Heavenletter 5505 God Hoort Jouw Hart Spreken / Zondag 20 december 2015

God Hoort Jouw Hart Spreken
Brief uit de Hemel
Zondag 20 december 2015

God zei:

Wat is datgene waarvan jij tegen jezelf zegt dat je dat het liefste wilt in jouw leven? Zelfs als je een lijst hebt van 1.000 begeerde verlangens, is zo’n lijst niet genoeg voor jou, tenzij het is dat je één groot verlangen hebt dat bovenaan de lijst staat.
Misschien denk je dat Ik verwacht dat jouw grootste verlangen je zoektocht is naar Mij. Maar er kan nog ander een deel van plaatje zijn dat je vergeet te noemen.
“Wat?” zeg je. “Is er een factor groter dan God? Wat is er meer dan U, God? De Hemel misschien? Liefde met een hoofdletter L? Wat?”

Ik zal het je vertellen, maar nu nog niet. Natuurlijk, het antwoord hangt af van wat je net zei, en toch is er een aspect dat je kunt missen, zoals je zult zien.

Als ik het je vertel, zal je zeggen: “Oh ja, hoe kon ik dat vergeten? “
Je kunt zo in beslag worden genomen door het leven dat je vergeet waar je geen aandacht op richt. Je kunt alleen al zo druk zijn met het leven bij te houden, dat je je niet erg bewust bent van het leven zelf. Je bent uitzonderlijk afgeleid. Je kunt proberen de dag door te suizen, aan het werk gaan, het werk achter je laten, enzovoorts. Zeker, een dag is zo opgenomen. De dag rent met jou weg, of jij rent ermee weg of je loopt ervan weg. Het lijkt erop dat je òf ergens van wegrent, òf ergens achteraan rent. Goed, je zit gevangen in een werveling van activiteiten, of je bijt op je nagels, of je bent buiten adem.
Dit is niet hoe jij gedacht had dat het leven zou zijn. Soms voelt het alsof je rent in een hamstermolentje en je vraagt je af waarom je überhaupt hier op Aarde bent. Om er tijd door te brengen? En toch vraag je je af wat de zin van het leven is? Wat is de bedoeling? Je vraagt je af wat het leven je uiteindelijk te bieden heeft.
Ja, op de een of andere manier ben je aan het zoeken naar God, en toch is er zelfs meer dan dit aan het Project van het Leven op Aarde. Wat jij hier doet is een goede vraag. En wat je hier niet doet is ook een goede vraag om te stellen.
Ja, jij bent Mij aan het zoeken. Wat je nog meer aan het zoeken bent – de ontbrekende factor – is jouw dienstbaarheid aan Mij, geliefden. Als je Mij dient, dien je de wereld. Ja, jij, jij bent er om Mij te dienen en dus ook de wereld en het gehele Universum.
Je kunt er zelfs naar zoeken om te dienen en niet aan Mij te denken, en toch, met het dienen van een klein deel van de Mensheid, zal je Mij dienen. Dien de Mensheid. Verhef de Mensheid en je dient Mij heel krachtig.
Wil je meer plezier hebben, dan moet je je aandacht van jezelf afhalen. Teveel aandacht op jezelf kan zelfvernietigend zijn. Wat jij wilt doen is jouw enorme aandacht voor jezelf er af halen en deze richten op iets dat misschien meer belangrijker is dan jouw comfort.
Ja, wees hier op Aarde voor meer dan je individuele zelf. Het is niet zo dat je het niet waard bent om veel aandacht te hebben. Je bent meer waard, oneindig meer dan jij jezelf kunt geven zonder verzadigd te zijn.
Oh, wat hou jij van chocolade pudding, en zelfs alles opeten is niet genoeg, en toch, op hetzelfde moment, ben je verzadigd. Als je overvolle kommen met aandacht voor jezelf opdient, wil je meer en meer. Neem meer bescheiden porties voor jezelf. Haal de aandacht van jezelf af en richt deze op anderen die je zal zegenen.
Laat de ogen van anderen oplichten. Wordt een luisteraar. Wat zijn de behoeftes van iemand anders? Eén grote behoefte is om gezien en gehoord te worden. Je hebt er geen idee van hoeveel harten er niet worden gezien of gehoord.
Stil en onopvallend dien je meer dan jezelf. Ja, dit is hoe jij Mij dient en het menselijk hart en de wereld en hou in dit proces opmerkelijk van het leven, anderen en jezelf.
Vertaling: Petra Simone