Heavenletter 5646 Een Grote Klassieker, Geschreven door God / 10 mei 2016

Een Grote Klassieker, Geschreven door God
Brief uit de Hemel
10 mei 2016 
God zei:
Geliefde, je bent aan het losmaken van je gehechtheid aan jezelf op de manier de wereld het jou voorspeld kan hebben. Je bent aan het loslaten. Je hebt een hoge berg beklommen. Thans zal je aan de andere kant naar beneden glijden, wat een andere manier is om te zeggen, je bent aan het omhoog gaan. Ja, je kan een schets van jezelf achter laten. Jouw ziel is aan het stijgen.
Er werd een keer een portret van jezelf geschilderd en nu is jouw Ware Ziel uit dat portret aan het stijgen als mist. Jouw ziel en het zelfportret dat je hebt gemaakt waren nooit identiek. Je bent groter dan je je voor kan stellen. Je bent groter dan de wereld voor kan stellen. Begeleidt jezelf.
Je veronderstelde zelfportret was gedaan met stukjes en beetjes, een toevoegen hier, een toevoegen daar, een poging om te zijn waar de wereld naar buigt. Je wilde goed zijn. Je wilde juist zijn in de ogen van de wereld en dus kan je jezelf ontwricht hebben, voor wat?

In het belang van goedkeuring ergens van? Voor een poging om een bijgewerkte foto te zijn van jezelf, geretoucheerd, aan een muur gehangen en daar hangend achtergelaten, een valse voorouderlijk portret van jou, opdat je had gehoopt dat het jou zou onthullen in het beste licht. Het kan een mooi portret zijn geweest, alleen kan het niet van jou zijn geweest.

De manier waarop je werkelijk bent is de beste momentopname van jou. Je kan jezelf verlaten hebben. Je kan jezelf belogen hebben. Wie heeft er behoefte aan een kunstmatige zelf? Waar komt het idee vandaan dat een gelijkenis van jou, de echte-jou overtreft?
Ga vooruit, ja. Groei, ja. Het is natuurlijk om te groeien. Je zult uiteraard groeien. Je hoeft jou groeien niet op te blazen. Niemand heeft gezegd dat je een model wereldbeeld moet zijn. Jij als jezelf – zijn prachtig om te aanschouwen.
Overweeg dat, als je leeft in de wereld, je bent een zeereis aan het nemen. Je bent op een reis van ontdekking van jezelf en niet op een reis om een replica te creëren. Je bent jezelf aan het vinden in plaats van jezelf te voorspellen of jezelf te vormen naar iemand anders zijn/haar idee over hoe je eruit zou moeten zien. Ik heb je niet verteld om jezelf voor te zeggen volgens andere hun ogen en jouw uiterlijk richting te blijven veranderen, om de opinie van de wereld te behagen.
Het is niet aan jou om toevallige richtingen te volgen uit een boek of volgens een lezing. Je hebt je ziel te volgen.
Hier is het verhaal: Je bent om te zijn wie je bent. Je bent om te zijn. Zoek wat er binnenin je is om te ontdekken. Zeker, de wereld verspreidt langs de weg broodkruimels voor jou om te volgen. Ik vertel je jouw eigen Ware Hart in plaats daarvan te volgen. Je hebt je eigen zeebenen om te ontdekken. Jij en Ik zijn de meester van schip die jij vaart. Je bent je eigen Zelf-Bepaler.
Heb vertrouwen in jezelf. Vind Mij binnen jou. Dit is je opdracht: om het Goddelijke binnen jou te vinden. Hier ben jij. Dit ben jij.
Er is veel buiten je. Jouw Ware Juweel is binnenin. Ben je niet op zoek naar de Hemel? Imitaties zijn imitaties. Jij bent het echte werk. Ontdek voor jezelf de Waarheid van Wie jij bent.
Zelfhulp is zelfhulp. Er is geen gevolmachtigde voor het verheffen van de wereld. Waag je voort op de hoge zeeën en je zal te voorschijn komen. Je zal verrijzen uit de zee zoals jij bent. Zoals jij bent, verrijs je. Je verrijst in jouw Essentie en niet in een imitatie, die je kopieert van de wereld. Geloof in het Ware Goud dat jij bent, voor jou heb Ik op Mijn spinnewiel gesponnen.
Zie, je bent niet om op zijn beloop te worden gelaten en om op jezelf te wachten om te worden ontdekt door een film vertegenwoordiger. Je bent niet om op de bank te zitten en te wachten tot er een Groot Moment ontstaat. Het Grote Moment is binnen jou. Inspireer jezelf. Erken jouw Zelf. Verrijs naar jou Ware Natuur.
Je bent geen stuiverroman. Je bent een Grote Klassieker geschreven door God. Lees jezelf. Volgens je eigen inzichten. Je bent een Goede Ziel.
Weet wie jij bent.
Vertaler: Anja