Heavenletter 6291: Ik, God, Weet Wat Ik aan het Doen Ben / Gepubliceerd: 17 april 2017 / 26 Januari 2020

Brief uit de Hemel 6291:
Ik, God, Weet Wat Ik aan het Doen Ben
Gepubliceerd: 17 april 2017 / 26 Januari 2020

God zei:
Ik had kunnen zeggen:
God zegt:
Toch lijkt het Mij dat God zei, dat dit meer gewicht draagt. God zegt, dat het misschien meer overkomt als God sez (fonetisch Engels – Nederlands is zeggen zɛxə(n)): en dat kan overkomen als ronduit oneerbiedig.
Ik ben niet Eén die zich laat leiden door indrukken, maar indrukken drukken hun stempel. Ik zoek geen gunst, maar waarom zet je Mijn beste voet niet naar voren en breng je je dichter bij Mij terwijl Wij bezig zijn?
Wie weet wie er misschien op Mij wacht om een glimp van Mij te krijgen en Ons misschien te interviewen op internationale televisie! (Glimlach!)
Geen van Ons kijkt ernaar om punten te behalen. Onze ware neiging is om een zegen te zijn – eenvoudig, eerste en laatste. Liefde is de beste zegen die Ik ken. Het hoeft geen liefde op grote schaal te zijn. Het kan gewoon liefde zijn die om de hoek komt en iedereen verwelkomt. Geliefden, verwelkom allemaal namens Mij. Ik wens dat je Mijn Boodschapper van Boven bent.

Zeg, “Ja!”
De Waarheid is dat Ik klaar ben zoals Ik altijd ben, en het is Mijn vreugde om door hordes duizenden te worden gehoord. Het is geen roem waar Ik naar op zoek ben. Ik zie uit om te worden gehoord en begrepen, net als jij. Ik wil een hoedanigheid van duizenden bereiken. Ik zoek geen dramatische effecten.
Ik ben liever eenvoudig in plaats van complex. Er is niet veel om achter te komen in het leven wanneer Wij over de brug komen en bij wat het het meest beïnvloedt. Het leven is meer dan een zoektocht naar Geluk.
Het leven gaat meer over het rondstrooien van geschenken dan over het ontvangen van een premie.
Ik zal dit op een andere manier zeggen. Je bent hier op Aarde om een herinnering te zijn aan liefde en al haar voordelen en niet zomaar.
Natuurlijk zul je ooit meer zien dan je nu ziet. Oh, ja, er is meer te zien en meer te weten volgens de wijsheid van jouw hart. Eerst je hart, lieverd.
Ja, af en toe is jouw prachtige hart misschien niet doelgericht, maar jouw hart maakt zijn terugkomst en schiet naar voren om Mijn Wil opnieuw te dienen.
Ik gebruik geen donder en bliksem om een indruk te maken – alleen voor het zuivere gebruik van regen, meestal in de zomer onder bepaalde omstandigheden, breng ik geluidseffecten en kleurrijke kledij aan.
Ik spreek bijvoorbeeld over de natuur in de herfst, en velden van groen in de lente, en witte sneeuwlandschappen en veelkleurige bloemen om naar toe te buigen en in te ademen.
Je kunt zeggen dat ik een virtuele virtuoos ben van alle zintuigen.
Van alle zintuigen is Liefde de Grootste.
Geen argument hier. Soms ga Ik zelfs zo ver om te zeggen dat er huishoudens zijn waar argumenten een vorm van Liefde zijn.
Liefde komt op zoveel manieren tot uitdrukking.
Moge Liefde nu Vrede zijn om te aanschouwen.
Ja, er is meer in het leven dan het oog ontmoet, dus heel veel meer dan op het eerste gezicht verschijnt om het hart te vullen.
Er zijn echt veel wegen om van te houden. Wees teder met liefde zoals je zou zijn met een teder en lief Lelietje van Dale.
Wees teder met liefde en, oh, zo zachtaardig. Liefde – inclusief jouw liefde – is voor iedereen, niet voor slechts een paar.
Liefde moet meer worden gegeven dan alleen aan iemand, een enkele, een zekere hier of daar. Liefde heeft veel ontvangers, bijgevolg verlang Ik.
Waarom zou liefde worden afgezonderd als het kan vibreren en groeien?
Te veel mensen hunkeren naar liefde, zelfs als ze niet volledig weten wat ze zoeken. Nu kun je weten dat het altijd liefde is die je zoekt, en, liefde zelf, probeert zichzelf altijd aan iedereen uit te geven, delen en zo de lading van het leven in de wereld te verlichten.
Moge jij, jullie, allen zegenen die over de Aarde ronddolen.
Je weet nu dat liefde altijd op zoek is naar de Zon om te schijnen.
Toegegeven, ja, er is eveneens verdienste op bewolkte dagen.
Zoek naar de verdienste. Zoek om te geven en gij zult vinden.
Vertaald door Anja
Foto: www.zedge.net