Heavenletter 6339: Herinner Jullie en Ieders Ware Goddelijkheid op de Aarde / 4 Juni 2018.

Brief uit de Hemel
Herinner Jullie en Ieders Ware Goddelijkheid op de Aarde
4 Juni 2018.
God zei:
Geliefden, als het aankomt op leven op de Aarde, hebben jullie meer dan één keer gehoord: Wie niet waagt, die niet wint.”
Jullie hebben ook goed gehoord: “Zint voordat jullie beginnen.”
In de bestaande wereld, zijn tegenstellingen ook waar, ook al is het niet altijd makkelijk voor jullie om dit te zien.
“Schiet op! Is een soort van advies, maar de Haas wint niet altijd de race.
De Schildpad kan de race winnen terwijl de Haas een dutje doet.
Het is niet zo belangrijk om een race te winnen zoals het is om deel te nemen aan de race. Jullie hebben een rol te spelen. Jullie hoeven niet in het leven gewoon te zitten en weinig te doen zoals een muurbloem.

Noch hoeven jullie een uitblinker te zijn. Jullie zijn niet op zoek naar roem, maar jullie laten voetsporen achter in het zand. Jullie hoeven niet te schitteren in People Magazine, maar ik vraag aan jullie om jullie leven ten volle te leven.

Geliefden, Ik hou jullie in de gaten. Ik volg jullie levens en Ik vestig voor jullie. Het is Mij een genoegen om jullie te zien ontvouwen als een zeldzame Lady Slipper (orchidee) in de Lente.
Niemand in de wereld kan jullie volledige verdienste begrijpen in de mate waarin jullie en Ik dat doen. Ik tel jullie zegeningen en Mijn Licht schijnt in jullie ogen. Natuurlijk, Ik neem een belangrijke plaats in, in jullie leven.
Er is een reden waarom ik jullie verhaal volg. Ik nodig jullie uit om de vreugde te voelen, die Ik opneem van jullie aanwezigheid nu op de Aarde en voor altijd. Ik geniet van jullie. Ik sta erop dat jullie hier zijn.
Ik heb jullie hier voor iets gebracht. Ik heb jullie hier gebracht om datgene te vervullen wat niemand helemaal kan vervullen op de manier dat jullie dat kunnen. Jullie moeten de wereld hoog prijzen. Beter een wereld met jullie daarbij! Jullie zijn hier voor iets.
“Godjes” Ik zing jullie lof toe met goede reden en dus mogen jullie mijn Lof zingen voor de glorie van het Al. Iedereen die hier op de Aarde is heeft zich aangemeld voor Mij. Jullie hoeven de show niet te stelen. Jullie zijn er voor heel veel redenen. Één daarvan is dat ik jullie hier heb gevraagd, zo helder als een lied, als een stem, het gaat om uitzingen voor Mij op de Aarde. Uitzingen en opnieuw zodat Ik jullie lieve stemmen kan horen en dat jullie de Mijne mogen horen. Over jullie, zing Ik. Halleluja en over Mijn zegeningen zingen jullie!
De hele wereld is gemaakt van een koor van engelen op de Aarde.
Deze dag op de Aarde is vandaag gekomen, deze dag op de Aarde.
Gezegend zijn jullie en gezegend is de wereld. Het leven op de Aarde is er voor een reden. Er is niets op de Aarde zonder een geweldig doel.
Niemand is uitgezonderd. Het maakt niet uit hoe het leven op de Aarde voor jullie kan lijken  als aangevallen worden of als gemist, alles en elk Wezen, inclusief een mier die druk aan het werk is met nijverheid in een kleine mierenhoop, is hier voor een goed doel.
Jullie hebben misschien jullie eigen Goddelijkheid nog niet gezien, maar toch zijn jullie hier nooit toevallig…….
Glorie voor  jullie.  Jullie beeld van jezelf in deze levensduur op de Aarde staat op het punt om te veranderen. Jullie zullen weten dat de wereld rijker is vanwege jullie aanwezigheid.
Wie dan ook deze Brief uit de Hemel vandaag leest – en wie dan ook dit niet doet – jullie staan op het punt om wakker te worden. Jullie moeten  een scherpe blik aannemen. De waardering voor jezelf en jullie voorbestemde situatie op de Aarde gaat deze keer met grote sprongen vooruit. Jullie staan op het punt om te ontdekken dat jullie een ster op de Aarde zijn. Jullie zijn dichterbij en meer dierbaar dat jullie overwogen hebben. Jullie hangen niet zomaar in de wereld rond op de toevallige kans dat jullie leven zinvol is. Jullie leven is zinvol. Jullie en Ik droomden een droom over jullie en er gebeurt iets Moois voor Onze ogen op dit moment!
Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org/