Heavenletter 5493 Groeien in een Bredere en Bredere Boog / Dinsdag 8 december 2015

 Groeien in een Bredere en Bredere Boog
Brief uit de Hemel
Dinsdag 8 december 2015

God zei:

Met Mijn bestaan, creëer Ik het Kosmisch Neuriën. Ik neurie niet direct, zoals jij persoonlijk kan doen, of je je er nu bewust of niet bewust van bent dat je aan het neuriën bent. IK BEN en Ik vibreer. Dit is een subtiel neuriën. Jouw ziel pikt dit op. Dit is de Muziek van de Sferen. Dit is de Muziek van Bewustzijn.
En jouw ziel neuriet ook, en het neuriën dat van nature vibreert vanuit jouw ziel wordt sterk, luider, We zouden meer kunnen zeggen dat het zienderogen groeit in een bredere en bredere boog.
Er is zoveel van jou waar jij je niet bewust van bent, en dit is hoe het is op Aarde. Bewustzijn ontluikt, toch ben je vaak niet bewust in contact met je bewustzijn, dit fantastische bewustzijn dat aangeduid wordt als het jouwe.

Je vindt het niet fijn om in het donker te zijn op Planeet Aarde. Jij, die in het licht staat, bent vaak in het donker en dat is waar het wringt. Zonder de sluier die over jouw bewustzijn ligt, zou je het Licht kennen dat jij Zelf onveranderlijk en onvermijdelijk bent.

Dat is de Grote Kosmische Grap. Jij bent al Oneindig Verlicht. Er zijn geen geheimen van jou. Jij denkt alleen maar dat het zo is. Jij bent er uiterst van overtuigd. Op deze manier, ben je een harde noot om te kraken. Op deze manier leidt jij jezelf om de tuin, omdat je jezelf in de maling hebt genomen.
We kunnen zeggen dat jij houdt van je onwetendheid. Er zijn vele kanten aan jou. Jij speelt vele rollen. Je gaat er helemaal in op. Jij speelt de gek, het maakt niet uit hoe oprecht jij jezelf ook vindt. Jij hebt jezelf ervan overtuigd dat je niets weet, terwijl het feit is dat je alles weet. In de stille plekjes van je hart weet je alles. Jouw DNA weet alles, en toch bescherm je jezelf tegen Grote Kennis, zo overtuigd ben je ervan dat het onmogelijk is dat je überhaupt veel kunt weten.
Dit is voor eens en voor altijd bewezen in de wereld. Jij hebt je onwetendheid genoeg benadrukt, misschien zelfs in kaart gebracht.
Waar Ik over spreek heeft niets te maken met intelligentie. Ik spreek van een Aangeboren Grootheid op jouw celstructuur. Dit is niet gebaseerd op studie. Het is gewoon zo. Jij bent eigenlijk een Genie van Bewustzijn. Jij bent een Geleide Raket van Bewustzijn. Bewustzijn is onafscheidelijk aan jou verbonden. Iets in de wereld verdoezelt dit in samenwerking met jou.
Iedereen is Puur Bewustzijn, en iedereen ervaart het verdoezelen van zijn Heldere Licht met een oude mantel. Er moet een soort spel aan de gang zijn in jou, dat jouw glans verbergt voor jezelf en voor ieder ander. Of We kunnen zeggen, ieder ander heeft het niet zóveel gezien, dat jij het niet durft te zien en verbannen wordt. In plaats daarvan verban jij jezelf van je Zelf.
Desondanks zijn er tijden geweest dat jij je heel diep hebt afgevraagd wat er verder nog ligt voorbij die oude mantel waarmee jij jezelf hebt omhuld.
Het begint nu tijd te worden dat jij jezelf ontdoet van je valse kleuren. Jij bent het Licht van God. Jij bent het Licht van Kosmische Intelligentie. Jij bent het Universum, en heel schuchter heb jij verlof genomen. Dit is niet echt mogelijk. Het is mogelijk dat je op je hoede bent voor goedkeuring en dat jij jezelf ziet zoals je bent. Jij speculeert dat als jij jezelf bekend zou maken als wie jij echt bent, er geen weg terug zou zijn naar het idee dat onwetendheid groot geluk is. Kennis van het Zelf dat Puur Bewustzijn is – dat is pas groot geluk!
En ja, eens dat is blootgelegd, ben jij blootgelegd. Je kunt niet in een oudere versie van jezelf stappen. Nu ben je in Waarheid. Waarheid is geen trots. Waarheid is Bewustzijn. Je hebt het Beloofde Land ontdekt. Dwaasheid ligt achter jou. De Waarheid grijpt je en je bent niet langer in staat om terug te keren naar Leugens. De Zon is opgekomen. Jij bent de Zon.
Vertaald: Petra Simone