Heavenletter 6550: Sta Op /11 januari 2019 / Geplaatst 6 maart 2019

Brief uit de Hemel
Sta Op
11 januari 2019 / Geplaatst 6 maart 2019
God zei:
Geliefden, er zijn tijden dat jullie jezelf moeten vertegenwoordigen, zelfs jullie zelf opwerken door bootstraps. Als het moet, moeten jullie. De wereld is niet altijd eerlijk. Tenzij de wereld hard voor jullie spreekt, sta op. Als er iets gezegd moet worden, ben jij, zijn jullie het misschien die het moeten zeggen.
De wereld, zoals die zich openbaart, kijkt misschien niet altijd naar jullie uit. Jullie zouden graag Assepoester willen zijn en met jullie goede fee die een rijtuig klaarzet om in te stappen. Jullie zouden ook graag een prins willen hebben of zijn die op zoek is naar de voet van kleine afmetingen die van jou is om precies in de glazen slof te passen.

Niemand wil dat jullie een worstelaar worden, maar sta op de zeldzame momenten dat jullie voor jezelf moeten opkomen, sta op.

Op zichzelf aangewezen, speelt de wereld niet altijd eerlijk. Jullie zijn er niet om overreden te worden. Jullie hebben wel een plek in deze wereld. Jullie zijn niet bedoeld om het leven te laten liggen. Het is niet aan jullie om een vechtbaas te zijn. Noch moeten jullie worden geïntimideerd.
Er zijn tijden dat het leven eist dat jullie je eigen held zijn.
Ja, Ik ben bij jullie. Er zijn momenten dat het leven een sprookjesredding uitvoert, maar niet altijd. Zeg het liever, kom ervoor uit beter dan julliezelf samen te drukken of, zoals de slechte stiefzusjes, tenen af te snijden om in de schoen te passen.
Zorg ervoor dat jullie eerlijk zijn tegenover anderen en evenredig eerlijk voor julliezelf. Jullie moeten ook een voorbeeld stellen. Liggen op het midden van de weg plaats geen goed voorbeeld.
Hoe zouden jullie willen dat ik, God, vaak voor jullie zou ingrijpen en jullie de winnaar zou noemen? Jullie zullen verder gaan dan, wat het ook is, en zonder een blik achterwaarts. Altijd verder en hoger, Geliefden.
Jullie zullen een andere kust bereiken en een andere. Jullie maken het leven voor elke ziel ook soepeler. Jullie zullen spreken, en jullie zullen gehoord worden. De liefde in jullie hart zal triomferen en dan zullen jullie de Waarheid in Mijn Naam hebben gevestigd.
Help anderen de straat over te steken. Geheiligd zijt uw naam als de Mijne. Geven is gemakkelijk. Geef in Mijn naam. Zegen de wereld waarin jullie leven en zegen het leven voor iedereen.
Creëer liefde. Verlicht harten. Vergemakkelijk het pad naar Mij voor iedereen. Versnel alles waar de wereld pijn voor heeft. Verwijder jukken. Zegen de rijken en zegen de armen. Zegen de geliefden en de schijnbaar onbeminden. Zegen God die alles liefheeft. Sta julliezelf toe om Gods Geliefde te zijn. Verblijf ook voor liefde. Heb nu lief alsof er geen morgen was. Leven en liefde zijn Eeuwig. Niettemin, ken de kostbaarheid van het leven en de liefde en maak er een gewoonte van hen te verheerlijken voor de hele wereld om te zien en te getuigen.
Er gebeurt iets geweldigs en jullie maken deel uit van het ontwerp.
Onderhoud liefde. Betaal liefde uit. Lach veel. Duik in de diepe wateren. Moge liefde en leven jullie verbazen. Spring hoog op uit de diepe wateren met de plons van een bruinvis. Wat een embleem is een bruinvis als zijn hart diep duikt en dan hoog springt. Het leven is om bekend en geliefd te zijn en om te worden gedanst en te applaudisseren. Liefde alleen is gesanctioneerd door het Hoogste. Dit is geen klein project waar jullie deel van uitmaken. Het is een groots project, deze ontplooiing van de verheffing van de wereld waarin jullie leven. Luister naar de heraut engelen.
Vertaald voor wakkeremensen door Anja