Heavenletter 5660 De Deur van Wat Is het Volgende / 24 mei 2016

De Deur van Wat Is het Volgende
Brief uit de Hemel
24 mei 2016 

God zei:
Of je nu op droge grond bent of op zee, je rijdt op de Golven van Leven. Je kan voelen dat je op stelten loopt, toch zwem je in de Blauwe Oceaan. Je bent een zwemmer van grote omvang. Je bent een Meester van Goddelijkheid.
Je verricht dienst voor de wereld. Je bent aan Mijn rechterkant. Ik ben altijd aan jou zijde en jij aan de Mijne. Er is geen dag zonder elkaar. Niemand ontbreekt aan Mijn Hart.
Je bent lang geleden afgestudeerd, zelfs als je het nu nog niet helemaal begrijpt. In werkelijkheid, doe je een inhaalslag op je Zelf. Maak je klaar voor meer nieuwe verrassingen. Natuurlijk, een verrassing moet nieuw zijn om een verrassing te zijn. Weet dit, echter, jouw ontwikkeling is geen verrassing voor Mij. Alle vreugde is de Mijne toch geen verrassing. Ik vereis geen verrassing. Ik ben een Allerhoogste Dirigent van Leven. Ik verwelkom het al. Welkom bij deze Grootse Party die ik heb bereid in jouw Eer.

Op jouw manier, heb je met Mij aan deze party gewerkt. Je hebt je gereed gemaakt voor jouw debuut in de Ware Goederen van het Leven. Waar Leven heeft jou geroepen.

Jouw visie verruimt. Je begint groter te zien. Gauw zul je innerlijk en uiterlijk omarmen als hetzelfde. Je bent Licht van Voeten en je bent gereed, ingesteld, ga. Je bent een gedachte van jezelf.
Je bent grenzen aan het loslaten. Het is niet langer nodig ze nog vast te houden. Heb je nooit gedaan. Niet langer heb je ballast nodig. Je hebt Vrijheid nodig. Je wankelt in Vrijheid. Vrijheid gaat over je uitstromen. Wingerds zijn niet langer onder de voet.
Je realiseert je nog niet helemaal dat je twee voeten boven de Aarde bent en dat je op lucht loopt. De Waarheid heeft je nog niet helemaal ingehaald tegelijkertijd ren je er niet langer voor weg. Oh, ja, koester in de Zon van Waarheid. Laat het Licht van de Zon jou bij de hand leiden.
Je bent niet langer in een ingebeeld dicht bos. Dat was je nooit. Je had het idee dat je het was. Natuurlijk, je hebt veel ideeën gehad die niet kloppen. Je houdt je niet langer vast aan deze ideeën, alsof je in een doolhof was. Nu verblijf je in Zonlicht. Je bent aangekomen bij de deur van wat is het volgende. Ik verleen je toegang in nu. Kom binnen.
Dit is waar Ik leef en waar jij verlang te zijn en waar je hoort en waar je werkelijk bent. Waar anders kan je horen dan bij Mij? Waar Ik ben is jouw thuis. Voelt je echte Thuis je niet vertrouwd aan? Heb je niet jouw Ware Bestaan al een tijdje vermoed?
Dit is gewoon jouw volgende stap. Je hebt zelfs geen sleutel nodig, want jij, je Zelf – jij bent de sleutel.
Ik heb op je gewacht. Je bent in je eigen tempo gekomen. Stel deze dag niet langer uit. Je hebt Mijn uitnodiging geaccepteerd. Dit is een dag waar Ik op heb gewacht. Je kan op hete kolen zitten.
Er is niets wat je nu nog kan terughouden.
Je bent het Paleis van Mijn Hart al binnen gegaan.
Natuurlijk, je kan in de Vestibule van Mijn Paleis zitten voor een poosje.
Je bent vrij om dit te doen. Je hoeft het niet.
Je hoeft je hoed niet in je hand te houden, wachtende op mij.
Jij bent hier, en hier ben je, binnen Mijn Hart.
Je bent niet versierd met slingers en linten enz. Je hebt je voor Mij nooit hoeven aan te kleden in pantalon of zijde. Al die tijd, al wat je had te doen, was binnenkomen. Nooit waren er sloten of grendels.
Altijd, wordt je verwelkomd. Altijd is de deur naar Mijn Hart wijd open geweest.
Kom, loop over het Karpet van Mijn Liefde en kom binnen.
Ik heb op jou gewacht. Je bent nu hier. Nu, blijf bij Mij.
Vertaler: Anja