Heavenletter 5589 Je zal zijn als een dolfijn / 14 maart 2016

Je zal zijn als een dolfijn
Brief uit de Hemel
14 maart  2016

God zei:

Je bent een Hoogst Wezen die ik in het trillen van mijn hart houd. Je vult mijn hart tot de rand.  Goedheid, Godheid en Vrede zijn voor jou. Naar jou, zijn al de goede dingen onderweg. Dit is een Absolute. Er is geen ontkomen aan. Je bent onder Mijn Hoede.
In zekere betekenis is niemand speciaal in Mijn Hart, en in een andere betekenis, is iedereen totaal speciaal in Mijn Hart. Er is geen weg omheen, geliefden. Ik houd je veilig in Mijn Armen. Ik houd je dicht bij mij. Heb vertrouwen in Mij, jij, wie ik houd in vertrouwen.
Als je de Bron van Alles zou kunnen zien, zou je veilig en gelukkig zijn. Je zou je waarde weten en  je zou Mijn erkenning van jouw waarde weten. Je zou weten wat je voor Mij betekent en hoe niets jouw kan schaden, de Jij van Jou. Dit is rechtdoor over de hele linie, geen uitzonderingen.

Zeker, een kleine haar op je hoofd kan worden gekwetst. Dat is wat je ziet als ontzettende hoeveelheden. Het fysieke dat zo overweldigend belangrijk voor je is, kan worden gedeukt of weggeslagen, toch ben je in tact en Onsterfelijk. Er is geen ongedaan maken van dat wat ik heb gemaakt, begrijp je Mij?

Leun, op  jouw begrip van Mij. Je veiligheid is verzekerd. Al je zorgen zijn voor niets.
Je hijgt en raakt buiten adem als gevolg van wat je je voorstelt om waar te zijn, dat nooit waar was en nooit waar kan zijn. Je kan niet worden verspild. Je leven kan niet worden verspild. Het is allemaal goed,  alleen waar je niet aan vast kan houden, kan je niet vasthouden. Zelfs tijdelijkheid is niet verspild. Leven op Aarde is niet verspild. Ah, al de fijne kneepjes van het leven, waarvan je misschien niet volledig de waarde begrijpt, niettegenstaande dat, zijn van waarde. Ik waardeer jou voorbij alles wat je maar kunt bedenken.
Er is een zeker gezichtspunt die je aanneemt op het leven, en het is niet zo makkelijk voor jou om het punt waaruit/waarvan jij ziet op te hogen. Op een dag zul je zien en je zult zien, in plaats van hoe beladen je was of dacht dat je was of bent, je zal zien dat je goedheid bent en altijd was.
Hetzelfde geldt voor het leven. Leven is goed. Het bestaan van leven is goed. Lieverd, je blijft op zoek naar de Heilige Graal, terwijl de Heilige Graal stevig is verankerd binnenin jou. Een subtiliteit van Mij is verleend aan jou en permanent opgeslagen en als ster optredend binnenin jou.
Je kan van terzijde hebben gekeken op Aarde. Dat je de heerlijkheden voorheen niet zag, betekent niets meer dan, dat je de heerlijkheden niet recht voor je zag. Je hebt er flink langs gekeken. Je zag scheef. Je zag wat er niet was en je zag niet wat er voor je oplichtte.
Er komt een tijd, vroeger of later,  waarin je leven ziet en je leven als gouden lichtbollen (orbs – sferisch lichaam). Je was altijd verlicht en Mijn Geliefde en Gezalfde. Er is niets voorbij Mijn Licht en Mijn Licht is overal, alleen zag je het niet helemaal, je knipperde, of tranen vertroebelde jouw blik.
Er zijn geen geheimen, of, het enige mysterie is dat je niet alles ziet wat ik voor je heb geplaatst.
IK heb Liefde en allerlei juwelen voor je uitgestrooid. Je stapt over ze heen of loopt er om heen en ziet ze eenvoudig niet. Je ziet andere dingen als angst en bij elkaar komende, uitgezochte gevaren en nadelen. Je ziet één weg en geen anderen. Je kan heel duidelijk zien wat er niet is en er doorheen kijken wat werkelijk voor je is en jij noemt jezelf slim.
Toch, heb je glimpen van de zon tussen de wolken. Zelfs dan, kun je de glorie van het glimpen weigeren te accepteren. Je noemt illusie Realiteit en je noemt waarheid een dwalende illusie. Je kan nu in de war zijn, toch zal je duidelijker gaan zien en eerder dan je gelooft. Je zal niet in het donker blijven.
Je zal de oogkleppen afwerpen van je eigen wilsuiting. Je zal de brillen weghalen die de Zon blokkeren en dan zul je zien hoe simpel leven is en altijd is geweest. Je zal zijn als een dolfijn opspringend vanuit het water van voorheen.
Vertaald door: Anja

http://heavenletters.org/