Hilarion – 1 juni 2019 / Marlene Swetlishoff.

Hilarion –
1 juni 2019 / Marlene Swetlishoff.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Zoals altijd, zijn we onder de indruk van uw vasthoudendheid en pracht! Ongeacht de situatie of gebeurtenissen die je aanvallen, je spreidt je machtige engelenvleugels en vliegt er dwars doorheen of overheen. Onze Schrijver [Scribe] gebruikt het voorbeeld van het waterelement dat voor haar de tand des tijds prachtig heeft doorstaan en dat voorbeeld is – als iemand vaststelt dat een berg zijn pad blokkeert, doe dan zoals het water, ga rond de berg en vind een andere route om je eindresultaat te bereiken. Denk buiten de box en je zult altijd de weg vooruit vinden. Deze tijden zijn vol verrassingen, sommige heel schokkend en moeilijk te geloven, maar ze worden niettemin op je pad gelegd om het juweel aan te scherpen en te versterken, de onschatbare schat van je geest die je in je hart vasthoudt.
Het leven versnelt overal en een tweede wind wordt aan iedereen gegeven. Onderschat niet de kracht die je bezit, want als je beslist dat het zo is, IS het zo! Jullie zijn het middel van verandering, verandering van het positieve en welwillende soort. Het is belangrijk om je leiding en je intuïtie te volgen wat betreft de weg vooruit en je zult merken dat je soms gebiedende woorden uitspreekt terwijl het goddelijke door jou heen spreekt. Wanneer je vaststelt dat dit gebeurt, weet dan dat de belichaming van de hogere aspecten van je ziel in ernst is begonnen. Je zult jezelf kennen als iemand die het goddelijke plan dient wanneer je je specifieke goddelijke missie uitvoert in het huidige leven. Alles wat niet in overeenstemming is met het goddelijke zal uit je invloedssfeer worden verwijderd. Het profane [het goddeloze] in al zijn vele gedaanten zal niet langer in je potentieel veld zijn. In plaats daarvan vervult genade alles wat heilig en geheiligd is in en om je heen.

De sleutel tijdens deze tijden is om in balans te komen en te blijven en dit wordt bereikt door de afstemming [het op een lijn brengen] van zowel de vrouwelijke als de mannelijke energieën in je. Vertrouwd raken met en bezig zijn met de heilige eigenschappen van de Goddelijke natuur is ook erg nuttig om jezelf op het goede pad te houden. De golf van de toekomst ligt in de verdere belichaming van iemands goddelijke aard in iemands fysieke lichaam, geest en ziel terwijl we terugkeren naar het heldere licht van God. We voorzien een tijd waarin elke ziel op de planeet zal streven naar meer Licht en hoger bewustzijn in de eigen persoonlijke ervaringen van het Goddelijke. De dagen dat men zijn persoonlijke kracht weggaf aan anderen, zullen uit het collectieve bewustzijn verdwenen zijn. Er zullen nog steeds mensen zijn die bekend staan als leraren, maar de stijl van lesgeven zal ten zeerste verschillen van wat vandaag wordt geaccepteerd.
De nieuwe egalitaire samenleving, die de bestemming is van de mensheid als ze verder evolueert naar de toekomst, zal de behoeften van iedereen dienen en zal iedereen gelijke rechten geven onder de wetten van het land. Dit is de grondregel, dat alle bewuste mensen/wezens gelijk zijn in fundamentele waarde of morele status. De mensen van de niet al te verre toekomst zullen elkaar beschouwen als een goddelijke vonk van de Schepper en het Goddelijke binnen elk individu eren. Elk individu zal elke dag trachten een levend voorbeeld te zijn van een waarlijk verlichte Goddelijke mens, die leeft in een dappere nieuwe wereld die alle eerdere beperkingen probeert te overstijgen en in plaats daarvan onbeperkte mogelijkheden en potentieel omarmt.
Terwijl de mensheid meewerkt aan de nieuwe structuur van de samenleving, zal de vrede zich vestigen op het land en zal overvloed voor iedereen beschikbaar worden. Aan alle elementaire menselijke behoeften zal worden voldaan – iedereen zal voedsel, kleding, onderdak en veiligheid hebben in alle facetten van het leven en het beleven van het leven. Dit zal veel van de lagere trillingsneigingen elimineren die gepaard gaan met gebrek, schaarste en angst – wanneer mensen meer ontspannen raken en vertrouwen hebben in hun interacties met elkaar. Iemands gegeven woord zal opnieuw betekenis hebben. De heilige eigenschappen van het Goddelijke in de mensheid is de verschuiving die zich in deze tijd op Aarde voltrekt. Dit kan en zal alles veranderen!
Tot volgende maand …
Ik Ben Hilarion
© Marlene Swetlishoff.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website, geen andere is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video op de onderstaande link kan echter ook met anderen worden gedeeld:
Dit artikel is voor het leesplezier van degenen die regelmatig deze website bezoeken: www.TheRainbowScribe.com
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be