wat je bent. Je WEET dat je een wezen van Licht bent en dat jij KIEST om uitdrukkelijk hier op Aarde te zijn voor deze tijden die nu voor jullie aanstaande zijn. Je zult het veel gemakkelijker vinden om je plannen, doelen en projecten, die tot nu toe in de wacht gezet werden, te implementeren. Je zult verbijsterd zijn over de snelheid waarmee deze nu in de wereld manifesteren.
Jullie worden jezelf nu gewaar in staat te zijn om je te focussen en op koers te blijven als jullie beginnen aan en de projecten voltooien die in de wacht gestaan hebben. Een ieder van jullie heeft op z’n minst één geschenk om met de wereld te delen in wat voor vorm het ook maar aan mag nemen. Jullie moeten in jullie zelf geloven, ongeacht hoe vreemd of eigenaardig de creatieve ideeën ook schijnen te zijn die er in/naar jullie gedachten komen. Stel jezelf open voor de nieuwe ideeën die in/naar jullie bewustzijn komen. Schrijf deze ideeën onmiddellijk op met de datum waarop je hen ontving. Maak er een punt van om je journaal op z’n minst één maal per week te controleren/herlezen om je geheugen op te frissen. Soms, zal meer informatie je gedachten binnenkomen als je jou notities herleest en controleert. Schrijf deze informatie ook op. Begin dan uit te kijken naar de synchroniciteiten als zij in je dagelijkse leven tevoorschijn komen, aangezien je gidsen en engelen binnenkomen om je te helpen om de ideeën in/naar de manifestatie te brengen. Je moet iedere dag om deze hulp vragen en bereid zijn de informatie nauwkeurig uit te voeren die naar jou toekomt.
Het collectieve gebied van het menselijke bewustzijn werd opgewaardeerd met de hogere energie welke in/naar de Aardse atmosfeer gekomen is. Dit veroorzaakt veel onrust binnenin diegenen die er geen idee van hebben wat er aan het plaatsvinden is in de kosmos. Hun levens voelen aan alsof zij binnenstebuiten en op hun kop gezet zijn en zij streven ernaar om te begrijpen waarom dit aldus is. Deze mensen wenden zich tot het internet om naar de antwoorden te zoeken en zij vinden de plaatsen van Licht, Liefde en Inspiratie en wie deze online bakens voorbereid hebben om de zoekers te helpen om hun weg te vinden. Jullie centrums van Licht zullen voortaan gezien en geraadpleegd worden door een toenemende hoeveelheid van ontwakende mensen. Jullie grotere rol op de planeet is zich nu aan het ontvouwen. Als een ambassadeur en afgezant van de Schepper, is het jullie taak om jullie Licht als een voorbeeld uit te stralen naar de rest van de wereld. Jullie innerlijke Licht moet meer zichtbaar zijn in jullie externe manifestatie in alle gebieden van het leven.
Deze tijden roepen op voor een grotere verantwoordelijkheid van een ieder van jullie, terwijl jullie ernaar streven om de hogere visie van de wereld die jullie wensen te creëren en te ondersteunen in stand te houden. Jullie zijn het die het creëren! Er is niemand anders, alleen diegenen zoals jullie die bereid zijn om in jullie Licht en in jullie waarheid te staan en het dagelijks te ZIJN! Dus vragen wij jullie om door te gaan de baanhakkers en de baanbrekers te zijn; nu is niet de tijd om op jullie lauweren te gaan rusten. Jullie zijn overgegaan, jullie zijn geslaagd voor de tests van de initiatie en nu zal jullie werk in alle ernst beginnen. Wij beloven dat het werk zal zijn dat gevuld is met immer uitbreidende vreugde, vrede en geluk dan jullie ooit eerder ervaren hebben. Wanneer ieder persoon vanuit de hogere dimensies werkzaam is, lijkt het leven zoveel gemakkelijker te zijn, meer vervullend, meer uitbreidend en meer verrijkend in alle facetten van het dagelijkse leven. Doe wat ook maar nodig is om deze hogere staat van zijn te implementeren en te handhaven.  
Door dagelijks je Licht en het kosmische Licht in het centrum van de Aarde te gronden, help je iedereen om zich te herverbinden met hun hogere versie van henzelf. Als deze herverbinding meer frequent en prominent wordt, zal een grotere graad van ontwaking het resultaat zijn, en het volledige collectieve gebied van de mensheid is bekrachtigd om een groter Licht en grotere kennis er binnenin te dragen. Terwijl de ware golven van de Aardse atmosfeer deze bekrachtigde energie dragen, worden alle bewoners op de Aarde opgewaardeerd naar een hogere frequentie door het proces van osmose. Wat met één persoon gebeurt, gebeurt werkelijk voor iedereen. Hoe meer van de mensen van de wereld die in een staat van vreugde leven en deze staat van zijn onderhouden en handhaven, hoe meer in staat en bekrachtigd iedereen op de planeet wordt. Het volledige potentieel in de bevolking van de wereld is opgetild naar een hoger niveau van functioneren en de oude manieren van de dingen te doen en de dingen waar te nemen zullen niet langer meer werken. Dit is wanneer geïnspireerde creativiteit binnenin elk menselijk hart zal floreren en de mensheid zal beginnen te leven zoals oorspronkelijk bedoeld was op deze planeet.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com