Hilarion 11-18 Januari 2015 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
In het Hart van Alle Aangelegenheden, Bestaat Alleen Liefde
Januari 11-18, 2015
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Op de wereld doet er zich een stille revolutie van bewustzijn voor. Als ieder hart zich opent voor de grotere energie invoer, beginnen zij hun goddelijke verbindingen met elkaar te herinneren. Zij beginnen ermee om naar binnen te gaan om in stilte en eenzaamheid te zitten en na te denken over de werkelijke staat van hun wezen. Zij nemen de noodzakelijke tijd om te begrijpen dat de wereld waarop zij leven snel aan het veranderen is en zij vragen zich af waarom dat zou moeten zijn. Zij streven ernaar om de antwoorden te vinden op hun vele vragen en wenden zich naar het internet waar zij de mogelijkheid hebben om vele sleutelwoorden te proberen die handelen als portalen naar volumes aan informatie welke zich ogenblikkelijk voor hen ontvouwt in de grote bibliotheek van de collectieve kennis. Zij zoeken naar antwoorden over waar het leven echt helemaal over gaat, over het bestaan van spirit en als zij dat aldus doen ontdekken zij informatie die een geheel nieuwe werkelijkheid voor hen opent. Zij onderscheiden dat wat oprecht in hun eigen hart en ziel weerklinkt.
Het is een ongemakkelijke ontdekking op vele manieren, want zij beginnen nu te begrijpen dat elk persoon op de planeet verantwoordelijk is voor diens eigen keuzes en acties in ieder moment, dat hun ziel toerekeningsvatbaar gehouden wordt voor al hun daden tijdens hun volledige levensduur en dat de wereld waarvan zij dachten dat het echt was slechts een illusie was geprojecteerd door krachten buiten henzelf. Vanuit dit besef komt ontwaking en het verlangen te weten waar zij staan in het eeuwige ontwerp van de dingen. Dit besef opent opwindende nieuwe paden en zij ontdekken nieuwe mogelijkheden voor hun levens. Als hun harten opengaan voor nieuwe mogelijkheden, zien zij dat het alleen maar hun aandacht, intentie en toewijding vereist. Hun horizon is op vele manieren uitgebreid en zij beginnen nieuwe potentiëlen voor hun levens te verkennen, in nieuwe gedachten, nieuwe acties die zij kunnen nemen om hun leven beter dan voorheen te maken.
Zij kijken naar de mensen in hun levens via een nieuw inzicht. Zij zien dat het in hun relaties met anderen is dat zij meer over hun eigen karakter kunnen leren, dat wat zij zien in de mensen rondom hen heen die zij leuk vinden en bewonderen een kwaliteit is die zij zelf belichamen. En dat wat zij niet leuk vinden in iemand anders diens karakter ook een deel van hun eigen karakter is. Zij beginnen om een meer meedogende houding te hebben richting henzelf en anderen en zien dat iedere ontmoeting met anderen hun begrip van het leven en van de liefde helpt te verbreden, en hen helpt om meer te zien van wie zij als individuen zijn. Zij kiezen om meer liefdevol en accepterend van henzelf en de mensen in hun beïnvloedingsgebied te zijn en accepteren de wereld zoals het is. Zij begrijpen nu dat hun persoonlijke wereld een resultaat is van hun gedachten en dat zij hun gedachten kunnen veranderen naar meer liefdevolle gedachten en door dat aldus te doen een leven en een wereld creëren die aangenaam om te ervaren is.
Zij beginnen in een hogere macht te vertrouwen die altijd aan het werk geweest is in hun individuele levens, de Universele macht/kracht van Liefde welke hen altijd gidst en de toets van de tijd doorstaat en door dit, neemt hun leven een grotere betekenis en doel aan. Als zij zichzelf toestaan om de liefde die hen en iedereen op hun planeet baadt te voelen en te ervaren, beseffen zij dat niets hen ooit schade kan berokkenen of een negatief effect op hen kan hebben tenzij zij zelf angst toestaan binnen te komen. Door een open hart en geest te houden, en te vertrouwen op de genezende kracht van Liefde om hun levens te transformeren, ervaren zij meer vreugde en geluk in alle facetten ervan. Door op de waarheid van hun harten te vertrouwen en hun eigen intuïtieve gewaarwordingen, trekken zij alles dat noodzakelijk is om dat te creëren wat in hun hartsverlangen is naar hen aan, en een grotere vrede en duidelijkheid/overzichtelijkheid zal in hun alledaagse levens manifesteren.
Er is een natuurlijke goddelijke orde die binnenin de gehele Schepping bestaat, en ieders leven wordt altijd in volmaakte evenwichtigheid vastgehouden. Iedere ervaring waar een persoon doorheen gaat is een les in liefde en wijsheid welke een diepere reden dient dan een persoon kan weten in de tijd dat zij het ervaren. Iedereen heeft de bekwaamheid om mentaal en emotioneel boven alles uit te stijgen dat zij in het leven tegenkomen en het transcenderen. De huidige tests in het leven die ieder persoon ervaart in deze tijden als individuen en als een collectief, roepen op voor meer en groter mededogen, tolerantie, geduld en zachtaardigheid. Deze kwaliteiten zijn een teken van volwassenheid en kracht van het karakter. Het is mogelijk om situaties op een liefdevolle manier op te lossen wat een positieve uitkomst voor alle betrokken creëert. In het hart van alle aangelegenheden, bestaat alleen Liefde.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com