Hilarion – 1 maart 2019 / Marlene Swetlishoff.

Hilarion –
1 maart 2019 / Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! De weg vooruit is getoond en dit besef wortelt nu in het collectieve veld van de spirituele Lichtbakens van deze wereld. Degenen die moedig hun Licht hebben behouden (en blijven behouden) doorheen veel beproevings- en testsituaties, inclusief de ervaring van pijn in verschillende delen van hun fysieke lichaam, beseffen nu dat het een collectieve ervaring is. Het is, op dit punt in het ascensieproces, een noodzaak om het fysieke lichaam te ontdoen van alle energetische blokkades en obstakels voor de intrede en belichaming van meer Licht in dit wonderbaarlijke fysieke voertuig dat nu in het proces is van transformatie van een dichtere vorm naar een vorm die meer met licht gevuld is. Het is waar dat elke persoon 99,9% Licht in zijn fysieke lichaam moet houden en behouden.
Wanneer deze gebeurtenis plaatsvindt, kan en zal het hogere zelf het fysieke voertuig belichamen. Dan vindt er een integratie plaats, waarvan de lengte van persoon tot persoon kan verschillen. Voor sommigen vraagt het een relatief korte periode (enkele maanden). Voor anderen zal het vele jaren vergen om dit te bereiken. Hier moet worden vermeld dat dit proces plaatsvindt in elke ziel die op de planeet leeft. Niemand is vrijgesteld van deze gebeurtenis zoals deze plaatsvindt, want om de hele mensheid de hogere gebieden van bewustzijn binnen te laten gaan, moet men ook zorgen voor de zuivering van hun fysieke voertuig. Zoals je al weet, is het fysieke lichaam bestemd om doorheen deze alchemistische transformatie te gaan naar een zuiver voertuig voor Gods expressie in de wereld van vorm.

De pijn die op dit moment wordt ervaren is van de lagere dichtheidsvorm het dichtst bij het daadwerkelijke fysieke lichaam. Dit lichaam werd in het verleden het elementale lichaam genoemd. Dit is waar de akasha-verslagen van elke ziel zijn opgeslagen en bijgehouden voor alle incarnaties van de ziel op deze en andere planeten. Hetzelfde elementale lichaam was een constante metgezel van elke ziel doorheen elke incarnatie die zij heeft ervaren. Er zijn te veel pijnlijke ervaringen ervaren door elke ziel die onopgelost zijn gebleven en verbannen werden naar de onbewuste niveaus van de geest en dit heeft onnodig de spirituele vooruitgang van elke ziel in bijna elk leven vertraagd.

Nu is het moment om dit elementale lichaam te ‘upgraden’ naar een lichaam van meer Licht, zodat iemands ziel kan deelnemen aan het ascensieproces dat nu plaatsvindt. Terwijl het reinigen en zuiveren van het fysieke, mentale, etherische en emotionele lichaam doorgaat, effent dit feitelijk de weg voor iemands ‘hogere zelf’ om zijn fysieke, mentale, etherische, emotionele en spirituele lichamen te belichamen. Het uiteindelijke doel is dat het laagste lichaam van elke persoon die op de planeet leeft, datgene zal zijn wat ooit bekend stond als het ‘hogere zelf’. Elk individu zal hier een levend Licht van de Schepper-Bron zijn, uitgedrukt hier op Aarde. De lagere lichamen zullen langzaam vervagen in de etherische rijken en zullen niet langer van invloed zijn op de opkomst van het Licht en de lichtkracht die bestaat binnen het besturingssysteem van elke ziel.
Er zijn veel geleidelijke veranderingen binnen het goddelijke menselijke besturingssysteem die moeten plaatsvinden om dit te laten gebeuren. Dit proces is nog nooit eerder ergens in de Schepping geprobeerd, dus het is iets dat voortdurend moet worden bijgewerkt en aangepast wanneer het zich voordoet. Het goddelijke plan bevindt zich in een staat van voortdurende verandering, samen met al het andere in het universum. Er zijn geen vaste of snelle regels om te volgen, behalve om zoals voorheen algemeen gezond verstand en wijs advies te volgen; dat is gehydrateerd blijven, in de natuur verblijven onder de boomfamilie, planten, bloemen en andere koninkrijken van de Aarde en jezelf en anderen voeden zoals en wanneer je kunt. Soms is het enige dat kan worden bereikt dat je langer kunt slapen dan eerder het geval was. Volg de influisteringen van je fysieke, mentale en emotionele lichamen, laat alles los dat de kop opsteekt uit het verleden, vervang het door het heldere licht van God – eens je dit hebt gedaan, zal alles blijven verbeteren. Wees geduldig en vertrouw erop dat alles goed gaat.
Tot volgende maand …
Ik Ben Hilarion
© Marlene Swetlishoff.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website, geen andere is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video op de onderstaande link kan echter ook met anderen worden gedeeld:
https://www.youtube.com/watch?v=e1jaxCe6TMQ&t=17s
Dit artikel is voor het leesplezier van degenen die regelmatig deze website bezoeken:
www.TheRainbowScribe.com
Vertaling: Agnes