Heavenletter 5637 Niets meer en Niets minder / 1 mei 2016

 Niets meer en Niets minder
Brief uit de Hemel
1 mei 2016

God zei:

Strikt gesproken, zelfs als er geen dimensies in Eeuwigheid en Oneindigheid zijn, en er geen tijd en ruimte is, helemaal niet, en gesproken en geschreven taal kan alleen zo ver gaan, aldaar is,
niettegenstaande dat, volgt altijd meer.
Er zijn grotere hoogten te bereiken, en je verrijst hoger zelfs als je voeten aan de vloer geplakt zitten of als je op je knieën zit of als de zon te fel is voor je ogen. Hoogten zijn er voor jou om te bereiken en evenals diepten.
Hoe diep ben je en hoe hoog. Je bent als het center (spil)  van het universum of We kunnen zeggen, de navel van het universum. Het Center en de Hoogtes en de Dieptes zijn Één. Het kan gezegd worden dat er alleen hoger en hoger is en niets meer en niets minder.
Tezelfdertijd, zijn alle Hoogtes bereikbaar. Je hebt armen en benen en ogen en harten en zielen en wensen om de Hoogtes te bereiken. Je bent bedoeld om te gaan voor de Hoogtes en de Dieptes, en je bent bedoeld om de Hoogtes en de Dieptes te bereiken. Je bent ervoor geboren.

Je bent niet bedoeld om tevredengesteld te worden in de greppels…..

De trein waarmee je rijdt, wordt genoemd Meer en Meer en Hoger en Hoger en Dieper en Dieper en Sneller en Sneller.
Al de Rijken van Hoogtes en Dieptes zijn binnen jou. Binnenin jou, bestaat alles. Dat is je erfdeel. En dus, wanneer je uitreikt en reikhalst, dan heb je al. En dus, zoek je naar jezelf. Je bent tot de rand gevuld met al je verlangens, maar je bent een bodemloze put van verlangens.
Is daar iets mee aan de hand ? Zonder eetlust, zou je eten?
Natuurlijk zijn er beperkingen voor de fysieke wereld. Je kunt alleen zoveel eten. Je kunt doen zo veel ‘sit-ups’ (oefeningen) enkel. Je hebt een beperkt aantal ledematen en een beperkt aantal schoenen om te dragen.
Maar als het komt tot aansporingen en verlangens en  vervulling, komt Oneindigheid in het spel.
Je kan alles zijn wat je wilt zijn.
Je bent bedoeld om te zijn, al wat je wilt zijn.
Je bent om te zwemmen in Liefde.
Je bent om een anker van Liefde te zijn, die overal kan bereiken.
Je bent een Goddelijk wezen, ontworpen om rond de zon te vliegen, op de Maan te zitten, al de punten van de Sterren aan te raken en Sterrenlicht in je op te nemen.
Natuurlijk ben je bedoeld om een Goddelijk wezen te zijn. Verder, het feit is dat je al een Goddelijk wezen bent….. Wat denk je dat het betekent, dat je gemaakt bent naar mijn afbeelding? Van wiens afbeelding zou je liever zijn gemaakt? Je bent een Spaan Van de Oude Hoede, inderdaad.

Ja. Zelfs als je gezakt bent voor een dozijn examens of testen, zelf als je beroofd bent van je ledematen, of in de knoop bent, neergeslagen, jij, de jij zoals je bent, vlieg op de vleugels van de Engelen.
Je bent al van Mijn Vluchten, wat je fantasie zou kunnen noemen, maar Ik ken geen fantasie. Ik ken Waarheid en Waarheid omringt het Universum en Waarheid stijgt op uit het Universum en zo stijg jij ook op.
Misschien denk je dat ik anderen bedoel en niet jij, of alleen jou en geen anderen? Ik bedoel het hele stel van vertegenwoordigers van God. Ik bedoel al de mogelijke manifestaties van Mij. Ik bedoel elk en iedereen is om naar de Hoogtes te vliegen met Mij en de wereld helemaal naar boven naar de Hemel te dragen en het daar te houden.
De Hemel is een Staat van Zijn, begrijp je. Plaats bestaat niet. Er is geen ruimte, en want je bent om te stijgen en om Mij te volgen in de onschuld van Liefde van Hoog.
Kom met Mij mee. Ik neem bij je de hand. Houd de Mijne vast en daar gaan we.
Vertaald door: Anja