Heavenletter 56: Laat de Antwoorden van God naar Je Toekomen als Stille Sneeuw / Gepubliceerd: 30 december 2000 / 29 Maart 2020

Heavenletter 56:
Laat de Antwoorden van God naar Je Toekomen als Stille Sneeuw
Gepubliceerd: 30 december 2000 / 29 Maart 2020
God zei:
Hoe weet je of een gedachte die bij je opkomt van Mij is of van jou?
Er gaat geen bel af. Er knippert geen licht.
Er verschijnt geen engel om met een zwaard te wijzen naar een teken dat aanwijst of het gaat om een “Geachte van God” of een “individuele gedachte”. En dus probeer je te onderscheiden en het leven moeilijker te maken dan nodig is.
Soms weet je het gewoon, en soms niet. Maar als je het weet, komt het niet uit analyse.
Daarom is het goed om je dag te beginnen door Mij tot je bewustzijn te roepen. Wanneer Ik stevig in je bewustzijn ben geplant, kom je van een hoger niveau. Dat is de bedoeling. Met de intentie dat Ik je gids ben. Met de intentie dat je Mijn leiding hoort. Ik kan je niet teleurstellen. En je zult Mij niet in de steek laten.

Je zult Mij als een impuls horen. Je zult Mij horen zoals een moeder de betekenis van de kreet van haar baby begrijpt. Het geroep, gehuil van de baby maakt afstemming bij de moeder aan de gang. In dit geval refereer Ik naar jou als de moeder en het geroep is Mijn lied naar jou.

“Het is van jou dat Ik zing!”
Wij hebben een gouden koord dat ons verbindt. Aan welk uiteinde van deze schering ook wordt getrokken, het andere uiteinde voelt het en reageert. Ik trek vaak aan mijn kant en soms heb je het te druk om het op te merken. Maar Ik bemerk altijd, zelfs het meest delicate rukje die je maakt, omdat Ik ontvankelijk ben afgestemd op het ritme van jouw hart. De hartslag van jouw hart rolt voort en rommelt in de Hemel. En de hartslag van Mijn hart rolt voort en rommelt op Aarde.
Het ritme van Mijn hart rolt voort via jouw eigen eenvoudige hart.
Wij zijn verbonden door een wederzijdse luidspreker, Mijn hart en jouw hart.
Maak je niet zo druk over wat je moet doen of welke beslissing je moet nemen. Je hebt er een gemaakt, en dat is om Mijn lied te horen.
Jouw bedoeling is als een piep(je) die tussen ons afgaat. En natuurlijk is je intentie een antwoord op Mijn lied. Onderscheidingsvermogen is natuurlijk niet de truc. De intentie is dat. En Ik heb intentie voor jou.
Dat is Mijn lied. Het is gemaakt van Mijn intentie voor jou.
Dus wat je werkelijk vraagt is hoe weet je of je Waarheid hoort of wanneer je echo’s uit het verleden hoort, want Mijn kinderen willen het koren heel graag van het kaf scheiden.
Zodra je het proces start, hoef je er het niet meer op te letten.
Ik ben het proces.
Wanneer je je eenmaal tot Mij richt, denk dan niet aan een beslissing, maar aan Mij.
Draai de schakelaar op aan en sta toe dat Waarheid verschijnt. Maak je geen zorgen. Gooi de Waarheid niet zo vaak op van je rechterhand terug naar je linker en weer opnieuw.
Sla Mij gade. Sta Mij toe. Weet dat Ik kom. Weet dat Ik de liefde voed in jouw hart.
Achter elk doel dat je hebt staat jouw intentie om Mij te dienen.
Weet dit, en je hebt automatisch een groter zicht.
Wees niet zo bezorgd over wat goed is en wat ongepast is.
Wees open voor Onze verbinding. Zie Mij voor jou. Zie hoe je loopt met beslistheid als je weet dat Ik je leid.
Laat Mij zijn als een parfum dat je draagt.                           
Laat Mij zijn als een melodie die jouw gedachten invult.
Laat Mij zijn als een bries die jouw hart beroert.
Laat Mij zijn als een zoete smaak in jouw mond.
Laat Mij jouw visioen zijn.
Je hebt jezelf plechtig aan Mij beloofd. Je hoeft geen beslissingen meer te nemen. Ze zijn gemaakt. Jouw beslissingen worden in de Hemel genomen. Luister rustig. Maak van je hersenen geen wrak. Laat Mijn antwoorden naar jou komen als stille sneeuw. Individuele sneeuwvlokken dalen van hoog naar de Aarde en bedekken de Aarde met een witheid dat geen twijfel overlaat aan de aankomst. Maar de sneeuwvlokken vallen zachtaardig. De Aarde maakt er geen groot ceremonieel van. De Aarde ontvangt de sneeuw. Zoals de Aarde sneeuw ontvangt, ontvang zo Mijn leiding. Accepteer het stil. 
Er is een roep: “Hoor mij, O Heer!”
Die roep werd verkeerd geïnterpreteerd. Het was Mijn roep en Ik zei: “Hoor Mij, Mijn kinderen, hoor Mij!”
En dat is nu ook jouw roep, dat je jouw vermoeide oor op Mijn hart laat rusten en Mijn stem boven alle anderen hoort.
Hoor Mij, Mijn kinderen, o hoor Mij!
VERTALING DOOR: ANJA
Foto: naturspicwallpaper.com