Heavenletter 5642 Het Rijtuig van Leven / 6 mei 2016

Het Rijtuig van Leven
Brief uit de Hemel
6 mei 2016 
God zei :
Het leven verschijnt in momenten zoals de sluiter van een camera. Klik, klik. Het licht van leven heeft het voorkomen van beweging. Leven lijkt te flikkeren. Omdat het licht, dezelfde helling afwisselt overeenkomend met de cyclus van de Zon.
Volgens de wereld, zijn er nauwkeurige metingen van een helling. Los van verworven nauwkeurige metingen, is leven zelf niet precies als een helling die je kan overzien. De hoeken van waaruit je naar het leven kijkt voeren niet zo’n precisie mee. Leven is meer vrije vorm.
Zoals de Zon beweegt, doet dat Leven. Je kan gluren; je kan vermoeden; je kan reflecteren, doch het vlak van leven staat niet stil, zelfs niet voor een moment. Er zijn geen stilleven schilderijen in het leven. Er is beweging. Zonlicht en schaduw bewegen. De stilte blijft verborgen. Kaarslicht flikkert. Bij zijn basis, is leven zelf stilte.

Er is gezegd: Men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen. Zo is de wereld van de Aarde die je beweegt en waarin je leeft.

En, zo, is leven op Aarde beweeglijk terwijl daarentegen Waarheid is dat wat stil blijft. Waarheid is onbeweeglijk. Waarheid is eeuwigdurend. Waarheid is ingenomen Stilte, als het ware.
Er is geen bovenmatig leven zonder Liefde. Liefde in de wereld springt in het rond. Liefde in de wereld verschijnt te vaak als drilpudding. Het trilt en het schudt. Het reist rond en rond.
Niettemin, het Bestaan van Liefde is constant. Je weet binnen jou een Liefde die nooit vluchtig is. Het is Pure Liefde in zijn essentie. De bron van Ware Liefde droogt nooit op. Deze Ware Liefde is Wezen. Wezen is Liefde in Zijn Essentie. Welkom bij Mijn Liefde. Ik gaf je al mijn Liefde in één keer en IK geef het nu aan jou -altijd- zelfs als tijd niet bestaat.
Liefde is van jou. Liefde is eeuwigdurend. Je kan langs de rand gaan van de Liefde binnen jou, het nauwelijks durven te geloven, het nauwelijks durven ernaar te staren, doch de Onmetelijkheid van Liefde is volledig van jouw en er is niets wat je er aan kunt doen.
Bestaanszijn is Liefde dat betekent niet flip-flap. Bestaanszijn van Liefde is geen warhoofd. Liefde is zeker in de pracht van zichzelf. Dit Bestaanszijn van Liefde heeft geen reden nodig. Bestaan (wezen) is de fundatie van reden. Het Bestaan zelf is Liefde. Er is geen afwijking. Liefde zelf is zijn eigen grond, toch heeft het niets te maken met wat jij reden of grond noemt. Liefde is. Leven is. Doel is. Er is geen huichelarij. Waarheid berust niet op reden. Liefde is de basis van Waarheid. Er is geen reden behalve die van Liefde.
Misken Liefde niet. Accepteer Liefde zoals jouw echte kern, want jij bent het Bestaanszijn van Liefde. Iets anders is fictie. Liefde is in Waarheid, als de Zon.
Eens, verlichte de Zon het Licht van zichzelf. Eenmaal ontstoken, was er niets anders in existentie behalve het Licht van Liefde. Liefde en Licht zijn niet zo kortstondig zoals de wereld denkt over kortstondig. Liefde en Licht zijn de Ware Werkelijkheid. Liefde en Licht gaan niet in rook op. Liefde en Licht zijn Één. Zij zijn de Éénheid van de Eeuwigheid, en jij, wat voor dolen je ook neemt, bent ook de Éénheid van Eeuwigheid.
Niemand en niets op Aarde ontbeert de Éénheid van de Eeuwigheid en zijn uitingen van Liefde en Licht. Bestaanszijn schijnt! Bestaanszijn, zo rustig en sereen als het is, is het Rijtuig van Leven. Al rijden er in. Deze hoedanigheid van waaruit de Aarde Ontstond, dit Liefde Licht dat verrijst als de Zon en op al schijnt, dit ben jij.
Waarom, dit ben jij die Mijn woorden leest en degene doorverbindt die Mijn woorden niet lezen binnen de Cirkel van Liefde, genaamd Leven, op dit moment aan jou aangeboden, om te weten waar je werkelijk van bent gemaakt.
Vertaler: Anja