Heavenletter 6 Open voor Nieuwe Manieren / Geplaatst 15 januari 2017

Open voor Nieuwe Manieren
Brief uit de Hemel
Geplaatst 15 januari 2017

God zei :
Geliefden, wat je voelt doet er toe, maar het is onbeduidend. Onthoud dat wat je voelt en je hart volgen niet gelijk zijn. En Mijn hart wordt niet gevangen door de kleine dingen die jouw gevoelens binnengaan en omringen. Beschouw jouw gevoelens als niets meer en niets minder dan ego. Als ze alleen van jou zijn, dan zijn ze ego.
Dat wat niet bij Mij hoort is ego. Noem het wat je wilt. Noem het gevoeligheid. noem het eer. Noem het respect. Als het niet van Mij is, is het ego.
Doe afstand van het ego. Het is niet jouw kracht. Het is je zwakte.
Ik ben jouw kracht. Omarm Mij, niet het ego.
Ik ben jouw Kampioen. Het ego is dat niet. Het ego is er voor zichzelf, niet voor jou.
Ik ben er voor jou. Laat Mij jouw God zijn, en geen andere. Er is geen andere. Dus laat de Waarheid zijn. Verfraai haar niet. Verkleed haar niet. Wees haar.

Wees Eén met Mij in liefde. Je denkt dat het moeilijk is. Maar het is gemakkelijker groot te kiezen dan klein. Het is gemakkelijker de Altijd-Aanwezige te kiezen dan de illusie die je je inbeeldt. Beeld je iets anders in. Verbeeld je de Waarheid. Verbeeld je Mij. Verbeeld je dat jij de Grootheid bent die Ik zeg dat je bent. Wees groter. Neem de Waarheid aan.

Vandaag zul je iets doen wat je nooit eerder hebt gedaan. Om dit te doen, zul je jouw manier van naar dingen kijken openen. Je zult Mijn manier van naar dingen kijken openen.
De wereld spreekt over toevallige daden van vriendelijkheid. Ze zijn niet toevallig. Wat toevallig kan zijn is als je naar Mij luistert. Maak Dat-Wat-Voortdurend-Is van jou. Doe afstand van toevalligheid.
Wat zul je vandaag voor Mij doen? Alles? Doe het niet voor mensen. Doe het voor Mij. Door het voor Mij te doen, doe je het voor mensen. Maar laat mensen niet vóór Mij gaan.
Je bent bezig je individualiteit los te maken. Anderen moeten die van hun losmaken.
Het verhaal van de vermeende bedelaar, die aan de deur komt en die eigenlijk Christus is, is werkelijk het verhaal dat je Eén bent met allen. Je negeert de Christus niet. Het is Christus voor wie je het doet. Het is niet de bedelaar voor wie je het doet. Door jouw erkenning van Christus in een ander, ken jij jezelf. Christus is de God in de mens. Het verhaal betekent, dat individualiteit jou vasthoudt. Wen eraan Mij te zien.
Laten We het verhaal omdraaien. Misschien weet de bedelaar aan jouw deur niet dat hij Christus is. Maar jij weet dat wel. En het is de bedelaar die misschien de Christus in jou moet ontdekken (de gastheer die aan de deur kwam) voordat hij het in zichzelf ziet.
Kijk niet naar individualiteit, want dat is wat je zult zien. Kijk niet naar individualiteit, want dat is wat je zult onderwijzen. Zoek naar God, en jouw erkenning van Mij zal ook jouw bezoeker worden. Jullie zijn magneten van gedachte. Hoe krachtig zijn jullie!
Vandaag zul je een licht op de wereld werpen. Je zult het werpen op de God binnenin één persoon. Je zult in de ogen van iemand kijken en je zult hun leven voor altijd veranderen. Dit gebeurt omdat Ik door jouw ogen zal kijken. Sta Mij toe door jouw ogen te kijken. Sta Mij dat toe.
Dat wat je voor een ander doet, doe je voor Mij. Dat wat je voor een ander doet, doe je ook voor jezelf, want de ogen van de ander zullen het zicht weerspiegelen dat jij hun geeft.
De vreemdeling die aan jouw deur komt is heel zeker Christus. En degene die hem aan de deur begroet is ook heel zeker Christus. En er is geen deur. Er is niet iemand aan de ene kant en een ander aan de andere kant. Dat is allemaal illusie. Dat is allemaal aangeleerde redenering.
Wat waar is hoeft niet geleerd te worden. Het moet worden toegelaten. Leer redenering af en de Waarheid zal duidelijk zijn.
Kan je nog steeds naar de wereld kijken zoals je altijd naar de wereld gekeken hebt? Kan je nog steeds het bewustzijn zijn dat je een uur geleden was? Kan je nog steeds een vreemdeling voor Mij of voor een ander zijn? Je bent een vriend voor de mensen, dus wees dat dan ook.