Jouw Specifieke Doel Zal Je Vinden

Heavenletter 2219:

Jouw Specifieke Doel Zal Je Vinden 

Gepubliceerd: 21 december 2006 / 21 februari 2021

 

God zei:

De eerste dag van de winter is een voorbode van de lente. De Aarde maakt zich gereed voor de grote bloei die nu begint te ontluiken. De sneeuw bedekt de Aarde en houdt deze warm. De koude sneeuw houdt de Aarde warm. Alles is een zegen.
Sneeuw is een zegen. Koude is een zegen. Als er geen kou zou zijn, hoe zou er dan sneeuw de Aarde bedekken?

Dezelfde sneeuw die de Aarde warmt, koelt de Aarde ook af. Sneeuw associeert zichzelf met de temperatuur van de Aarde.
Alle aanpassingen zijn automatisch. Sneeuw hoeft niet te worden verteld wat te doen. Aarde hoeft niet te worden verteld wat te doen. Sneeuw hoeft niet te beslissen wanneer het smelt, noch biedt het weerstand. Op deze manier lijkt smeltende sneeuw op jouw open hart.

De natuur heeft haar doel duidelijk omschreven. Houdt alles in balans en harmonie. Dit is natuurlijk. Natuur vraagt niet om tweede opinies. En het doel van de natuur is hetzelfde als haar vreugde. Een doel vervullen is iets wonderbaarlijks. Je verlangt er bijvoorbeeld naar jouw doel, jouw specifieke doel te kennen.

Geliefden, je weet duidelijk, wat aan jou is om niet te doen.
Het is niet aan jou om strijd te veroorzaken of te versterken.
Het is niet aan jou om te oordelen of te bekritiseren.
Het is niet aan jou om het leven van anderen te beheersen.
Het is niet aan jou om ongelukkig te zijn. Het is niet aan jou om met je voeten te slepen.
Het is niet aan jou om je te verzetten tegen verandering.
Het is niet aan jou om verandering af te dwingen, niet voor jezelf noch voor anderen.
Wees als de seizoenen en ga er vrolijk mee mee.

Jouw specifieke doel zal je vinden. Daar hoef je de hersenen niet voor te pijnigen. Jouw Goddelijk doel zweeft als een stap op het pad. Je bent voorbestemd om jouw doel te vervullen. Je hoeft niet te weten wat jouw doel is om het te vervullen. Je hoeft van tevoren niets te weten.
Wees eenvoudigweg geneigd om zegen na zegen te strooien, waar je ook bent. Wat voor zegen om te delen aan jou zelf kan je nu schenken? Wellicht zie je het leven op Aarde als een gigantische legpuzzel en zou je die graag willen voltooien. Je zou graag het laatste stuk nog willen hebben om te plaatsen en slechts één plek om het te plaatsen. Je zou willen dat het leven zo gebonden is. Toch heeft het relatieve leven zijn eigen eeuwigheid en er volgen er steeds meer. De puzzel in zijn geheel is niet af, maar toch heeft ieder stuk zijn eigen volledigheid, of het nu past of het moet nog worden ingepast.

Stroom mee met het leven, geliefden, zoals roeispanen een boot voortbewegen. De roeiriemen hebben wat te zeggen over waar de boot vaart, toch moet de boot met de roeiriemen van dienst zijn aan de golven en de oevers van de rivier. Roeispanen voeren hun taken uit. Dit is wat ze weten te doen. De roeispanen zijn niet bezorgd over de komende bocht.

Het zijn roeispanen, roeiriemen. Op deze manier ben jij als de riemen en spanen om te roeien die hun eigen offeringen uitvoeren. Je hoeft niet alles te weten. Je hoeft niet te wachten totdat je jouw bestemming kent voordat je je begint te bewegen. Zoals roeispanen, wees blij met wat je doet. Roeispanen weten dat ze ergens naartoe roeien. Ze kunnen niet tegelijkertijd roeien en stil blijven staan. Ook jij niet.

Je bent veel meer dan de riem of spaan om mee te roeien. Jij bent het Menswezen die riem en spaan voortbeweegt, de bewegingen maakt, keer op keer. De hele tijd ben jij en jouw armen, zoals de riem of spaan, het instrumentele bij het roeien van de levensboot.

Doe wat er voor je is om te doen en doe het gelukkigerwijs.

http://heavenletters.org

VERTALING DOOR: ANJA vrijdag 19 Februari 2021