Heavenletter # 5929: Een Ziel in Kostuum Gepubliceerd: 27 februari 2017 / 25 augustus 2019

 Brief uit de Hemel 5929:
Een Ziel in Kostuum
Gepubliceerd: 27februari 2017 / 25  augustus 2019

God zei:
Er is zoiets als Bestemming.
Je bent voorbestemd. Je groeit naar je bestemming. Uiteindelijk ben je voorbestemd voor Grootheid. Je bent voor Grootheid nu voorbestemd.
Je bent misschien voorbestemd om kunstenaar te zijn, of je bent misschien niet voorbestemd om kunstenaar te zijn.
Je bent misschien voorbestemd om leraar te worden, of je bent misschien niet voorbestemd om leraar te worden. Je bent misschien voorbestemd om te leren.
Je bent misschien voorbestemd om te doen wat je nu doet – een boekhouder, een vrachtwagenchauffeur, een politicus, een schrijver, zelfs een Godschrijver. Herinner je? Er zijn geen ongelukken.

Je bestemming kan ook uit eigen beweging veranderen, of misschien niet.
Het lijkt geheimzinnig, maar waar je nu bent, comfortabel of niet, is waar je bent voorbestemd te zijn, korte of lange termijn.
Je ultieme bestemming is je bewustzijn van Onze Eenheid, vaak Verlichting genoemd.
Het feit dat Bestemming bestaat, maakt je niet hulpeloos.
In het leven zwem je naar de kust.
Iedereen heeft zijn eigen manier om de kust te bereiken, sommige direct, sommige met een klein ommetje of over de hele wereld.
Jij bent degene die zwemt.
Je bent bijvoorbeeld voorbestemd om te reizen, of je bent voorbestemd om thuis te blijven. Niemand is per ongeluk een piloot.
Of soldaat, matroos, knutselaar, kleermaker etc. Niemand is waar hij of zij zich per ongeluk bevindt. Natuurlijk kun je een fout zien, maar wat je als fout ziet, leidt je of duwt je verder naar je verder gelegen bestemming.
Je hebt je vaak afgevraagd waar je zou zijn of hoe je leven eruit zou zien als je in een andere richting was gedraaid in plaats van degene die je was ingeslagen. Je hebt onderweg wel een keuze. Ten eerste heb je de keuze om te glimlachen.
Aangezien Bestemming bestaat, kun je je afvragen: “Waar is Vrije Wil? Kunnen zowel Vrije Wil als Bestemming bestaan?”
Ja, ze kunnen allebei bestaan. Ze bestaan naast elkaar.
Ken je bewust je pad of je vele paden van tevoren?
Misschien Ja, misschien Nee. Waarschijnlijk niet.
Hoe dan ook, je bent ergens.
Natuurlijk bestaan tijd en plaats in de wereld, maar waar je echt verblijft is in de Oneindigheid waar tijd en plaats niet zijn.
In deze Brief uit de Hemel vandaag hebben we het over je leven in de wereld zoals het is dat jij eraan denkt terwijl je op aarde bent, een Ziel in Kostuum, rondrennend, met een ID dat je mens Wezen noemt.
De waarheid is dat je Wezen bent. Je bent een Wezen met de illusie dat hij een individu is met een ID. Je maskerade op aarde. Je danst op een bepaald deuntje of een andere melodie.
Denk niet dat je je zogenaamde tijd op aarde verspilt. Er is meer aan de hand dan je kunt overwegen. Je schrijft je in op Aarde en op een dag studeer je af, ook al ben je al die tijd, gelijktijdig in het Bewustzijn van de Hemel. Je bevindt je op twee “plaatsen” tegelijk – of op meer dan twee plaatsen, zou je ook kunnen zeggen. Niettemin ben je al die tijd met Mij gevestigd, want Wij zijn onafscheidelijk. In onwetendheid, wat je ook denkt, Onze verbinding blijft bestaan en kan niet worden verbroken. NOOIT.
De wereld lijkt een vreemde plek om te zijn. Hoe vaak heb je je afgevraagd wat je hier doet, kennelijk beperkt op Aarde, vermoedelijk ruimte vullend alsof je niets beters te doen had.
Je hebt misschien geen idee van de hoogten die je bereikt, zelfs als je in een lichaam bent, aangezien je vermoedelijk verbonden bent met de Aarde. Op dit moment weet je, in de ban van de zwaartekracht, niet hoe je je vleugels moet fladderen en hoe van start te gaan op weg naar andere schijnbaar-ver-weg-sterrenstelsels.
Je weet niet eens waar je bent geweest en waar je nog naar toe zult reizen, ook al ben je al die tijd in Mijn Hart en in de Oneindigheid waar de Hemel, zoals ernaar wordt verwezen, floreert.
Vertaald voor wakkeremensen door Anja