Heavenletter 6479: In Jouw Ware Licht / 22 oktober 2018

Heavenletter # 6479:
Brief uit de Hemel
In Jouw Ware Licht
22 oktober 2018

God zei:
Geliefde, je hoeft niet zo veel na te denken. Je bent een Wezen van God. Jij draagt bij aan de Aarde. Dit is natuurlijk. Het is aan jou om te doen. Je doet niemand een plezier. Je bent een Hoog Wezen, Hoog Menselijk Wezen. Je verheft de wereld simpelweg door hoog te vliegen.
De reden van Onze Liefde is voortdurend. Onze liefde verdampt nooit. Het is oneindig. Onze liefde schijnt. Het schijnt nu.
Jij bent zoals IK BEN. Jij BENT IK BEN.
Het is niet dat je moet begrijpen wat IK zeg. Je BENT wat IK zeg. Jij bent het Hart van Mijn Bestaan. Je bent veel groter dan welk beeld kroon of aura dan ook. Jij bent de Godheid zelve. Dat IK je verhef met alle macht van God. Ik vertel je de Eerlijke Waarheid van God. Ik speculeer niet. Ik verklaar.

Heeft het voor jou zin om Mij te betwijfelen? Hoe begrijp jij de zin hiervan? Wat is de betekenis van de Almachtige God voor jou? Wij zijn één Adem. Wij zijn Eén, en daarom ben jij ook Almachtig. Dit betekent niet dat je goocheltrucs maakt. Geen trucjes, maar de jij die je lijkt te zien als samengetrokken tot één lichaam, ja, natuurlijk, je kunt alles doen, en natuurlijk ga je verder dan datgene waaraan je de neiging hebt vast te houden als jouw kleinere zelf, alsof je niet de schoonheid en goedheid en schittering kunt accepteren van jouw Ene identificeerbare Zelf.
Verberg je niet langer. Je hoeft niet te kuchen of te stikken in je eigen glorie. Als je de Glorie van God BENT, neem dan de Glorie van God in jouw eigen grote stap, want je BENT de Glorie van God.
Je hoeft niet te begrijpen wat IK zeg, want je BENT wat IK zeg. Accepteer nu en neem ter harte de essentie van wat ik zeg. Rijd met Mij in een strijdwagen naar de Hemel. Alle schoonheid van wat de Hemel in alle talen betekent, roept je tot Mij. Het roept je naar waar je al bent. Waar je al bent, is met Mij.
Ik overdrijf niet. Ik spreek eenvoudig. Jij bent in een positie waar je er goed aan doet om jezelf te accepteren in het Ware Licht dat van jou is. Je hoeft niet onbeholpen te zijn en je niet op je plaats te voelen of achter te houden Wie Je Bent. Aanvaard alle majesteit die je in je hebt, zoals dit voor jou is om te geven. Je bent zoals IK zeg dat je bent, toch schijn je jezelf in een mindere rol te gieten.
Misschien kan gezegd worden dat jij, Geliefde, een verstrooide God van Liefde bent wiens gedachten elders zijn. Soms vergeet je jezelf. Je wordt afgeleid van de waarheid. Je kunt investeren in minder zijn, alsof je niet in staat bent om schulden af te lossen die je jezelf oplegt. Wees zo vrij als een vogel. Ik zeg je dat je dat al bent.
Verantwoordelijkheid is niet hetzelfde als je zorgen maken. Verantwoordelijkheid is hetzelfde als expansie en het aanbieden van glinsterende vers fruit voor iedereen. Verantwoordelijkheid is geen gewicht. Verander de hoek van waaruit je kijkt. Geliefde, je bent een hoogvliegende vogel. Je zult niet vallen.
Erken jezelf. Ontken jezelf niet langer. Zeg tegen Mij als Eén met Mij:
“Ja, Mijn Eenheid, de God van Alles, ik accepteer de schatten die Jij me geeft. Ik zal ze verspreiden als rozenblaadjes. Ik zal verheven staan, en vanuit mijn ware hoogte, zelfs als de tijd niet echt bestaat, erken ik mijn door God gegeven leven op Aarde in Uw Naam als de Grote Tijd van mijn bescheiden leven. Nooit ben ik arrogant.”
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien