Heavenletter 6547: Brief uit de Hemel LIEFDE IS ALTIJD MET STIJL 29 december 2018 / Geplaatst 6 februari 2019

Brief uit de Hemel
LIEFDE IS ALTIJD MET STIJL
29 december 2018 / Geplaatst 6 februari 2019

God zei:
Geliefden, herinner julliezelf eraan dat jullie Mijn Geliefden zijn.
Herinner julliezelf hieraan meer dan dat jullie jezelf aan iets anders herinneren – meest zeker van alles wat doorweekt in de rondte ging in een wereld die plezier niet volledig ten uitvoer kan brengen.
Ik verzeker jullie, wat de wereld jullie, links, recht, dan ook vertelt, Ik vertel jullie wat het belangrijkst voor jullie is om met vreugde te onthouden. Jullie zijn gemaakt voor vreugde. Vreugde is wat jullie verdienen.
Wat de wereld ook mag zeggen om jullie hart te minimaliseren, is niet ter zake, want Ik spreek lofbetuigingen voor jullie. Jullie mogen maken wat jullie noemen een fout, zelfs een ernstige fout, maar jullie zelf zijn geen fout. Ik ben er volledig op tegen dat jullie jezelf in de steek laten.
Ik wil het niet hebben.

Bovendien wis ik alle fouten waarvan jullie misschien worden beschuldigd. Vertel Mij, waarom zou Ik van fouten houden? Ik weiger te luisteren naar alles wat ertegen en over jullie wordt gezegd. Wat ook de hoogste rechter in het land over jullie mag zeggen, Ik hecht er geen geloofwaardigheid aan. Waarvoor? Ik, God, verdraag geen door God-ongenode fouten. Ik heb een hogere vibratie, en jullie ook. Jullie moeten weten welk deel van het geheel jullie voor altijd kiezen.

De wereld is hier voor een hoger doel dan om jullie te onderdrukken.
De wereld is bedoeld om jullie lof toe te zingen. Iedereen kan een expert zijn in het vinden van fouten in de wereld. Dit is geen toewijzing die Ik geef. Absoluut niet. Helemaal niet. Wie is er al niet al meer dan genoeg tot zwijgen gebracht? Ik, God, doe dat met niemand. In Hemelsnaam, Ik weet beter, en jullie ook.
Wanneer de dag komt dat jullie het Schrijven van God rechtstreeks ontvangen, zullen jullie de lofbetuigingen ontvangen die Ik jullie heb gestuurd. Jullie worden bepoederd met goudstof. Niet langer zullen jullie een minachtende gedachte stotteren.
Geliefden, wat heeft de wereld nu nodig? Geef MIJ antwoord.
Loop zachtjes over de aarde. Jullie hoeven de voeten op aarde niet af te vegen. Deurmatten zijn om jullie voeten af te vegen. Nooit moeten jullie op iemand anders trappen. Andere mensen zijn er om jullie om te inspireren. Wie gaat de wereld inspireren wanneer jullie dat niet doen?
Jullie zijn hier niet om iemand te deprimeren, inclusief julliezelf.
Ik vertel jullie niet dat jullie je door dit of dat of wat dan ook te laten drukken. Als jullie makkelijk berusten in ontmoediging, stel Ik heel luid en duidelijk voor dat jullie ermee stoppen. Ga jullie gang en dans een ‘jig’ (dans). Ontneem julliezelf niet alle vreugde, alsof dit op de een of andere manier het is waar jullie ervoor zijn.
Mijn verlangen voor jullie is alomvattende vreugde. Liefde alleen is te begrijpen in deze wereld, die te veel mensen zien als een dwalende minnaar. Oh ja, vreugde voor de wereld. Nog een koor van vreugde voor de wereld. Is er een mogelijk grotere vreugde dan liefde? Waarvoor zijn jullie hier anders dan om te houden van. Jullie hebben Mijn ondersteuning.
Hou van de wereld. Wat anders zou Ik van jullie vragen?
Als jullie ergens voor moeten zwichten, geef dan toe aan de vreugde van jullie liefde en niets minder. Liefde is er al voor heel lang. Liefde raakt stijl niet kwijt. Liefde is aan het terugkomen met het hoogste en meest succesvolle niveau over de gehele wereld.
Zie nu de liefde zich uitbreiden over de horizon, liefde genoeg om te laten overstromen, liefde genoeg te wenken over het land en de zee, genoeg liefde voor iedereen en nooit minder. Dit is hoe het nu is met de invloed van liefde. Ik heb jullie voor eeuwig en voor altijd gemaakt voor de liefde.
Vertaald voor wakkeremensen door Anja
Foto: PNGtree.com