Heavenletter 6123: Nieuwe Luister in Jouw Eigen Hart / Gepubliceerd: 30 augustus 2017 / 12 Januari 2020

Brief uit de Hemel 6123:
Nieuwe Luister in Jouw Eigen Hart
Gepubliceerd: 30 augustus 2017 / 12 Januari 2020
God zei:
Als ik een suggestie mag doen, en dat kan Ik natuurlijk ook, mag Ik je voorstellen jezelf te inspireren?
Nou, dat is een goede suggestie! Is het geen nieuw idee? Ik vind het leuk.
Als je je verveelt of ontevreden bent of iets anders, probeer het dan op jezelf te nemen om jezelf wakker te maken voor iets nieuws.
Ontdoe je van ontevredenheid. Sta op en schitter. (Rise and Shine) Neem jezelf in de hand.
Misschien wil je iets doen dat je nog nooit eerder hebt gedaan.
Natuurlijk is het niet precies dat je iets nieuws moet doen.
Je kunt iets doen dat je altijd al veel hebt gedaan.
Je hoeft jezelf niet echt uit te dagen. Je bent niet echt op zoek naar een opmerkelijke ervaring. Een fijne ervaring kan goed genoeg zijn.

Je bent niet per se op zoek naar het gevoel van iets buitengewoon opwindend van een mensenleven. Welke specifieke waarde heeft dat voor je? Misschien hoef je alleen maar wakker te worden.

Je hebt zeker nog niet alle prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen in alle landen gezien, want het is een feit dat er geen twee hetzelfde zijn.
Als je op zoek bent naar nieuwe Heerlijkheden in het Universum, ze bestaan zeker. Zeker, er bestaan nieuwe Heerlijkheden in jouw eigen hart. Misschien wil je door een nieuwe gang van je eigen leven gaan die je nog niet bent ingegaan, of een ladder op die je nog niet hebt beklommen.
Zeker, het is in jezelf dat je de ribben om te spannen wilt schudden, of, misschien, gewoon rust wilt hebben van al het joggen van je geheugen.
Misschien wil je op je rug op het gras gaan liggen en je daar vestigen.
Misschien wil je opstijgen van de grond en naar de Hoge Hemel vliegen.
Je hebt de mogelijkheid om alles te doen wat je wilt.
Er is niet hetzelfde oude, behalve als jij het verklaart.
Er is geen hal waar je niet meer doorheen kunt lopen en nieuwe vreugde kunt vinden. Er is ook niets mis met oude vreugde.
Vreugde hoeft niet opnieuw te worden uitgevonden of verguld. Vreugde hoeft niet te worden gereconstrueerd of hernoemd of heeft een nieuwe verflaag nodig. Oude vreugde, reeds gedragen is ook vreugde. Vreugde is niet te onderdrukken. Vreugde kan waarschijnlijk alleen als nieuw geschenk worden ontvangen.
Er is gezegd dat er niets nieuws is onder de zon. Ah, maar elke dag is de Zon zelf nieuw, fris en plezierig. Lang leve de Zon. Lang leve alle Harten onder de Zon en onder de Maan en onder de Hemel en boven de Hemelen verheven.
Wat kan er zijn om moe van te zijn als je dag na dag door een nieuwe dag wordt bezocht? Wat is erom binnenin verschanst te worden?
Wat is er waar je niet van kan genieten? Verrukking wordt niet oud.
Er zijn veel dingen waar je plezier in kunt hebben. Open je ogen.
Er is een eindeloos reservoir binnenin je.
Natuurlijk kun je jezelf ontwikkelen. Vandaag kan een nieuwe dag zijn. Vandaag is een nieuwe dag waar je nog nooit eerder naar hebt gekeken.
Welk nieuw lied kun je niet zingen? Welke nieuwe dag kun je niet aankondigen in het Universum? Welke nieuwe dag kan er niet zijn?
Jij bent jij. Jij hebt jou, en jij hebt Mij, God, en jij en Ik zijn altijd nieuw en houden altijd handen vast.
Het Heden is hier. Het Heden ligt hier binnen handbereik! Grijp het!
Dit is wat je hier op dit moment doet! Je grijpt dit moment en laat het los.
Je ontvouwt het als een vlag. En je verhoogt het hoog zodat de hele wereld kan zien en kan wegvliegen van. Jij bent een hart en jij bent een ziel in de Hemel, want de Hemel is echt jouw verblijfplaats.
Waar is het Koninkrijk der Hemelen? Wel, het Koninkrijk der Hemelen is precies waar jij bent, precies hier, precies hier voor je. Op alle mogelijke manieren, neem een stap. Treedt binnen. Laat het verleden achter je, over je schouder, want een nieuwe dageraad is gekomen, je hebt er maar om te vragen. Vraag opnieuw. Kijk opnieuw. Geef opnieuw. Wees opnieuw.
Ik hou in stand om aan te bieden of als mogelijk te beschouwen, iets nieuws voor jou. Neem het aan. Het is van jou.
Rise and shine. Een gelijkende uitdrukking komt voor in de Bijbel, in Jesaja 60:1. Het Nieuwe Jeruzalem. (De Nieuwe Vertaling)
Eng.: Arise, shine; for thy light is come, and the glory of the Lord is risen upon thee.
Ned.: Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de Heer.
Vertaald door Anja
Foto: allmacwallpaper.com