Heavenletter 5559 In een Groter Veld van Liefde / 13 februari 2016

In een Groter Veld van Liefde
Brief uit de Hemel
13 februari 2016
                                                                  

God zei: 

Waarom zou ik iedere dag tot je spreken, tenzij het Mijn verlangen is om je te dienen en je goed te dienen? Ik verspil Mijn tijd niet of die van jouw. Er is enig zich bewegen dat wordt gevraagd. Er is enig zich bewegen als oproep voor jou. Er is enig zich bewegen dat van jou is om toe te laten. Vertrek uit je weg. Geen blokkeren meer van jezelf voor uitbreiding.
Hoewel Stilte een groot deel van leven is, in termen van groei, je moet jezelf bewegen. Je kan niet hetzelfde blijven en tegelijkertijd jezelf bewegen. Hier is een andere manier om dit te zeggen: in jouw historie, is het nu tijd om jezelf te bewegen. Als je jezelf beweegt, dan ga je verder. Mijn bericht aan jou vandaag is: “Vaar door,” zeg Ik, “Vaar door” een dozijn keer per dag, als je maar zou horen.

Voor jou voelt het zo braaf om door te varen. Het kan voor je voelen dat, als je doorvaart, dat jezelf aan het verliezen bent. Je hebt gelijk. Ja, het is tijd voor je om jezelf te verliezen, want je bent ruimte aan het maken voor je Hogere Zelf om naar voren te komen.

Wat ben je aan het loslaten? Het zijn grenzen, die je laat gaan. Laat gaan, jouw teruggetrokken, gebonden kleine zelf en stuur richting de Grootheid van jezelf. Dit kan voelen als een wegnemen, eigenlijk, is het een groot geschenk, vanaf nu zal je verrijzen vanuit de as van weleer.
Zoals je uit een water gaat en droogt in de zon, verrijs uit je begrensde verleden. Je drijft jezelf uiteen in de zon voor jezelf. Zoals het is gezegd, je verliest jezelf, om je Zelf te vinden. Je bent je Zelf aan het vinden, dat wil zeggen, dat je de grip verliest op voorbij denken en stijgt naar het Nieuwe Gezicht, als je het oude laat gaan. Je gaat uit jezelf en komt dichter en dichter bij Mij en verder en verder weg van zelf gerichtheid.
In de wereld is het als of je een Cursus in Leven ben begonnen en nu ben je gereed voor  geavanceerde kennis. Deze geavanceerde kennis is echter niet gebouwd op studie uit het verleden.
Tezelfdertijd als je jouw Zelf ontdekt/bemerkt in een Groter Veld van Liefde, dan loop je nog steeds op Aarde. Je wordt niet geconfronteerd met een of/of keuze. Je hebt geen keuze. Als je uit je schelp barst, barst je uit oude gewoonten of begrensd denken. Je bent hergeboren en je verkent de wereld opnieuw. Je houdt één voet op Aarde. Je vliegt de Hemel in terwijl je ook op Aarde loopt. Het is een balanceer handeling, geliefden, om twee levens te leiden, om verder te gaan in de wereld terwijl je overstijgt naar de Hemel en je van ganser harte met Mij verenigd.
Je bent diep aan het aanmeren in de Éénheid. Het laten gaan van het ego en het laten gaan van het belang van het ego is een groot geschenk in je leven. Het versterken van het ego houdt je niet op de goede plaats. Vermindering van ego houdt je op de goede plaats omdat verlies ego een grote winst is.
Wezen is wezen. Je hoeft niet te leren hoe te zijn. Je bent aan het leren hoe te zijn gedurende je onderdompelt In Leven op Aarde. Je bent aan het leren om uit je weg te gaan. Je bent aan het leren om te stijgen boven en uit het herhalende verleden. Je bent aan het leren om hoog te vliegen en toch geaard te zijn op Aarde.
Met oude bagage die is weggegaan, ben je licht genoeg  om hoog te vliegen.
Het neemt geen doen, eenvoudigweg Wezen.
Vertaald door: Anja