Heavenletter 6399: Verlicht Alle Harten op de Aarde 3 Augustus 2018

Brief uit de Hemel
Verlicht Alle Harten op de Aarde
3 Augustus 2018

God zei:
Geliefden, Ik spreek in bloemrijke taal. Ik zeg: In bewoordingen van de wereld, reacties op alle zintuigen lijken allemaal belangrijk te blijven. Een menselijke baby kan niet leven zonder aangeraakt te worden. Onaangeraakt is ontbering.
Welk gebrek aan bedoeling is het om niet gezien en niet gehoord te worden en niet om op gereageerd te worden?  Welke verklaring van onwaardigheid doet dit?
Het is zelfs mogelijk dat geschreeuwd worden tegen, beter is dan helemaal geen blik.
Ieder van Mijn kinderen is een bewust wezen met gevoel. Hoe kunnen zielen worden aangepord zonder uitwisseling? Geheiligd is de uitwisseling van Licht. Zelfs twee wenken op de Aarde vullen het universum.

Om te overleven moet een puppy worden gelikt door zijn moeder. Anders weet de puppy niet van zijn bestaan af. Een uitwisseling is essentieel. Iedere bewust en gevoelend wezen heeft een welkom op de Aarde nodig. In de Hemel is er alleen maar welkom. In de Hemel is onwelkom onbekend.

Natuurlijk is het van het allergrootste belang om te worden verwelkomd op de Aarde. Geen wezen moet over het hoofd worden gezien. Geen wezen moet opzij worden gezet. Jullie begrijpen dat onopgemerkt blijven onmenselijk is. Het leven bestaat om opgemerkt te worden. Dit is wat wordt bedoeld met Liefde. Het zijn van een menselijk wezen moet worden opgemerkt en gevoed. Geliefd zijn is opgemerkt worden. Het zijn van een wezen moet ook gevoed worden. Verlatenheid is geen optie. Niet in Mijn ogen. Ogen moeten ontmoeten. Zielen moeten aanraken. Harten moeten inademen en uitademen en de toon aangeven.
Lesgeven en leren worden door liefde uitgewisseld. Op zijn minst liefde. Liefde die op school wordt gegeven, kan zijn voor een onderwezen subject. Er moet onvermijdelijk een uitwisseling van liefde zijn. Twee paar ogen moeten hun licht uitwisselen. Wees nu zeker. Zelfs voor een vreemde op het pad, durf liefde aan. Onthul door je passage in het leven dat liefde bestaat.
Er moet een dagelijkse uitwisseling van liefde zijn. Af en toe is niet genoeg om de mensheid vooruit te helpen. Isolatie is niet om door te gaan voor liefde. Liefde moet de toon zetten. Liefdeloos is geen blanco toegestaan. God moet worden ingeademd en uitgeademd.
Deel God voor de baat van iedereen. Wissel Licht uit en merk elkaar op met heel jullie hart. Niemand mag over het hoofd worden gezien. De wind die blaast moet blazen op iedereen. De Zon die opwarmt, moet alles verwarmen. Om te kunnen bestaan, moet allen bestaan in het licht van de dag en de nachtrust. Sterren zijn er om op allen te schijnen, geen uitzondering. Geen.
Wanneer een hart pijn moet hebben, is het niet alleen de pijn. Een gedeelde lading weegt minder. Dit is een ultieme waarheid van het leven. Jullie doel is om elkaar te verheffen omwille van iedereen. Het leven is wederkerig. Houd de hand van broeder en zuster vast. Houd liefde hoog. Zie iedereen. Niemand mag onopgemerkt blijven. Liefde moet gekend zijn en over gezongen worden. Liefde moet heilig en gewijd zijn.
Maak vanuit één vuur een ander. Alles op Aarde is uitwisseling. Er mogen geen ogen worden verborgen. Geen mond moet gesnoerd worden. Liefde moet zijn zegje hebben. Geen liefde is er om teruggedraaid te worden. Geheiligd zij Jullie Naam. Alle adem is er om te worden uitgewisseld. Eenheid is er om gekend te zijn en vrijelijk gekend.
Geen liefde is er om te worden opgepot of opgesloten. Liefde is om publiek domein te zijn. Allen voor één en één voor allen gaat verder dan een theorie. Liefde is er om levendig te zijn. Liefde is er om onderstreept te worden en om heilig gemaakt te worden. Liefde is om over te zingen van het ene hart naar het andere. Geen enkele terughoudendheid.
Alle liedjes om gezongen te worden zijn van Verenigde Liefde. Er is niets anders om over te zingen. Kondig vandaag de dageraad van Liefde aan op de Aarde. Jullie zijn van vitaal belang voor het ensemble.
Vertaald door: Anja