Heavenletter 6403: Naar God’s Evenbeeld / 7 Augustus 2018

Brief uit de Hemel
Naar God’s Evenbeeld
7 Augustus 2018

God zei:
Geliefden, jullie, die kunnen protesteren tegen veranderingen in het leven die aankomen wanneer jullie niet persoonlijk om hen hebben gevraagd, kunnen niet volledig erkennen alles dat jullie verzoeken en alles wat jullie overdreven krijgen. Jullie kunnen dit vanzelfsprekend accepteren en het vergeten en een kans missen om te zeggen: “Dank U, God”.
Elk ledemaat van jullie, ieder antwoord in jullie leven en iedere persoon in jullie leven – of ze nu lang aanwezig zijn of kort voorbijkomen – het is hier voor een zinvol doel, een essentieel doel, zelfs als jullie hun intrede in jullie leven als vanzelfsprekend nemen of voor ergernis.
Elke persoon in jullie leven, verleden of toekomst, is een speciaal geschenk zorgvuldig voor jullie uitgekozen. Jullie zijn ook zorgvuldig uitgekozen voor iedereen die zich beweegt in en eveneens uit jullie leven. Jullie kennen misschien niet het doel, maar het doel is er wel.
We kunnen zeggen dat Ik het doel ben.

Er is een buitenmate betekenis in alles in het leven. Alles. Elk incident heeft een doel. Er zijn geen ongelukken en geen toevalligheden. Wanneer alles is gezegd en gedaan, is er betekenis. Er is een referentiepunt. Er is een geschenk.
Dit is genoeg om te weten. Er is ook niets dat jullie stevig moeten inpakken met een lint of een touwtje. Jullie hoeven niet te definiëren. Jullie hoeven het niet te bewijzen of niet bewijzen. Jullie hoeven het niet te weten of niet weten, voor zeker. Jullie hoeven niet elke kronkel van het leven naar tevredenheid te hebben. Weet gewoon dat jullie leven zichzelf tot aan de dakspanten vervult.
Wanneer anderen jullie niet altijd plezieren, bied dan aan anderen iets aan dat waard is om te geven. Jullie kunnen bedoelen om meer te geven, en jullie kunnen succes hebben.
Jullie pad is niet verordend om te volgen wat jullie lijkt te belemmeren. Dit is een prachtig aanbod, dat jullie niet hoeven te volgen in de kleine stapjes van anderen. Jullie kunnen in je eentje nieuwe wegen inslaan. Jullie hoeven de stappen van een ander niet te volgen – helemaal niet. Vervul jullie dromen.
Ga verder vooruit en geef meer dan jullie hart misschien voelde dat aan jullie was gegeven. Jullie hebben een eigen hart en ziel en Ik vraag jullie om Mij te volgen. Ik zal jullie leiden naar stille wateren en naar groene weiden en naar een bergtop die jullie kunnen beklimmen tot de hoogste top en van waaraf , met Mijn complimenten,  een diepe inhaal van lucht kunnen nemen die het bekende vermogen van jullie longen overtreft.
Jullie kunnen een nieuw pad volgen dat jullie zelf hebben gemaakt. Jullie kunnen nu al beginnen met het weten van de omvang van jullie Zelf dat aan jullie is om te volgen en om, vooral, julliezelf te onthullen. Misschien hebben jullie jezelf voor het lapje gehouden en jullie Ware Beeld bedekt.
Jullie gaan julliezelf niet te boven. Jullie steken de handen naar julliezelf uit. Jullie begroeten julliezelf onderweg. Jullie worden wakker voor de diepte en hoogte van jullie bestaan. Jullie maken jullie slapende Zelf wakker. Jullie leren over de verder reikende vertes dan van jullie Zelf, Die Verblijven in Waarheid, Mijn Zelf.
Een blijde dag. De dag is gekomen.
Het is niet precies dat jullie een nieuwe pagina hebben opengeslagen. Helemaal niet. Jullie vinden gewoon de schat en uitgestrektheid binnen jullie, die, in Waarheid, altijd vrij binnen jullie was. Jij bent geen nieuwe jij. Jullie zijn geen nieuwe jullie.
Jullie zijn jullie Ware Zelf die jullie altijd in jullie hebben meegedragen en misschien verborgen gehouden voor julliezelf en voor iedereen om jullie heen. Schud nu handen met jullie Zelf. Ik stel jullie voor aan de waarheid van jou, van jullie, wat de Waarheid is van Mij. We hebben al een hele lange  tijd de Eenheid van Liefde gekend.
Vertaald door: Anja