Heavenletter 5514 Bekijk het Leven op Aarde in een Nieuw Licht / Dinsdag 29 december 2015

Bekijk het Leven op Aarde in een Nieuw Licht
Brief uit de Hemel
Dinsdag 29 december 2015

God zei:

Veel van het relatieve leven in de wereld lijkt niets meer te zijn dan gekkigheid en rondrennen, misschien een soort massale dans, zoals verkeer. Er kan een plaats zijn waar je moet zijn, en er kan iets zijn dat je moet doen. Het is allemaal gekkigheid, maar toch moet je daar zijn en je wilt niet te laat komen. Het is belangrijk dat je op een bepaalde plek bent, en je moet er precies op tijd zijn. Ah, de onmiddellijke aandrang van tijd en plaats.
Je bent verplicht om gehoor te geven aan de dringendheid van tijd en plaats, die voor jou heel echt zijn, en toch is het fysieke niet echt. Alle ideeën en prestaties van ergens en wat tijd zijn een illusie. Ze lijken je leven binnen te komen zoals ze er uit gaan.

Het leven lijkt geleefd te worden in theelepeltjes van gerantsoeneerde tijd en ruimte op Aarde. Er is snel snel en er is langzamer gaan, langzamer gaan. Jouw lichaam, wat niet de Waarheid van jou is, leeft in een penthouse of in een kelder, alsof een gebouw of een tent onder de bomen de reikwijdte is van waar jij woont.

Toch kun je hetzelfde leven zien als onbegrensd. Er is zeker meer dan het oog kan zien of het oor kan horen. En zoals het voorkomt, is niet alle leven zoals het verschijnt helemaal naar jouw smaak.
Naar jouw smaak of niet, jouw leven is hoe jij je erover voelt. Jouw dag, een toename van jouw leven, kan jou uitlokken om te zeggen: “Wat een prachtige dag!” of jouw leven kan jou uitlokken om te zeggen: “Wat nu? Hoe kom ik ooit door deze dag.”
Wat jij van het leven neemt is wat je er van maakt.
Iemand leeft aan het strand en is gelukkig. Iemand anders leeft in een vijfsterren hotel en ongelukkig. Alle mogelijke variaties van leuk vinden en niet leuk vinden omsingelen jou.
Tijd en plaats en publieke opinie laten je slingeren en nemen je in beslag. Het is zelfs mogelijk dat je er voor gekozen hebt om stress je leven te laten vullen. Je kunt het heerlijk vinden om op het leven te schelden, steeds maar weer en voor- en achteruit.
Er is veel meer in het leven dan de omstandigheden waar jij jezelf in ploft. Er is meer in het leven dan wat jij ziet dat er gebeurt. Er is leven voorbij de grenspaal. Er is een achter-de-regenboog.
Op het dienblad van het leven liggen vele smaken voor jou. Waar zoek je naar en wat verwacht je? Heb een bredere visie, en je kan zomaar een grotere keuze aan specerijen op jouw dienblad van het leven hebben om te proeven.
Vele bloemblaadjes hebben de bloemen die jij hebt om Mijn God-gegeven autoriteit te plukken.

Schrijf je eigen menu in het Restaurant van het Leven. Tover het menu dat je aangeboden wordt. Als het leven toch al een verschijnsel is, en dat is het, heb dan een verschijnsel van het leven dat je wilt hebben en kijk er naar uit.
Je kunt zeggen dat je een realist bent, en je wilt jezelf niet voor de gek houden. Geliefde, Ik zeg dat jij jezelf voor de gek hebt gehouden. Zie jouw leven op Aarde in een Nieuw Licht.
Renoveer het Leven op Aarde. Kies wat je graag wilt en geef het dan niet-bestaande ruimte om het jou te bereiken. Kies de hoofdstukken die je leest. Draag bij aan jouw leven en aan de levens van anderen, die uiteindelijk in dezelfde boot van het leven roeien als jij.
Geluk is bedoeld om van jou te zijn, maar niet noodzakelijk frivoliteit of alles waar je naar verlangt in één keer en zonder moeite. Er is een heel gamma van Leven op Aarde om uit te kiezen, en toch ben jij degene die moet kiezen. Je belangrijkste keuze is om te kiezen wat je maakt van het leven dat voor je verschijnt, zelfs als het niet is waar je van droomt.
Het leven gaat hoe dan ook aan je voorbij. In de mythe van tijd staat er altijd een nieuw leven klaar om op te komen en recht vooruit te gaan. Ga door. Haal de achterstand op het leven in.
Vertaald door: Petra Simone