Heavenletter 5548 De Ware Aard van Jouw Hart / Maandag 1 februari 2016

De Ware Aard van Jouw Hart
Brief uit de Hemel
Maandag 1 februari 2016

God zei:

Het is de bedoeling van jouw hart om zachtjes voor Mij te kloppen. Begrijp dat jouw hart klopt voor Mij in Mijn opdracht. Sinds het begin der tijden heeft jouw hart voor Mij geklopt.
Ik ben niet op zoek naar opgetogenheid. Ik ben kalm en constant. Ik zorg gelijkmatig voor het leven. Als Ik een vorm en een fysiek hart zou hebben, zou ik nog steeds de wereld bedekken met één grote stap. Mijn hart zou gestaag en met gemak kloppen. Geen ups en downs. Ik ben Liefde, en Ik ben ook Vrede. Ik ben geen aanstichter. Er zijn conflicten aan de gang in Mijn hart, geen onrust, geen wanhoop, geen spanning.
Mijn hart is een voortdurend kuuroord. Mijn hart kent alleen vriendelijkheid.
Het ritme van Mijn hart werd langgeleden ingesteld op Oneindigheid. Het ritme van Mijn hart is regelmatig. Neem Mijn hartslag als voorbeeld, waarom niet? Mijn hart gaat nooit tekeer. Mijn hart is nooit razend.

Jouw hart kan kloppen als een drumband. Jouw hart kan temperamentvol zijn, stijgen en dalen tot het uiterste. Je kunt het niet fijn vinden om de gulden middenweg te kiezen, want jij waardeert opwinding tot het uiterste. Je kunt een strever zijn die streeft naar opwinding. Sinds wanneer was het de bedoeling van jouw hart om het leven luidruchtig te leven?

Kom nu, nestel weer in vrede en rust in harmonie met Mij. Ik leef in jou, toch zie jij gevaar. In werkelijkheid kun jij overal gevaar zien, achter elke hoek, en jouw hart wordt als een paard dat heel hard galoppeert.
Overweeg om je hartslag te kalmeren. Dat liever vrede dan opwinding jouw ambitie mag worden. Dat vrede mag zijn wat jij zoekt, en dat vrede mag zijn wat jij geeft.
Het is niet de bedoeling van jouw hart om een geweerlader in de strijd te zijn. Ook is jouw hart geen mobiele telefoon die je moet blijven opladen. Jouw hartslag heeft overal bereik. Ook is jouw hart geen racewagen die super-brandstof en snelheid vereist om de race te winnen.
In Oneindigheid is er geen race. Er is Zijn. Jij bent ook een Staatsburger van Oneindigheid. Ga in een schommelstoel op de veranda zitten in Oneindigheid en wees getuige van de gestreste wereld waar jij met één voet in staat.
Ben je bereid om gewoon te Zijn? Wat er ook gebeurt in de buitenwereld, wil je jouw hart toestaan om terug te keren naar zijn ware aard van kalmte? Weet je nog hoe kalmte is? Je hoeft geen vechter te zijn die vecht tegen het leven. Rust in vrede terwijl jouw lichaam en Aardse leven worden geactiveerd.
Vaak, te vaak, stel je je hart in om een ouderwetse wekker te zijn met een harde bel die jou doet opschrikken. Vandaag zijn er rustige wekkers die vriendelijk afgaan.
Jouw hart gaat niet af bij raaklijnen van gevaar. Wil je het idee accepteren dat jouw hart momenteel steeds afgaat, alsof het achterna gezeten wordt door een duistere ongure schaduw? Jouw hart is bedoeld om rustig te kloppen. Je hebt iets te zeggen over je hartslag.
Pas de wijzerplaat van je hart aan. Jouw hart heeft geen drama nodig. Jij dacht dat het drama nodig had. Je kunt gedacht hebben dat jouw hart leefde voor drama en dat drama de brandstof van je hart was. Geef in plaats van drama vrede aan je hart. Zing er een slaapliedje voor. Stel je hart op z’n gemak. Hou van je hart. Laat jouw hart in aanmerking komen voor vrede. Geef je hart rust in plaats van er hoge eisen aan te stellen.
Wat het ook mag zijn dat jouw hart momenteel op hete kolen heeft gezet, vertel je hart een nieuw verhaal waar angst niet bestaat. Angst is een verspilling van je hart en je leven. Moet je luisteren naar angst als je kunt luisteren naar liefde en vrede en welwillendheid voor iedereen en op een gelijkmatig tempo verder gaan?
Vertaald door: Petra Simone