Hilarion: 10-17 Mei 2015 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Ben Vredig en Blijf Kalm terwijl de Innerlijke en Externe Veranderingen Plaatsvinden
Mei 10-17, 2015/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Er zijn overal tekenen van de veranderingen die op jullie planeet plaatsvinden. Deze veranderingen zijn divers en omvatten vele spectrums van het leven. De Aarde veranderingen reflecteren de veranderingen binnenin de mensheid terwijl zij ernaar streven om te gaan met en te begrijpen wat er zich voordoet. Elke tragedie die zich voordoet brengt het beste in de mensheid naar buiten als zij ernaar streven om te geven wat zij kunnen om te helpen. Heel veel vragen worden er gesteld in alle harten, want het lijkt alsof de wereld die zij kenden aan het verbrokkelen en uiteen aan het vallen is. De mensheid ervaart de uitwerkingen van hun planeet die de ketenen van het verleden van zich afschudt, terwijl Zij in/naar Haar rechtmatige plaats in het Universum verhuist. Deze veranderingen hebben zich heel vaak voorgedaan doorheen de millennia maar in deze tijden, heeft de mensheid een kans om erboven te stijgen en zegevierend tevoorschijn te komen.
Het is een tijd voor ieder persoon om naar binnenin te gaan en ernaar te streven zelf te kennen, hun goddelijke zelf. Het is een tijd om evenwichtigheid te bereiken en te handhaven in jullie controle over jullie innerlijke en externe levens, om een keuze en beslissing te maken aangaande het pad dat jullie volgen. Terwijl het verleden ontbindt, komen nieuwe aanvangen tevoorschijn in hun glorieuze potentieel en mogelijkheden. Velen van jullie zijn nu stevig op het pad van jullie bestemming, en doen wat jullie jullie grootste vreugde en geluk brengt. Anderen zitten middenin uitdagingen die te groot lijken om te dragen. Zij leren om kracht, vastberadenheid en doorzettingsvermogen te hebben. Deze zijn zeer belangrijke zielkwaliteiten om te hebben. Als jullie degenen zien die jullie kennen en waar jullie om geven door hun persoonlijke uitdagingen heen te gaan, stuur jullie Liefde en genezing naar iedereen rondom jullie heen, want dat is wat ieder persoon het meeste wil, om lief te hebben en van gehouden te worden, want het is Liefde welke de machtigste kracht in het Universum is en een genezende balsem kan zijn wanneer dat het meest nodig is.
Zorg en verzorg elkaar met de uiterste Liefde, eer en respect, want het is ook een tijd van voorbij zelf en in/naar de gebieden van eenheid te gaan, van aan te sluiten in de uitgebreidheid en evolutie in/naar een hoger bewustzijn en begrip. Doe vaak een beroep op jullie spirituele gidsen en engelen wanneer hulp en hoop nodig zijn en denk eraan dat jullie nooit alleen zijn, dat jullie onophoudelijk omringd zijn door Liefde, want Liefde is alles dat er is. Het is goed om gedurende een paar minuten iedere dag te gaan zitten om deze Liefde binnenin jullie harten, geesten en zielen te voelen en te ervaren. Verbind met dat wat jullie voeding en dagelijkse inspiratie geeft in wat het ook maar is dat het beste voor jullie werkt. Ben vredig en blijf kalm terwijl de innerlijke en externe veranderingen plaatsvinden.
Jullie zijn hier om de dualiteit meester te worden door alle aspecten van jullie wezen te omhelzen. Terwijl jullie jullie weerstand en ontkenningen ven verborgen aspecten van jullie zelf loslaten, besef dan dat alles dat gebeurt goed is, ofwel het nu als goed of slecht, als juist of verkeerd waargenomen wordt, het wordt allemaal in Liefde aan jullie gegeven, met het oog op het feit dat jullie jezelf zouden kunnen polijsten in/naar meesters van dit rijk, om jullie goddelijke geboorterecht op te eisen als kinderen van het goddelijke. Jullie kiezen deze ervaringen met het oog op het feit dat jullie mogelijk een groter begrip verkrijgen van de nuances en ingewikkeldheden van de reis terug naar de Bron, met jullie als de overwinnaar.  
Houdt dit altijd in jullie gedachten en ga voorwaarts wanneer jullie moeten en rust en verzorg jullie zelf wanneer jullie fysieke lichaam dat aangeeft. Terwijl jullie je afstemmen op de grotere ritmes van jullie leven, zal alles goed zijn.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com