Heavenletter 6564: Winnen of Verliezen, Liefde hoe dan ook /15 januari 2019 / Geplaatst 14 maart 2019

Brief uit de Hemel
Winnen of Verliezen, Liefde hoe dan ook
15 januari 2019 / Geplaatst 14 maart 2019

God zei:
Geliefden, als jullie van de liefde zijn vervreemd, zijn jullie vervreemd van Jezelf. Als Ik zeg dat jullie Eén met Mij zijn, zijn jullie Eén met Mij.
Herken de Eenheid die jullie zijn. Keer terug naar Eenheid met vertrouwen. Sta met Mij op, want Eenheid is dat. Om kort te gaan.
Eenheid regeert.
Er is niets dan Eenheid. Er is geen gedoe om het te maken.
Eenheid is gevestigd. In dit geval is er geen discussie. Of jullie in Eenheid geloven of niet, Eenheid Is. Er is geen gedoe over. Natuurlijk zal jullie weg in het leven gemakkelijker zijn wanneer jullie de glorie kunnen accepteren waarin jullie leven en waar Ik van houd.

Alles is goed, wat jullie er ook van denken of niet. Ik spreek onomwonden.

Het leven is goed. De dood is goed. Alles is goed vanuit het oogpunt van de Adelaar. Meningen zijn meningen. Meningen veranderen de waarheid niet. Waarheid is waarheid. Meningen zijn meningen. Jullie kunnen bevestigen dat de zee blauw is of dat de zee groen is.
Het maakt niet uit wat jullie bevestigen, de zee is welke kleur het is.
Jullie mening is natuurlijk erg belangrijk voor jullie. Jullie meningen zijn niet meer dan stemmen, vandaag hier en morgen verdwenen.
Jullie overpeinzen en gaan rond en rond over waarom het leven zo moeilijk lijkt.
Soms beven jullie en zijn jullie helemaal uitgeput. Jullie trekken conclusies, hoewel ze misschien niet zo zijn. Jullie kunnen jullie niet echt gewonnen geven aan jullie meningen. Het uiteindelijke antwoord is niet van jullie, hoe overtuigd jullie ook mogen zijn. Niettemin zijn jullie geneigd om gehecht te zijn aan jullie meningen en beschouwen jullie ze als de alfa en de omega.
Vandaag is Butter scotch misschien wel jullie favoriete smaak van ijs. Morgen kan het weer chocoladesmaak zijn. In dit geval is jullie mening inderdaad waar en niet betwistbaar.
Ik vraag me af wat het werkelijke belang is van het feit dat jullie terecht gelijk hebben zoals jullie het zien; wat is het belang hiervan?
Goed of niet goed volgens jullie, het leven blijft gewoon hetzelfde.
Wat wanneer jullie gelijk hebben – waarom is dit essentieel?
In diezelfde geest, wanneer jullie deze keer toevallig als onjuist worden gezien, waarom lijkt dit dan ook van het grootste belang?
Is dit gehechtheid?
Natuurlijk doen jullie het beste wat jullie kunnen. Wat is zo belangrijk dat jullie moeten worden toegejuicht? Als jullie toevallig onjuist worden bevonden, wat is dan het probleem? Jullie worden er niet echt uitgegooid. Jullie bestaan nog steeds.
Wat is zo gewichtig over wat lijkt op louter een gedachtewisseling?
Het lijkt Mij dat het leven zelf belangrijker is dan of jullie deze keer worden gewaardeerd of niet.
Misschien zal iemand Mij uitleggen waarom een verschil van mening zo berekend op zwaar werk voor jullie is? Weet jij, weten jullie het?
Voor zover Ik weet, als jij, jullie en een vriend, vrienden dingen anders zien, gooit niemand jullie in de oceaan zodat jullie je nooit meer zullen vergissen.
Heb grote compassie voor anderen evenals voor julliezelf.
Denk aan een wereld die mededogen heeft voor iedereen.
Ik begrijp niet waarom het leven op aarde al niet meedogend is op en neer en over en weer.
Wanneer jullie Solitaire spelen en jullie winnen niet, zijn jullie niet radeloos. Jullie schudden het hoofd en gaan door. In feite, zou het zelfs niet leuk zijn wanneer jullie altijd elke spel van Solitaire zouden hebben gewonnen.
Is het mogelijk om het idee van winnen of verliezen op te geven en daarom het leven te laten zoals het is?
Jullie hebben geen applaus nodig als jullie op een schommel in het park schommelen. Kan interactie niet voldoende zijn?
Winnen of verliezen, hoe dan ook liefde voor julliezelf.
Kan het leven niet goed genoeg zijn, gewoon hoe het is?
Vertaald voor wakkeremensen door Anja