Heavenletter 6288: Dit, Alleen Dit, Geluk /14 april 2018

Dit, Alleen Dit, Geluk
Brief uit de Hemel
14 april 2018

God zei:
Gelukkige dagen zijn er weer! Neurie dit lied en kijk hoe jullie je voelen.
Alles is mogelijk. In feite heeft zelfs de hemel geen limiet. Er is geen plafond in de hemel.
Waarom geen Gelukkige Dagen? Waar staat geschreven dat het leven ooit minder dan gelukkig zal zijn? Nonsens.
Niet om nostalgisch te zijn, Geliefden, maar ‘vandaag’ is een eenmalige aanbieding en het zal zich niet nog eens voordoen.
Dit is slechts één aspect om naar Vandaag te kijken.
Vandaag is een gelegenheid. Het is een gelegenheid voor geluk. Er zijn geen limieten over hoe gelukkig jullie kunnen zijn. Neem Mijn Hand. Vergezel Mij naar waar al het geluk van de wereld ligt.

Hier is geluk precies pal voor jullie waar Ik BEN!
Hier is de deur om te openen. Zie het met de hand geschilderde teken bevestigt meteen boven de deur. Hier zegt het teken Geluk.
Ik heb Zelf het teken geschilderd. Ik heb ook jouw/jullie naam in Gouden letters erop geschilderd. Is dit niet genoeg om jullie vandaag gelukkig te maken?
Dit is een persoonlijke uitnodiging van Mij aan jou/jullie. Kom naar vlak voor Mij.
Geluk voor jullie zou een goed boek kunnen zijn. Geluk zou kunnen zijn de kinderen mee te nemen naar de dierentuin. Geluk zou morgen een andere dag genaamd Geluk, morgen kunnen zijn.  Wees jullie eigen iemand die het beste toewenst. Begin goed.
Natuurlijk hoeft geluk niet te komen van wat jullie doen. Alles minder dan geluk is niet jullie Ware Staat. Er is een vibratie binnenin jullie die geluk echoot. Laten wij geluk jullie DNA noemen, zo gelukkig als het vandaag kan zijn. Dit is jullie gelukkige springende, huppende DNA verlevendigd met duizend zegeningen van God.
Hier Ben Ik. Kom hier. Neem jouw/jullie rechtmatige plaats in bij het teken dat zegt ‘Geluk Vandaag’ en ga de eeuwigheid binnen.
Hier is iets om te overwegen. Er is ook het concept dat er maar één dag is die bestaat in Waarheid en het is deze Ene Vandaag die zijn vleugels spreidt voordat jullie er klaar voor zijn om met jullie/jou te vliegen.
Natuurlijk, in onze gedachten is er de rijzende zon en de ondergaande zon, deze ene Zon die jullie/ons Licht en Liefde brengt. Okay, dan in Waarheid, is er alleen Vandaag. Dit is de enige dag ooit en het is de Beste Dag van ooit, deze dag als één voor jullie. Dit is het zelfs als jullie een gevoel van een déjà vu hebben.
Natuurlijk, er bestaat de theorie over tijd, dat die tijd helemaal niet bestaat, wat dan ook. Wij kunnen de theorie aanpassen om er uit te zien als Één Ononderbroken Dag die langs en rondwandelt. Deze Vandaag is hier nu voor jullie. Als tijd er niet is, moet het ook betekenen dat de tijd niet verschuift. Er kan Licht zijn Dag en Nacht. Waarom niet? Wat kan niet zijn?
Jij, jullie een ziel, zielen geboren op de Aarde waar het Leven is als een wonderbare opbrengst schaal voor jullie, in jullie bijzijn.
Jullie zijn geboren op de Aarde om salto’s te maken zodat jullie harten zich verheffen.
Drie juichkreten voor de wereld, Ik zeg, drie juichkreten voor jullie.
Hoera! Hoera! Er is geen laatste Hoera. Er is geen eerste hoera.
Het hele universum is gemaakt vanuit Hoera’s en Aanmoedigingen!
Er zijn geen heuveltjes (enig soort als dat) om overheen te komen.
Er zijn geen files. Er is geen stress of spanning. Er zijn veilige doorgangen. Engelen in overvloed en zij wijzen de weg over heuvels en door dalen.
Rondom lachen en gelach.  Liefde wordt gezien en gehoord. Jullie zien jezelf weerspiegelt in alles waar jullie naar kijken en jullie kijken goed.
Ik geniet van de vreugde die Ik in jullie gezichten zie, vreugde die Halleluja zingt ter ere van het leven. Vreugde die ons omgeeft waarachtig als Één. Voor altijd zijn wij verenigt in Geluk op Dit Moment.
Dit, alleen dit, Geluk!
Vertaald: Anja
Info lied: