Hilarion –

Hilarion –

mei 2021 / Via Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! Er hebben verbazingwekkende veranderingen plaatsgevonden toen de planeet onlangs naar de hogere etherische dimensies werd gekatapulteerd. Dit gebeurt ook doorheen de hele kosmos – andere planeten die al eeuwenlang vijfdimensionaal zijn, gaan ook de frequentieladder op naar een hoger octaaf. Op de planeet worden de tekenen steeds duidelijker dat ascensie nabij is. Het aardoppervlak verandert dagelijks, terwijl ongebruikelijke weerpatronen de komende jaren gemeengoed worden. Men moet buigzaam en flexibel zijn in alle situaties die voor je komen. Er is de noodzaak om je dagelijkse bestaan te vereenvoudigen en alle dingen te elimineren die je niet dienen op het nieuwe pad dat je bewandelt. Terwijl je de rommel opruimt, schep je ruimte voor het nieuwe om in je leven te komen en het wordt gevuld met energie van een hogere frequentie die je nodig hebt om door te gaan op je ascensiepad.

De grotere instroom van licht tijdens deze huidige tijden veroorzaakt bij velen van jullie ongemakkelijke symptomen in je fysieke lichaam. Velen van jullie voelen zich opgeblazen en hebben last van spijsverteringsproblemen, waardoor iets eten helemaal ongewenst is om het gevoel van misselijkheid te vermijden dat dan optreedt. Vereenvoudig je voedselinname – probeer rauw voedsel, blijf een week of wat bij een specifieke voedselgroep, zoals groenten, in een monodieet – het kan helpen om de maag tot rust te brengen door ze minder gevarieerd voedsel te geven om mee te kampen. Drink veel water en vermijd koffie tijdens dit monodieet – en het allerbelangrijkste: vermijd de consumptie van suiker. Hoe minder complex je voedselinname is, des te comfortabeler zul je worden bij het opnieuw kalibreren van je lichaam, aangezien het hoogfrequente licht wordt geabsorbeerd en geassimileerd. De inname van frisse lucht is ook een belangrijke factor om meer harmonie en balans te brengen binnen het zich ontwikkelende nieuwe menselijke besturingssysteem.

Het wordt noodzakelijk om een plek in de natuur te vinden waar je je energieën kunt aarden in de kristallijnen kern van Moeder Aarde en om een plek te vinden, zoals je badkuip, waar je jezelf minstens dertig minuten in het water kunt onderdompelen om je meer evenwichtig en verfrist te voelen. Deze activiteiten zullen stagnerende energieën elimineren die mogelijk je meridianen blokkeren en kunnen weer een glimlach op je gezicht toveren! Voor meer passieve maar zeer efficiënte activiteiten, denk aan het masseren van je rug en misschien het ervaren van acupressuur om een gezonde stroom in je energiecircuits te herstellen doorheen je chakra- en zenuwstelsel. Al deze activiteiten maken gebruik van zelfzorgregimes die een enorme impact kunnen hebben op de verbetering van iemands algehele gezondheidstoestand. Het belangrijkste voordeel is de verbetering die je zult voelen in de staat van je geestelijke gezondheid.

Het beste advies dat we je op dit moment kunnen geven, is, geduld hebben. Alles wat mogelijk is en dat je door je gidsen is beloofd, zal zich manifesteren op de voor jou juiste timing. Deze timing is voor elk individu anders, omdat er geen eenduidige maat is die bij iedereen in dit proces past, vandaar de behoefte aan geduld voor ieder van jullie. Er gebeurt zoveel achter de schermen van de huidige gebeurtenissen dat je geest zou tilt slaan bij al wat gaande is. Er zijn veel spelers in dit goddelijke plan dat zich nu ontvouwt en ieder van jullie neemt deel aan de rol die je hebt afgesproken als de jouwe. Velen van jullie worden op dit moment ‘geactiveerd’. Het ontwaken van de mensheid is in deze tijd van groot belang. De Aarde is klaar, het is aan de mensheid om een hoger perspectief te krijgen en haar vrijheid en soevereiniteit terug te nemen.

Dit proberen we te doen door gebruik te maken van de kwantumvelden die in deze tijden beschikbaar zijn, door diegenen* van de mensheid die hier nu zijn vanuit de toekomst, in stations van activiteit te plaatsen waar ze het meeste goed kunnen doen namens de hele planeet en al haar bewoners. Deze [van de mensheid die hier nu zijn vanuit de toekomst] proberen te dienen en een nieuwe en verlichte manier van leven naar voren te brengen die hun erfenis zal zijn voor de toekomstige generaties van de mensheid. Ze willen niet aanbeden en gehoorzaamd worden door de bewoners op deze planeet – ze proberen te bevrijden en niet te vernietigen. Hun mandaat is altijd geweest dat ze geen kwaad mogen doen. Ze zijn zich bewust van het feit dat ze het toekomstige zelf van de mensheid zijn en altijd in de hoogste waarheid en integriteit moeten handelen om de planeet en haar bewoners naar de juiste tijdlijn en positie te sturen voor de meest welwillende resultaten in de toekomst.

Tot volgende maand …

Ik ben Hilarion

© Marlene Swetlishoff.

https://www.youtube.com/watch?v=6koE2ljj1Eg

Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Het kopiëren, delen en vertalen van dit artikel is alleen mogelijk door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN op Ron Head’s “Oracles and Healers” -website worden geplaatst, geen andere is toegestaan. Dit artikel bevat codes van Licht om kracht en empowerment te geven aan degenen die het lezen of horen.

www.TheRainbowScribe.com

Vertaling: Agnes

www.wakkeremensen.org