Heavenletter # 6029: Harpmuziek / Gepubliceerd: 28 mei 2017 / 28 September 2019

Brief uit de Hemel # 6029:
Harpmuziek
Gepubliceerd: 28 mei 2017 / 28 September 2019
 
God zei:
De wereld maakt het ingewikkelder. De Hemel is eenvoudig. Geen complicaties hier. Eerlijk tegen God, de Hemel is geen Rechtbank zoals Rechtbanken gekend in het land waar je woont. De Hemel is er niet op uit je in de val te lokken in de zin dat de wereld dat zou kunnen.
O ja, de Hemel is erop uit je te werven. Dit is niet tegen je wil.
Dit is jouw wil. De Hemel kan een staat van liefde worden genoemd. Hoe iedereen in de wereld ernaar hunkert. De Hemel is inderdaad jouw wil. En het is die van Mij. De liefde hoeft niet romantisch te zijn.
Je hoeft de Hemel ook niet mooier te zien. Harpmuziek is prima, maar jullie hart is misschien niet heel blij bij de gedachte aan harpmuziek. De Hemel is een staat van bewustzijn. Het is niet één maat die iedereen past. Als de piano je favoriete instrument is, zal de Hemel plaats voor je hebben.

De Hemel is geen luchtkasteel. De Hemel is het echte Goede. Het is Mijn Eerlijke Waarheid, maar de Hemel hoeft niet letterlijk genomen te worden, begrijp je. Ik spreek over hoe jij over de Hemel denkt en hoe jij je over de hemel voelt. Jouw beeld van de Hemel is jouw beeld van de Hemel. In de Hemel zijn er niet de beperkingen die de wereld vullen zoals hobbelige paden, de een na de ander.
In de Hemel heb je de licentie om alles lief te hebben. Dit is geen wet. Het is een feit. De Hemel is inderdaad jouw droom die uitkomt.
In de Hemel ben je in het Gezelschap van de Wijzen en ben je Eén van de Wijzen.
De Hemel is niet je verbeelding. De Hemel is echt en de Hemel verwelkomt je en zegent je. De Hemel is op zijn gemak. De hemel geeft geen voorstelling of opvoering. In de Hemel val je niet in een bepaalde categorie of klasse. Je bent geliefd en je kent vreugde. We zouden kunnen zeggen dat je dolblij bent, maar dat is nog niet genoeg. Het weerspiegelt meer de Hemel om te zeggen dat je vreugde geen grenzen kent. Zie je het verschil, Mijn Geliefden?
De Hemel verleent je onderdak. De Hemel hoeft niet gevuld te zijn met cherubijnen. De Hemel hoeft ook niet zonder cherubijnen te zijn. De hemel hoeft niet saai of routine te zijn. Natuurlijk is de Hemel absoluut geen oorlogsgebied. De Hemel hoeft niet opwindend te zijn. De Hemel hoeft je niet te overweldigen. De Hemel is je geboorterecht. De Hemel is een vanzelfsprekendheid. De Hemel is je geboorteplaats. Je komt uit de Hemel en je bent Hemel-geboren. De Hemel is jouw Plaats van Zijn. Niemand is zonder Hemel.
Maar ja, je kunt heel goed worden afgeleid. Het is mogelijk om een auto te besturen en het Leven te leven en toch te slapen en niet te weten waar je bent. Je kunt overal doorheen rijden en denken dat je ergens anders bent.
Waar je onherroepelijk bent, is bij Mij. Bij Mij is de Hemel. Misschien realiseer je je dit nu niet, toch kun je nergens zijn dat zonder Mij is. Er is geen moment dat je zonder Mij kunt zijn. Dit is onmogelijk.
Misschien heb je jezelf wat wijsgemaakt. Mogelijk zie je een ander terrein. Dat je in Mijn Zicht bent, is Mijn Geluk. Wat je ook tijdelijk voelt, Mij in zicht hebben is zonder meer jouw Geluk, alleen verslaap jij misschien je geluk.
Je komt met een Absolute Garantie. De Hemel zal voor je gloren, net zoals de Hemel nu in jou bestaat. De Dageraad zal komen. De Hemel zal jouw hart vullen. Het bestaan van de Hemel zal voor je gaan dagen. Je zult Mij kennen, en je zult de Hemel kennen als jouw Steunpilaar. Zo staat het geschreven. Zo is het.
Ik maak aanspraak op je als de Mijne. Ik verklaar Onze Eenheid waar te zijn. Ik verklaar dat er geen alternatieven zijn, behalve in de wilde verhalen die je jezelf vertelt.
VERTALING DOOR: Anja