Heavenletter 6551: WIJ ZIJN PUUR GOUD / 2 januari 2019 / Geplaatst 21 februari 2019

Brief uit de Hemel
WIJ ZIJN PUUR GOUD
2 januari 2019 / Geplaatst 21 februari 2019
God zei:
Geliefde kinderen, verleen Mij dienst naar Mijn hart. Van jullie ontvang Ik grote vreugde. Het maakt niet uit hoe belegerd jullie je kunnen voelen, Geliefden, ken Mij grote vreugde toe voor het vragen, en Ik accepteer.
Geliefden, Ik geniet van jullie. Blijf hogerop komen.
Wees als een geweldige Kerst eierpunch die jullie jezelf inschenken, en jullie zijn opgewonden! Bedankt voor het schenken aan Mij, Geliefden, de dienst die Ik jullie schenk. Ik, God, voel hoe jullie kwantum springen van liefde voor Mij. Jullie vullen Mijn hart tot barsten. Geliefden, wat zijn jullie anders, dan Mijn Grootheid?
Ik, God, drink ten volle van jullie liefde voor Mij. Mijn liefde loopt over via Mijn hart om tegen jullie overlopende hart te zeggen, dat Ik weet dat jullie van Mij houden en de geschenken die Ik jullie geef niet onopgemerkt blijven, zelfs als, ja, jullie soms meer wakker zijn dan op andere momenten.

Evenzo, Ik, God, word omringd door jullie overvloeiende liefde en die Mij tot de rand vult. Jullie zijn misschien niet altijd volledig wakker, maar nooit vergeten jullie helemaal jullie gewaarzijn van Mij, want Wij, als Eén, houden ons op in het Universum. Het is een uitgemaakte zaak.

Samen, als Eén, dansen wij naadloos een tango. Ah, ja, Ik ben Eén met jullie, en jullie zijn Eén met Mij. Wat is deze prachtige aantrekking die wij hebben voor Eenheid, waar dan ook de Eén van Ons staat in Heilig Licht?
Eenheid kent geen afscheiding. Eenheid is Eenheid. Eenheid is geen twee. Liever Eén voor altijd. Afscheiding bestaat niet en heeft dat nooit gedaan. Eenheid is. Eenheid is Eeuwig. Eenheid is echt. Eenheid is stretch. Eenheid is nabij.
Geen seconde kan Eenheid apart zijn. Accepteer de waarheid van Eenheid. Er is niets afgescheiden. Er bestaat geen afzondering. Er is geen twee. Er is Eenheid, alles ingepakt in Eén. Beter te accepteren zoals jullie je voornaam accepteren. Jullie hebben misschien niet gevraagd naar de aan jullie gegeven naam, toch accepteren jullie het en claimen het.
Jullie zijn groter dan het leven in de wereld, liefsten.
Ondanks wat jullie misschien denken, zijn Wij Puur Goud.
Jullie zijn geen van deze nonsens die jullie misschien beweren te zijn.
Jullie zijn op het rechte pad. Jullie dwalen niet af. Jullie zijn volle kracht vooruit.
De oceaan waarin jullie zwemmen, is niet donker. Jullie maken deel uit van een Verlichte Levensstroom. Jullie kunnen het niet missen.
O ja, jullie lijken misschien offline, maar er is geen pauze, en zo is het.
O ja, jullie kunnen jezelf afleiden, maar afleidingsmanoeuvre zal uiteindelijk niet winnen.
Jullie kunnen een kostuum aantrekken. Kostuums zijn enkel kostuums. Kostuums zijn bedacht. Kostuums kunnen jullie niet voor de gek houden, noch houden ze Mij voor de gek.
Eenheid is het echte ding. Cola is niet het echte ding. Eenheid is. Er is niets dan Eenheid. Precies hier in dit als Eén kloppend hart; dit is Eenheid, en Eenheid is het Echte Werk.
Al het andere waar jullie aan denken, is afleidingsmanoeuvre van Eenheid. Jullie kunnen niet afwenden van Eenheid, probeer het als jullie misschien kunnen. En waarom zouden jullie het proberen? Behalve dat jullie het doen.
Goeie genade, verenig handen en hart met de Mijne. Laten wij rond de sterren huppelen. Dit is onvermijdelijk. Wij hebben niet veel kilometers te gaan. Alles wat afstand wordt genoemd is slechts een begrip.
Jullie kunnen begrippen vergeten en Mij onthouden, wat is Jij, Jullie als Eén Hart. Hup er heen.
Vertaald voor wakkeremensen door Anja