Heavenletter 6423: Verder met het Nieuwe 27 Augustus 2018

Brief uit de Hemel
Verder met het Nieuwe
27 Augustus 2018

God zei:
Geliefden, luister naar het Nieuwe! Voeg het woord NIEUW toe aan jullie
woordenschat. Wees nieuw. Ah ja, laat het oude los. Het feit is er dat jullie vandaag nieuw zijn. Jullie zijn bedoeld als een verademing voor frisse lucht. Bereik nieuwe hoogten. Bereik nieuwe lengten. Introduceer jullie Zelf voor julliezelf. Omzeil het oude. Loop niet vast in het oude, alsof gisteren te vast aan je schoenen hangt. Wenk naar het nieuwe.
Zie het anders. Maak er een punt van. Voeg nieuwe dimensies toe aan jullie leven.
Er zijn geen NIEUWE Waarheden. Er zijn echter waarheden die nieuw voor jullie zijn! Dat is prima. Jullie zijn hier om te groeien. Groeien betekent dat jullie durven te veranderen.
Het leven in de wereld is altijd nieuw, niet om te worden opgewarmd.
Vandaag is een nieuwe dag. Vandaag komt niet tweemaal. Jullie zijn hier niet om met gisteren aan te rommelen.

Er is geen zelfde oud. Nooit. Op elke dag moeten jullie nieuw zijn.
Dit is een andere manier waarop Ik tegen jullie zeg: “Word wakker, Godjes! Er komt een nieuwe dageraad.” Er is nieuwigheid gaande met jullie. Houd julliezelf eraan dat jullie  midden in het leven zijn.
Buitel julliezelf met een koprol in vandaag.
Dit is nu jullie kans. Maak vandaag radslagen en waarom niet? “
Jullie behoren tot vandaag. Wees niet gehecht. Rekken!
Je moet niet blijven zitten in het leven. Ga weg uit die oude, comfortabele stoel. Blijf levendig. Zolang jullie op aarde leven, groet het leven.
Maak iets nieuws van het leven. Verwelkom leven en geef vandaag een nieuw afscheid.
Herinneren jullie je het verhaal van De Drie Kleine Biggetjes?
Ze gingen op zoek naar hun geluk. Elk klein biggetje legde een knapzak over zijn schouder en vertrok. De drie kleine biggetjes deden niet aan in ’t rond lanterfanten en wachtten op hun geluk om op dezelfde manier de zeilen te hijsen om als gisteren door te gaan.
Voorwaarts met jullie zelf. Sta op en ga. Jullie zijn niet verplicht om in het leven te lanterfanten en werkeloos te wachten tot een nieuwe dag aanbreekt. Vertrek voor een nieuwe dag.
Moge jullie verwachting de zon vandaag doen ontwaken. De zon wordt verondersteld schijnen. De zon is bedoeld om te schijnen. Ik zeg jullie van tevoren dat verandering de naam van het spel is.
Op dit moment wil ik het idee van levendigheid voortzetten – van vooruitgaan naar iets nieuws – van een nieuw gedurfd verhaal dat niet over angst gaat. Comfort is niet de naam van jullie rit. Dat is het nooit geweest.
Jullie zijn  hier op aarde voor avontuur. De vastgehouden stabiliteit is oude stempel. Wakker worden! Jullie zijn actueel en gisteren moet niet worden herkauwd. Jullie leven vandaag.
In het verhaal van de Drie Kleine Biggetjes, ah, is er een grote boze wolf. Geef alsjeblieft niet zoveel aandacht naar de grote boze wolf. Ga vooruit. Denk aan Mij in plaats van tegen verandering. Sluit het leven niet vast, als op de grendel.
De Drie Kleine Biggetjes beginnen met hun rechtervoet terwijl ze hun geluk zoeken. Wat een verschil is er tussen het zoeken naar geluk en het in de gaten houden van gevaar. Natuurlijk, kijk beide kanten op wanneer jullie de straat oversteken. Niemand vertelt jullie dat jullie roekeloos moeten zijn.
Één van de kleine biggetjes bouwde een huis van stro, een andere van twijgen en het andere biggetje bouwde een bakstenen huis, wat toevallig alle drie de biggetjes beschermde en leidde tot het ondergang van de grote boze wolf.
Ik zeg: ga op zoek naar jullie geluk. Bedankt voor het idee om angst opzij te duwen. Angst hoeft niet overal om iedere hoek te loeren. Volg Mijn begeleiding, willen jullie? Gooi de luiken niet dicht, doe ze niet naar beneden.
Angst hoeft niet zo te worden begroet, stoutmoedig en onbesuisd zoals de wereld lijkt te zeggen dat het is. Jullie hoeven je er niet zo aan vast te blijven houden.
Vertaald door Anja