Heavenletter# 634 – Waarom God je uitnodigt.

Heavenletter# 634

Waarom God je uitnodigt

Gepubliceerd: 15 juli 2002 / Geplaatst: 19 maart 2023

God zei:

Hartzeer geeft aan dat je hart meer wil. Bepaalde situaties en mensen die zich in je leven voordoen, zorgen ervoor dat je je pijnlijke hart meer opmerkt dan op andere momenten, maar de hele tijd schreeuwt je hart om vol te zijn van.

Als je hart niet vol genoeg is, voelt het leeg en alles wat binnenkomt, domineert het. Alsof wat voorbijkomt haar verrijkt of verstoort. Alsof je hart een maag is, en snoep maakt het zoet en bitterheid irriteert het. Maar een hart is geen maag. En jouw hart is verbonden met het Mijne. Het hoeft niet zo hongerig te zijn naar de wereld.

Afhankelijkheid van de wereld en persoonlijke gebeurtenissen betekent dat jouw hart aan hun genade is overgeleverd. Maar jouw hart is jouw hart, en de wereld is er geen gouverneur van.

Jouw hart is meer dan een ontvanger. Jouw hart is een zender en elke boodschap die het verzendt, ontvangt het ook. Het hoort de echo. De volheid van je hart hangt af van wat het uitstraalt. Je hart doet pijn of het windt zichzelf op.

Niets hoeft met jouw hart te botsen.
Geen geheugen. Geen aanval. Wanneer andere harten samentrekken, jouw hart hoeft dat niet te doen.

Het is goed dat je jouw hart tot het Mijne wendt, want Mijn hart zal het jouwe vullen. Ik heb jouw liefde voor Mijzelf niet nodig. Ik vraag om jouw liefde en aandacht zodat jouw hart vol mag zijn. Heb je gedacht dat Ik je tot Mij roep voor Mijn nood? Ik heb geen behoefte. Ik heb Wil, en Mijn Wil is dat jij vervulling hebt. Ik vraag je om dicht bij Mij te komen zodat je alle liefde begint te kennen die al van jou is om te geven. Ik heb een voorbeeld voor je gesteld. De wereld niet.

Wanneer jouw auto benzine nodig heeft, komt het gevoel om naar een benzinestation te gaan.

Als jouw hart liefde nodig heeft, ben je misschien op zoek geweest om iets te krijgen waar verondersteld wordt het te geven.

Het is met Mij, dat jou met liefde vult, en het is aan de wereld dat je het geeft. Is er het een en ander door elkaar gehaald?

Je hebt misschien gedacht dat je jouw liefde aan Mij zou moeten geven, om als het ware in Mijn genade te komen, en dat anderen in de wereld dan hun liefde aan jou zouden geven en op die manier zou je kunnen weten dat je onder Mijn goede genaden zou zijn.
Je hebt misschien gedacht dat je voor Mij moest buigen, zodat de wereld dan zou weten dat ze verplicht is voor jou te buigen.

De Vader van het Universum is de Voeder, en tot Mij kom je voor voeding.
En dan draai je je om en geef je uit wat Ik je geef. Misschien heb je leeg rondgelopen. En je dacht dat al die anderen die rondrenden op zoek naar meer, verantwoordelijk waren voor de leegte of pijn in jouw hart.

En ja, soms hebben sommigen van jullie Mij aangeroepen in verband met jouw pijn en de pijn van anderen. Maar Ik ben nergens heen gegaan. Ik ben hier, zoals altijd, reikhalzend naar je. Kom, accepteer wat Ik je geef.

Kijk naar Mij, ten minste een beetje, zoals je kijkt voor naar dat in de wereld. Ik geef je graag Mijn aandacht. Je hoeft er niet voor te bietsen.
Er hoeft geen spel gespeeld te worden. Je hoeft niet te doen alsof.

Geen mooipraterij is er nodig. Je pleziert Mij gewoon door hier te zijn.

Ik ben Diegene die al heel blij met je is. Er is geen toegangsprijs en er zijn geen vereisten. Een open uitnodiging. Kom gewoon.

http://heavenletters.org

VERTALING DOOR: Anja voor wakkeremensen.org – 17 Maart 2023

Afbeelding: pixabay.com