Heavenletter 6526: SCHITTER Als de STERREN / Geplaatst 8 december 2018

Brief uit de Hemel
SCHITTER Als de STERREN
Geplaatst  8 december 2018

God zei:
Geliefden, jullie hebben de keuze deze ochtend voor jullie ontbijt.
Maak havermout als jullie willen. Maak een frittata. Dit is jullie optie om te beslissen. Uiteindelijk zijn jullie verantwoordelijk. Als er geen eieren meer zijn, wie gaat er nieuwe eieren halen?
Dat is leven in de wereld.
Als jullie een trui willen haken, haak dan een trui. Als jullie drukte willen maken en woedend willen zijn, is dit ook jullie keuze. Als jullie los willen laten waar jullie je aan vasthouden, is dit aan jullie. Als jullie het plafond raken, wiens keuze is dit?
Ja, geliefden, Ik begrijp dat er tijden zijn dat jullie voelen dat het leven jullie in het nauw gedreven heeft, en dat jullie in een moeilijke situatie zijn of op en manier onjuist,
Over het algemeen kiezen jullie wat er komt. Jullie mogen de verantwoordelijkheid weigeren, anders worden jullie misschien te vervelend over wat een vergissing blijkt te zijn.

Jullie hebben de keuze om verder te gaan in het leven. Jullie kunnen de kaarten goed uitspelen. Jullie kunnen de schulden afbetalen of niet doen wat jullie gewoonlijk doen en een oogje dichtknijpen. Jullie kunnen je verantwoordelijkheid afschepen, of jullie kunnen het helemaal allemaal vergeten of jullie verantwoordelijkheid hals over kop nakomen.
Jullie zijn de maker van jullie leven. Jullie kunnen radslagen maken of een jig/horlepijp dansen. Jullie kunnen vooruit of achteruitgaan. Jullie kunnen op tijd zijn, of jullie kunnen te laat komen, of jullie kunnen vroeg zijn. Jullie kunnen zijn wat jullie willen zijn. Jullie dragen bij.
Jullie kunnen slank of mollig zijn. Jullie kunnen nieuw zijn. Jullie kunnen jong zijn en vooruitgaan. Het leven is niet iets om op te geven. Jullie leven ligt in jullie handen. Op hetzelfde moment dat het leven jullie beïnvloedt, beïnvloeden jullie het leven. Iedereen en alles heeft invloed. Jullie worden beïnvloed door iets. En jullie hebben veel en veel invloed.
Lach jullie vreugde toe en huil jullie tranen. Niet één keer het proeven van het sorry gevoel met julliezelf. Jullie zijn onder Gods hemel. Wat er ook gebeurt, jullie zijn hier om een machtige reden. Jullie zijn nooit op Aarde voor niets. Ik heb jullie met de hand geplukt uit de Hof van Eden.
Kies nu de bloemen voor jullie. Plant nieuwe bloemen naar keuze. Geef ze water. Hou van hen. Juich ze toe. Houd van julliezelf en juich jezelf, julliezelf toe.
Kom met Mij mee. Dien Mij met heel jullie hart en dien julliezelf.
Wees als een verlichte lucht. Wees de zon die oplicht en alles waar jullie op schijnen.
 Neem de lof voor jullie vergissingen en voor al jullie geluk, of zeggen jullie dat jullie leven op Aarde helemaal in handen is van de sterren?
Vertaald voor wakkeremensen door Anja