Heavenletter 5656 Het Gouden Licht van Realiteit / 20 mei 2016

Het Gouden Licht van Realiteit
Brief uit de Hemel
20 mei 2016

God zei:
Wat jij bent te zijn, ben je al. Als een eikel het zaad is van een eikenboom, denk jij dat je minder bent dan een eikel? Doe je dit echt? Wat wil je worden? Een luiaard? Of een bezit? Een ongelukkig slachtoffer geblazen door de wind? Je kunt bekwaam staan op je eigen twee benen.
Tenzij je de Dirigent bent van het Orkest van Jouw Leven, zal Ik je eerlijk zeggen dat jouw visie vrij beperkt is. Ik zou zeggen dat jouw visie veel te klein is. Wow, heb je de Heelheid van jouw Waarheid over het hoofd gezien? Je weigert om er naar te kijken. Je kijkt niet naar je Zelf. Je overziet je Zelf alsof je geen deel bent van Schepping en ook van een Schepper.
Wie heeft je ooit verteld om een klungelende half-stok schepper te zijn?

Je gooit jouw leven door een. Je neemt aan dat je de rommel zelf bent rond strooiend. Een heldere Stroom van God loopt door je heen. Je bedekt deze stroom met bladeren en takjes. Verwijder de rommel en dan zie je het Gouden Licht van Realiteit. Wanneer alles gezegd en gedaan is, wie is het Gouden Licht van Realiteit? Wel dat ben jij.

Je verzamelt veel dingen die je niet bent en je kan blijven toevoegen aan de stapel die jouw vreugde van leven afvlakt.
Je bent de lucht zelf die je ademt. Je bent de Zon die jou warmt. Je bent de hoogten van de bergen die je beklimt. Jij bent de Onmetelijkheid die je voor je ziet, alleen jij geeft Onmetelijkheid liever de karige naam van Hoop dan zijn ware namen van Onmetelijkheid en Liefde. Je bent bang om in Onmetelijkheid te verdwijnen. Je kan zelfs voorkeur hebben voor een houvast in onwetendheid. Je durft niet echt te betreden waar Heelheid is.
Je denkt: “Wat als ik het niet zou maken? Wat als ik het maakte en het later ontoereikend vond en eruit gegooid wordt?”
Je kan de gedachte niet verdragen, zodat je niet eens de weg naar de wachtkamer neemt. Je mag jezelf eruit gooien voordat je ergens komt dichterbij waar Vrijheid ligt. Je bent onzeker of Vrijheid wel bevrijdend is.
Natuurlijk, dit is al jouw keuze. Indien je in lijdzaamheid bent, jij bent degene die voor lijdzaamheid kiest. Je kan er tegen protesteren, dat Ik zeg, jij bent degene die de keuze maakt. Natuurlijk is het waarschijnlijk, dat je niet kunt kiezen te blijven waar je voor eeuwig aanwezig bent.
In een oogwenk, kan je lijdzaamheid ontkiezen.
Wat is het waar je op aan het wachten bent?
De ultieme Waarheid is dat je onvermijdelijk zal kiezen voor Vrijheid en Heelheid. Weglopen voor de Waarheid duurt niet eeuwig. Geen van jouw kronkelen/dolen is waar. Dit dolen in kronkels is tijdelijk. Alles wat tijdelijk is kan niet waar zijn. In de fysieke wereld, kan tijdelijk feitelijk zijn. Feitelijk is geen Waarheid. Waarheid is Eeuwig. Waarheid is altijd waar, toch het is niet gemaakt van tijd maar eerder van de Heelheid van Oneindigheid. Er is geen begin noch een eind aan Oneindigheid. Oneindigheid kan geen stilstand hebben. Er zijn geen onderbrekingen bij de Oneindigheid, of het zou geen oneindigheid zijn.
Alleen in de fysieke wereld is er een pauze.
Je bent in, wat in de wereld wordt genoemd ‘lange afstand’ (denk aan vogeltrek), toch ‘lange afstand’ hoeft heel geen trek te zijn. Jij kan dit besluiten. Indien jij niet de beslisser bent, kan je alleen het slachtoffer zijn. Beter om een beslisser te zijn dan een slachtoffer. Beter om verantwoordelijkheid te nemen.
Neem verantwoordelijkheid voor waar jij nu gaat.
Met verantwoordelijkheid komt eigendom(srecht). Het werk is aan jou. Jouw leven wordt jouw leven en niet iets aan jou opgedrongen.
De Kapitein van Jouw Schip eerbiedigt God. Jij bent de Kapitein van Jouw Schip en jij neemt verantwoordelijkheid voor jouw eigen levensworp vóór je.
Vertaler: Anja