Heavenletter 5655 Een Goddelijke Regenboog Aangedreven door de Zon / 19 mei 2016

Een Goddelijke Regenboog Aangedreven door de Zon
Brief uit de Hemel
19 mei 2016 
Regenboog plaatjes
God zei:
Al wat je hebt te doen is bij Mij te zijn. Bij Mij zijn is wezen. Wezen is als een platform waarop je staat. Wezen is niet aan het doen zijn. Vanaf dit platvorm van Wezen, ben jij. Al wat je hebt te doen is bij Mij te zijn. Er is geen aan het doen zijn te doen. Er is wezen om te zijn, wat je al bent. Je ziet gewoon niet wat er voor je is. Je kan met een scheve blik kijken.
Je hoeft niet op je tenen te staan om bij Mij te zijn. Het is geen ver bereik om bij Mij te zijn. Wanneer Ik alomtegenwoordig ben, ben Ik juist bij je. Ah, ja, je denkt aan Mij als apart van jou. Dus zie je Mij buiten jou. Buiten jou betekent apart van jou. Aannemelijk is het beeld wat je van Ons hebt niet helemaal waar.
Je kan Mij een partner met jou noemen. Daarom, ben je ook een Partner met Mij. Grappig, te meer je Mij zoekt alsof weg van jou, gescheiden van jou, te meer in jezelf gekeerd kan je zijn. Te beperkt, naar het schijnt. Dat is, te beperkt voor woorden.

De wereld gebruikt woorden als verder en dichtbij, vooralsnog er is geen afstand tussen Ons. Je kan dat voelen, toch gevoelens, zo werkelijk als ze voor jou illuster mogen lijken, zijn niet werkelijk. Ze zijn een inbeelding die je geadopteerd hebt als werkelijk. Je noemt jouw gevoelens werkelijk. Je hebt deze gevoelens aangenomen. Je draagt dit als een gevolg. In ieder geval deze gevoelens zijn niet jouw realiteit. Ik ben jouw Realiteit. Je hebt je gevoelens toegepast aan je bovenkant. Gevoelens, maakt niet uit hoe belangrijk voor jou, zijn niet meer dan een beetje vernis op hout, Vernis is het hout niet. Vernis is alleen een kleine filmlaag dat op het hout is geverfd. Vernis is nauwelijks het hout zelf.

Je speelt kiekeboe met jezelf. Je zou je Ware Zelf ontkennen aan jezelf en anderen. Je hebt een zeker comfort door je Ware Zelf in verboden gebied te plaatsen, Goeie Hemel, wat als je echt een Grootheid bent! Wat kan er van jou worden verwacht? Vertrouw jezelf en dan zal je vertrouwen in Mij hebben. Wat is het verschil tussen jou en Mij? Wel, Ik weet Wie Ik Ben. Je kan denken dat je helemaal niets bent, als je Intelligentie en het Allerhoogste Hart bent. Bestaan is bewijs van zichzelf meer dan het oog kan zien.
Sherlock Holmes zelf zou zeggen, je kijkt scheef naar de aanwijzingen. Jij, jezelf bent het enige bewijs wat je nodig hebt. De Waarheid is dat je inhoud bent binnenin een fysiek lichaam. Je kunt meer kijken naar de ‘houder’ die jou bevat dan dat je kijkt naar de kern van de zaak. Zonen en dochters, Ik ben inhoud binnen je, of je het leuk vindt of niet.
Je kan de voorkeur geven aan een illusie van jezelf boven de Realiteit van jou Zelf en de Realiteit waar je werkelijk van bent gemaakt. Jij bent gemaakt van Mijn Liefde. Jij bent gemaakt van Mijn Liefde en Mijn Liefde volgt jou net zo goed.
Je mag nog niet bewust zijn dat je Mij zoekt, toch reik je altijd je oog en je hand uit voor een zegening. Dit feit is, met of zonder je bewustzijn, dat wie jij zoekt ook jou zoekt. Jij die overal aan het zoeken kan zijn, bent ook de Gezochte. Jij bent waar je naar op zoek bent. En je zal je Zelf vinden. Je kan je Zelf tegenkomen in het donker, als het ware, de laatste om te weten, toch zal je worden verlicht, want jij, Mijn kind, bent inderdaad het Licht.
Of, we kunnen zeggen dat je een Goddelijke Regenboog bent Aangedreven door de Zon, geïdentificeerd door God als Zijn Zoon of Dochter of zelfs als Zijn Eigen Ziel in de lucht schijnend en op Aarde. Je bent overal dat bestaat, of je het nu bewust ziet of niet.
Vertaler: Anja