Heavenletter 5540 Vergeef Anderen voor Hoe Jij Ze Waarneemt / Zondag 24 januari 2016

Vergeef Anderen voor Hoe Jij Ze Waarneemt
Brief uit de Hemel
Zondag 24 januari 2016

God zei:
Vergeven is loslaten. Niet vergeven is met al je macht vasthouden, alsof een overtreding noodzakelijk is op jouw levenspad. Je hebt vastgehouden aan niet loslaten. Vasthouden is gehechtheid. Wie ben jij om niet datgene los te laten waarvan jij begrijpt dat het een inbreuk is op jezelf?
Iemand stond op je teen. Op een gegeven moment stopte er iemand, wie het ook was, met op jouw teen staan. Hij kan zich zelfs verontschuldigd hebben. In ieder geval, hij haalde zijn voet van de jouwe en liep verder. Waarschijnlijk denkt hij zelfs nooit meer aan het voorval, wat jij je herinnert als een gebeurtenis, een groot evenement van verdriet voor jou, en je denkt er steeds weer aan. Zelfs als het een kleine overtreding in het voorbijgaan was, jij hebt het in je hart gebrand. Ergens onderweg heb je deze passage in tijd als onvergeeflijk aangekondigd, en je bent niet in staat om het los te laten, dus hou je het in leven en neem je het nog steeds serieus, je beleeft het en herbeleeft het, en het wrijft over je hart alsof je een rasp gebruikt.

Misschien keek degene die jij niet kunt vergeven je schuin aan, en je vergeet nooit hoe hij naar je keek. Het kan zijn dat hij helemaal niet naar jou keek. Hij kan aan iets heel anders hebben gedacht. Jij dacht dat hij zichzelf naar jou draaide. In ieder geval blijf je denken dat het zo is.

Wie is hier de dader? Wie houdt dit aan de gang en wil er niet loslaten? Jij bent degene die tot het uiterste vasthoudt.
Er zijn verbazingwekkende verhalen van mensen die misdaden uit het verleden loslaten, serieuze misdaden, niet de kleine overtredingen waar Mijn kinderen te vaak door gekweld worden.
Groot of klein, jij kwelt jezelf. Als je loslaat, is het niet zo dat je een ander een gunst bewijst. Als je loslaat stop je vriendelijk met het kwellen van jezelf.
Haal jezelf bewust, op dit moment, uit de narigheid. Vergeef iedereen voor alles. Doe het in één klap. Kom op, laat de aasgieren uit het verleden die halsstarrig aan jou hangen los. Namens jouw lieve leven, laat ze gaan.
Iemand anders is echt niet degene die jou maakt. Jij bent degene die jezelf maakt. Als de blik of daad van een ander jou beledigt, gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen van grote omvang of jouw eigen aanstellerige gevoeligheid, wil je dat dan echt voor het nageslacht bewaren? Misschien heeft iemand beloofd om voor eeuwig van jou te houden, en hij deed dat niet, en je stopte hem in een kerker in jouw hart.
Geliefden, als je vasthoudt aan het verleden, wanneer ga je dat dan loslaten? Wanneer laat je jezelf vrij?

Zet twee stappen vooruit. Als één van jouw voeten vasthoudt aan het verleden, dan is dat één voet teveel. Hou je dromen. Zeker, hou je prachtige dromen en laat de slechte dromen over wat anderen hebben gedaan of niet gedaan, de slechte dromen die jou beïnvloeden, los.
Maak een sprong voorbij het verleden, spring er overheen, laat het verleden achter je. Zeg, “Vaarwel, Nutteloos Verleden.”
Je bent je ervan bewust dat je oude truien die je in een koffer hebt gepropt moet wegdoen. Je moet simpelweg alles uit het verleden laten gaan en kiezen voor de zonneschijn van vandaag. Wolken drijven voorbij. Hier is een goede reden voor, zodat jij je leven kunt zegenen voor anderen en je leven kunt openen voor mogelijkheden.
Het is niet aan jou om anderen op te sommen en ze vast te nieten aan het Lot van Jouw Lijst van Niet door het Hart Vergeven. Het is jouw hart waar We bezorgd om zijn. Vergeef jezelf voor je zondes.
Stap uit de harde meedogenloze mal. Hardheid is geen kracht. Het is zwakte.
Hoor Ik jou zeggen dat je een ander niet kunt vergeven voor de waarneming die jij van hem hebt? Verander dan jouw waarneming van hem.
Je hoeft niets door de vingers te zien om te kunnen vergeven. Je geeft niets op behalve een misdrijf wat je vertroeteld hebt in je hart. Geef het graag op.
Wil je hier tegenin brengen dat je gewoon niet kunt vergeven? Misschien kun je het proberen?
Vergeef dan jezelf dat je niet kunt vergeven. Probeer het alleen niet te hard. Net zoals je ongewenste post in een papierbak gooit zonder achterom te kijken, zet je van je af wat je met je mee hebt gedragen en wat echt niet aan jou is om mee te dragen.
Zet het verleden van je af en roep heel hard “Halleluja!”.
Vertaald door: Petra Simone