Heavenletter 6405: Vrij om te Geven / 9 Augustus 2018

Brief uit de Hemel
Vrij om te Geven
9 Augustus 2018
God zei:
Geliefden, zeker, Wij kunnen gaan zitten en over dingen praten.
Voor het grootste gedeelte, jullie en Ik, komen Wij ter zake, wat, in dit geval, betekent Liefde. Wij gaan door met het leven.
Wij marchanderen niet. Wij sluiten geen deals. Wij doen niet aan ruilhandel. Wij zijn elkaar niet verschuldigd. Natuurlijk, Wij zijn gewoon,
Één op Één.
Wij zijn recht door zee en doen geen transacties, omdat de wereld inderdaad deals maakt. Wij, de Één van Ons is ongeschonden.
Jullie en Ik zijn goed en wensen Onze rendez-vous te handhaven.
In de Hemel is er geen in eigendom of bezit hebben. De ene hand voedt de andere niet. Wij geven vanuit de Goedheid van Onze onbevlekte Harten.
Er is geen verplichting om te worden vergoed. We geven en geven omdat het in Onze Harten is om te geven zonder akte of contract.

Geliefden, Ons contract zit niet omgrensd in staal. Het is gebonden in liefde. Jullie en Ik zijn vrij om alles te geven wat Wij – Ik – moet geven. We voeren geen pandverbeuren uit. Wij zijn Vrije Wil. Dit is hoe wij het graag willen. We hebben geen juridische contracten waarbij er compensatie moet zijn. Het idee van vrijheid draagt grote lichtheid. We geven omdat het vreugde geeft om te geven. In geen geval worden wij geketend aan om het even welke terugbetaling.
Jullie zouden dat kunnen zien omdat jullie tien levens redden opdat jullie fysieke leven intact moet blijven. Alleen vanuit angst voor gebrek kan er een opgelegde verplichting zijn. Vrije uitwisseling is hoe het is. We moedigen geen schulden aan. We zijn hier om de vrijheid van de wil aan te moedigen en vrijheid van alles wat onderworpenheid vereist. Dienstverlening is helemaal een ander ding.
Geliefden, de betekenis van een vrij Hart van Liefde is heel anders dan  schuldenlast. Oh, voor het leven van een zeeman, vrij op zee.
Er is geen schuldboek tussen Ons. Er is geen instellen van accounts. Niemand is verschuldigd. Wij reiken aan. Geven heeft geen vervaldatum. Wij doen geen uitwisselingen. Er zijn geen uitbetalingen. Er zijn in de eerste plaats geen schulden af te schrijven. Wat We geven, geven We vanuit een gewillig hart. Wat We geven, geven We vrijelijk, of het is niet geven.
Wij, als Eén, halen ons geen schulden op de hals. We zijn niet hier in het leven om kolommen bij elkaar op te tellen. Wij zetten de puntjes niet op de i’s. We wassen niet de hand die Ons voedt. Wij houden van.
Dat Wij vertrouwen betekent niet dat We moeten compenseren of gecompenseerd worden. We kijken gewoon niet naar de andere kant van het grootboek. We gaan niet over het betalen van lonen. We geven en laten gaan, of we geven niet. Het is geen geven tenzij we het loslaten.
We dekken onze weddenschappen niet af. We plaatsen geen voorwaarden of leggen geen resultaten op. Het resultaat van geven is het geven.
We houden ons bezig met vrijheid en We nemen vrijelijk deel. We hebben geen rekenmachines bij ons. Waarom zouden we? Er is geen winst te behalen. Er is winst in het geven voor de vreugde ervan. Dit is wat wij doen en dit is waar de vreugde is. Gelukkig is het hart dat geeft omdat daarin vrucht kan groeien.
We geven er niet om als fantastisch te worden gezien. Wanneer wat een hart het meest verlangt, lijkt te worden onthouden, hebben jullie de neiging dit te zien als oneerlijk. Wij vervallen niet in schulden noch stichten Wij schulden. Er zijn geen uitgaven en er wordt niet terugbetaald voor wat er vrij wordt gegeven. Laten we op dit elkaar de hand geven. We zijn vrij van verplichtingen Wij houden van.
Vertaald door: Anja