Heavenletter 6230: Ik Zie Je Mooi / Gepubliceerd: 5 december 2017/ 24 November 2019

Brief uit de Hemel 6230:
Ik Zie Je Mooi
Gepubliceerd: 15 december 2017/ 24 November 2019

God zei:
Je hoeft niet te worden verpakt in of door omstandigheden. Vrij veel omstandigheden zijn hoe jij of waartoe jij jezelf rekent in termen van de wereld. Ik zie je mooi. De wereld en Ik, zoals je inmiddels weet, zien je niet op dezelfde manier.
De wereld heeft je wellicht geleerd dat dit en dat ertoe doet.
Je hoeft voor Mij niet op een bepaalde manier te zijn. Helemaal niet.
Ik vraag er niet om dat je in een zogenaamd beter deel van de stad woont. Ik verg dat helemaal niet van je, waar je woont. Ik herken geen daklozen of paleis of herenhuis of krot. Ik behoef geen bepaalde garderobe van jou of opleiding. Je hoeft geen nieuwe auto te hebben om Mij van je te laten houden. Ik ben Licht en Liefde. Ik zie met Mijn ogen en niet met die van de willekeurige wereld. Ik stel je op prijs. Ik doe niet aan in tel zijn door verschijningen of wat dan ook. Ik heb lief.

Denk je dat ik gedurende één minuut op status in de wereld ga? Ik zie het heel anders. In plaats van jouw denken, plaats Ik je in de hoogste positie, ga je ervan uit dat jouw plaats in de wereld vooral van belang is voor Mij van het Hoogste.
De wereld kan het paard achter de wagen gespannen hebben.
Ik hecht veel waarde aan je. Dat is Mijn verhaal. Is het niet lachwekkend om aan Mij te denken als Mijn waarde baserend op jouw lengte, gewicht, kleur, houding, fysieke massa, sportvaardigheid enz. Ik reken niet tot of acht niet, wat dan ook.
Ik omvat al mijn kinderen, zelfs de stoute, zelfs de goede, de arme, de begaafde, de beroemde. Ik denk niet eens in deze termen.
Ik zie je en ik hou van je. Ik kijk naar jou en ik zie de glorie van jou waarmee je nog niet bekend bent. Je bent een dierbaar deel van Mij.
Hoe ver je ook bent afgedwaald van de Waarheid van Je Zelf, ik zie je.
 Ik zie de Palm van jouw Hand. Ik zie je ogen. Ik zie je. Ik zie je vanuit de ogen van God.
Ik zie jou niet als je schaduwrijke verleden. Waarom zou ik zogenaamde tijd aan het verleden besteden? Ik kijk naar je zoals ik naar de Veranda van een Paleis kijk. Ik zie Waarheid, geen fout, dwaling. Ik hoef niet naar Waarheid te zoeken. Ik zie het met Ogen van Waarheid. Dit is hoe het is.
Als je door modder bent gekropen, zie ik je zoals je Echt BENT.
Ik zie niet alle kostuums die je mag dragen.
Wat hebben vermommingen met Mij te maken? Waarom zou ik pretendenten van de Troon zien wanneer ieder van jullie het Echte is.
Ik dwaal niet af. Jij dwaalt af, niet Ik.
Ik zie wat is. Ik hoor wat is. Kom met Mij meekijken. Ik verlang niet van jou de perfectie die jij van jezelf verlangt. Wanneer je jezelf ziet als het pad verlatend, ga dan terug naar en op het pad. Je mag schoppen en schreeuwen, maar niets zal je lang tegenhouden.
Het mag je misschien lang lijken. Het enige dat altijd bestaat is Oneindigheid. Al deze manoeuvres van afleiding die je in het leven ervaart, is onderweg. Al deze fictieve omwegen zijn voor mij oppervlakkig. Voorbij dwaze daden – wat is er dwazer dan wrede daden?
Waar je bent, kan een Prins liggen die diep gelooft in zijn eigen onvermogen om een Prins te zijn.
Niettemin een Prins is een Prins. Ik ben Mij bewust van jou. Ik geloof niet alleen in jou, IK WEET HET. Ik weet dat je houdt van de Palm van Mijn Hand. En weet je wat de Palm van Mijn Hand is?
Jij bent de Palm van Mijn Hand.
Er is een veel Diepere Jij dan waar jij idee van hebt.
Kom hier en Ik zal liedjes voor je zingen. Je zult beginnen te zingen zoals Ik zing vanuit het Ritme van Mijn Hart.
Vertaald voor wakkeremensen door Anja