Hilarion / 15-22 Maart 2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Je Lichaam Vibreert Letterlijk met een Onophoudelijke Energiestroom…
 15-22 Maart 2015
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Terwijl een ieder van jullie diens eigen ster volgt en vaak naar binnenin gaat, beginnen jullie te genieten van het zitten in de stilte van jullie ziel waar voorbij het begrip vrede is. Dit is jullie speciale plaats, jullie heilige heiligdom, jullie heilige Tempel. Deze heilige plaats maakt alles, waar jullie doorheengaan, de moeite waard en relevant. Daarin liggen werelden van eindeloze mogelijkheden zoals gouden schatten die erop wachten om gevonden te worden. Jullie kunnen je alles herinneren dat jullie ooit geweten en ervaren hebben binnenin deze heilige ruimte, je kunt je herverbinden met je ware en authentieke zelf, de onschuldige zelf, de bevrijde zelf. Het innerlijke leven roept naar jullie tijdens deze tijden en velen van jullie beantwoorden die roep. Veel zal er ontdekt worden, er zal over nagedacht en het zal geassimileerd worden terwijl jullie de wortelen ontdekken die jullie verbinden met de Goddelijkheid. Wanneer deze goddelijke verbinding zich eenmaal voordoet, is er niets dat jullie ooit nog kan verleiden om terug te gaan naar de manier waarop het was. Alles is duidelijker geworden, alles is veranderd.

Een hoogstaande vreugde en dankbaarheid wordt jouw lied van iedere dag, je kunt niet ophouden met glimlachen aangezien je werkelijk de grote schoonheid ziet die jou omringt, in je omgeving, in je relaties, in je dagelijkse leven en iedere nuance daarvan. Het leven stroomt vol energie door je aderen en het is zo goed om in ieder moment in leven te zijn. Met grote waardering biedt jij je dankbaarheid aan de Goddelijkheid aan voor de goedheid en zoetheid dat jouw leven is, de engelachtige wezens die jouw partners in het leven zijn; en de zielfamilie die door dik en dun van je houdt. Het is nu op de Aarde zoals het in de Hemel is en alles is goed met de wereld. Je begrijpt dat het je eigen inzicht/gewaarwording is dat verschoven werd in/naar het voelen van dit nieuwe bewustzijn, deze nieuwe verbinding, deze nieuwe staat van zijn. Je lichaam vibreert letterlijk met een onophoudelijke energiestroom en dit is een teken dat je nu stevig op het juiste spoor bent; het pad van Licht dat je koos te bewandelen in dit leven. 
Nu begin je de reis te begrijpen en te waarderen die jou naar dit punt gebracht heeft. Als je niet de tijden van beproeving, tegenslag en uitdaging ervaren had, zou je niet het gevoel kunnen waarderen dat je nu ervaart, het contrast tussen de twee polariteiten zou nu niet zo diepgaand gevoeld worden. Geef jezelf een klopje op de schouder en zeg, “Goed gedaan!” Beloon jezelf met iets dat voor jou een traktatie representeert, pauzeer en neem een moment om het geschenk te waarderen. Ja, er ligt meer werk en inspanning in het verschiet maar je beseft nu dat het deze momenten en deze persoonlijke openbaringen zijn die het leven meer betekenisvol maken. Terwijl je meer van je goddelijkheid in je fysieke lichaam verankert, lijken de veranderingen er binnenin miraculeus te zijn, zelfs voor jou die ferm geloofde dat het mogelijk was. Het bewijs van diens manifestatie verwijdert alle twijfel.
Vanaf dit punt verder, zullen je persoonlijke gidsen, die bij je geweest zijn vanaf het inhaleren van je eerste ademteug op deze planeet en de nieuwe gidsen die onlangs aan jou toegewezen werden, jou meer diepgaand en krachtig begeleiden aangaande de missie die je gekozen hebt om te vervullen. Deze missie is geen missie dat iets is dat bijna onmogelijk is om te volbrengen, je missie is altijd uitgelijnd en op maat voor je leven en de behoeften gemaakt die voor jou zeer belangrijk zijn. Het is nu een pad van vreugde en geluk dat je bewandelt en terwijl je dit doet, zegen je iedereen rondom je heen met wie je in contact komt. De energie van vreugde en geluk is bijna besmettelijk en verheffend en is een welkome balsem voor de vermoeide zielen die in echte hoop verlangen naar een betere manier, een beter leven. Het Licht dat van binnenuit jullie straalt, inspireert dezelfde staat van Zijn binnenin anderen.
Voeg jullie energieën in groepfocus toe en weet dat het een miljoen keren vergroot wordt door jullie Familie van het Licht. Heb het voornemen dat het zo is en het zal gedaan worden!
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com