Heavenletter 6271 Een Geheim voor Geluk / 20 maart 2018

Heavenletter 6271
Een Geheim voor Geluk
Brief uit de Hemel
20 maart 2018
God zei:


Willen jullie niet gelukkig zijn?
Ik heb nooit iemand gekend die dat niet wilde.
Willen jullie Een Geheim voor Geluk kennen?
Een trigger om Geluk aan de gang te krijgen?
Wees niet teleurgesteld wanneer jullie het zien. Er is meer dan één geheim voor alles. In ieder geval, als jullie geluksquotiënt opzettelijke traagheid lijkt te hebben, probeer dit uit:
Zie geluk tegemoet.
Kijk uit naar geluk om iedere hoek.
Zie geluk.
Wees geluk.
Ga jullie gang en omhels het naar jullie toe.

Dat is het. Dat is een goed begin. Spoor jullie zelf aan. Wees open voor geluk. Nodig het uit. Jullie weten nooit waar en wanneer geluk zal verschijnen. Heb geluk in jullie gedachten en in jullie Hart.
Waar kan jullie geluk zich op dit moment verbergen?
Waar ligt jullie geluk opgeslagen? Geluk verlangt er naar om bij jullie te zijn voordat het is gearriveerd en zich binnenin  gesetteld heeft.
Ik zeg niet dat maken van wensen al jullie wensen doet uitkomen. Wat ik suggereer is een beetje anders dan wensen. Wensen voor geluk lijkt te bevestigen dat jullie geluk missen en daarvoor bevestigt het jullie dor zijn voor geluk. Jullie verzoeken niet voor eruit en uit Wereldgeluk.
Jullie zouden dankbaar zijn voor iedere dag kopje van een beetje geluk.
Geliefden, als jullie vandaag een halve theelepel geluk hebben, wees dan blij met deze halfvolle theelepel geluk. Lik dat lepeltje goed.
Zeg: “Er zei Glorie, hier ben ik likkend aan deze wonderbare halfvolle theelepel met honing. Dit is kwaliteit honing. Geluk is de nectar van de Goden.” Des te meer jullie zeggen, “dank u wel,” des te meer zal de honing naar jullie toestromen.
Denk aan in de ochtend opstaan zoals jullie deden als kind op Kerstochtend. Jullie waren allemaal verlangend naar wat er was gekomen.
Misschien voordat jullie vanavond naar bed gaan, maak een lijst(je) van wat jullie morgenochtend gelukkig zou maken. Zeker, ga jullie gang, maak veel van de materiële voorwerpen die jullie Harten kunnen laten opspringen. Maak ook een lijst van het niet-materiële geluk dat door jullie hart en bloedstroom zou kunnen komen rennen.
Met wiens klop op jullie deur zou jullie hart blij zijn om te zien?
Om mee te beginnen, denk alleen aan degenen die nog steeds in leven zijn op de Aarde. Ik stel dit voor zodat jullie niet een hele line-up van verdriet en nostalgie naar jullie toeroepen.
Jullie zouden zelfs aan iemand kunnen denken die jullie ergert.
Een lichte en gemakkelijke verzoening zou jullie gelukkig kunnen maken; waarom niet?
Nu, wees bedacht op, dat wanneer de beste mensen bij jullie deur aankomen, wat willen jullie dat de eerste woorden zijn die zij zeggen om er te zijn?
Wat zullen jullie tegen hun zeggen of zullen jullie de eerste zijn die gaan spreken of misschien slaan jullie eenvoudig jullie armen om jullie vrienden en zeggen misschien: “Hoe bestaat het, waar ben jij al die tijd geweest?
Het is zoals dit. Jullie beginnen niet met het bakken van een cake voordat jullie het idee hebben om een cake te gaan bakken. Als eerste kunnen jullie denken aan iets dat thuis werd gebakken. Of iets dat jullie eens vaak bakten. En dan komt er een andere gedachte.
Meestal, eerst, voordat iets tot vervulling komt, komt een gedachte eraan vanzelf op.
Om verder te gaan met dit thema:
Wiens stem zouden jullie het liefst willen horen?
Welk goed nieuws over deze persoon zouden jullie graag willen horen?
Welke drie woorden zouden jullie vandaag graag willen horen?
Welke drie woorden zouden jullie vandaag het liefst willen zeggen?
Welk boek zouden jullie vandaag willen herlezen?
Welke verrassing zouden jullie graag in jullie mailbox vinden?
Welke ‘headline’  zouden jullie vanavond in de krant willen lezen?
vertaald door Anja voor wakkeremensen