Heavenletter 6227: De God-trein / Gepubliceerd: 2 december 2017/ 17 oktober 2019

Brief uit de Hemel 6227:
De God-trein

Gepubliceerd: 12 december 2017/ 17 oktober 2019

God zei:
Luister naar Mijn raad. Laat alles los wat je altijd hebt gedacht met betrekking tot je eigen waarde. Je zult je Ware Zelf niet langer bagatelliseren.
Jij bent Mijn zelf. We kunnen zeggen dat jij de jongeling van Mij bent.
Kan Ik het duidelijker maken dan dit? Je komt van Mij. Jij bent Mijn kind. Ik hou van je. Je bent Mijn erfgenaam. Ik zou graag willen dat je naar Mij zou luisteren. Laat zelfs een centimeter van wat Ik zeg je hart en ziel binnenkomen en van jou uitstralen naar elke hoek van het universum.
Geen moeite van jouw kant. Ik zal deze realiteit en zelfrealisatie voor je bewerkstelligen. Het zit in de tas, Dierbaren. (Zeker om te worden gewonnen, behaald of verkregen)

Jij en Ik zijn Eén. We zijn van dezelfde dimensie, of, we kunnen zeggen, van dezelfde onbeperkte staat die verder gaat dan dimensie.
Er was nooit een moment waarop jij en Ik gescheiden waren.
Je hebt voor lange duur het idee van scheiding en de onmogelijkheid van Eenheid met Mij vastgehouden. Nu druk ik Eenheid in je hand en vandaar snel in je Hart.
Ik wend je niet iets voor. Ik ben geen valse profeet en noch wens Ik dat je onecht bent voor de Waarheid van Wie Jij Bent.
Oké, je bent je nog niet helemaal bewust. Ik ben het ermee eens dat je nog een weg te gaan hebt. Ik zeg je eerlijk dat je op het punt komt dat je de kleinste mogelijkheid begint toe te staan.
Dit is alles wat nodig is, Mijn geliefden. Een klein gefluister van waarheid zal de hele hemel voor jou openen op dezelfde manier als de ochtenddauw en de dageraad elkaar vergezellen.
Laat een beetje licht je geest binnenkomen. Zodra een beetje Licht van Mogelijkheid bij je binnenkomt, ga je verder en sneller en zal je Zelfwaarde overdreven bloeien.
Wanneer je een trein ingaat, ga je zitten. Op wat voor trein dan ook je instapt en je zal brengen naar New Delhi of New York City of wat dan ook de door jou gekozen bestemming is. Al wat je hebt te doen is in de trein te stappen.
In termen van Verlichting, dit objectieve dat zo ver weg van je lijkt of zelf onmogelijk, luister: Ik geef jou een kaartje van Mij. Op het ticket staat duidelijk waar je heen gaat. Er zijn geen verkeerde tickets.
Ik zeg je heel eerlijk dat je al in deze trein zit. Dat je in de juiste trein zit, is een Geschenk dat Ik aan Mijn Zelf geef. Precies hier waar Ik ben, en dit is waar je Mij zult vinden wachten op jou om jezelf in te halen.
Kom een beetje dichterbij, zeg Ik tegen je.
Ik heb hier alle rijkdommen van de Hemel die op je wachten.
Als je eens wist, je bent altijd met Mij in deze trein geweest. Ik heb je niet alleen je ticket gegeven, Ik reserveer je stoel en Ik zorg ervoor dat je de trap neemt naar de juiste trein.
Houd er rekening mee dat er geen trein is die zegt: “Hier ga je achteruit waar vroeger onwetendheid was.”
Er is slechts één God-trein en deze wordt Express naar Verlichting genoemd. Noem het de Hemel. Noem het wat je wilt.
Het is waar ik BEN en waar ik elke dag met plezier op je wacht.
Dierbaren, doe er niet zo lang over. Ik wil je graag begroeten.
Om de Oneindigheid te bereiken – nou, wat je eigenlijk bereikt is je realisatie van waar je Oneindige Zelf al is.
Op een dag zal je zeggen: “Oh, dit is het. Stel je dit eens voor! Ik was hier al de hele tijd, maar ik zag het niet. Ik kan nauwelijks geloven dat ik hier ben! Wat een wonder dat U bezaait op Aarde, God. “
Nu zeg ik natuurlijk niet: “Ik zei het je toch.”
Ik zeg liever: “Mijn Geliefden, nu ben je, zijn jullie tot Mij gekomen en nu verheugen Wij ons!”
Vertaald voor wakkeremensen door Anja