Heavenletter 5484 Breng Een Broer Met Je Mee / Zondag 29 november 2015

Breng Een Broer Met Je Mee
Brief uit de Hemel
Zondag 29 november 2015

God zei:

Je kan aan Mijn voeten zijn als je vraagt:
“God, alstublieft, laat mijn familie de loterij winnen of, op wat voor manier dan ook, God, goed geluk krijgen zodat we de eerstvolgende zijn in de rij voor rijkdom. Nu, terwijl ik U dit vraag, voelt het niet goed voor mij om het U te vragen, omdat dit misschien mijn ego is die dit vraagt. Het is niet zo dat ik niet keihard gewerkt heb, God, toch voelt iets niet echt goed voor mij om dit aan U te vragen.”
“Dus, laat ik het nu anders zeggen. Geliefde God, mogen mijn familie en ik vervullen wat het ook is dat van ons is om te vervullen? Hebben we onze eigen verlangens geblokkeerd op een of andere manier? Als we in onszelf een blokkade hebben van een of andere angst of bedreiging, dan moet er in onszelf ook een soort blokkade worden opgeheven die ons weerhoudt van het vervullen van onze diepste verlangens. God, helpt U ons alstublieft om groot en voortdurend geluk te herkennen. Laat ons dankbaar zijn voor alle aangename briesjes die waaien.”

Ja, Ik antwoord jou, waarom zou Ik dat niet doen? Het zou Mij een genoegen zijn. Sommige mensen moeten een poosje wachten tot hun wensen gaan bloeien, of hun ware wens komt uit een andere richting. Misschien moet je wachten. Dat is iets wat komt van jezelf. Het is niet iets dat Ik jou opdraag. Het is iets dat jij jezelf oplegt.

Dit is hoe Ik je voorstel om iedere ochtend op te staan:
Sta op met het idee in je gedachten dat er vele zegeningen onderweg zijn naar jou.
Ga iedere avond slapen met hetzelfde soort idee in je gedachten. Denk:
“Wat ik verlang hoort bij mij. Laten mijn gezegende gedachten alle zegeningen oplichten. Ik heb deze gedachten in mijn eigen hoofd als vreugde-vervullende gedachten. Laat het zo zijn dat mijn gedachten zijn als een poetsdoek die ik uit de kast pak om zilver te gaan poetsen. Ik pak deze krachtige gedachten van mijn vervulde en gedeelde verlangens er uit. “
“Ik poets mijn verlangens lichtjes op als ik wakker ben en ik doe het opnieuw als ik ga slapen. Gewoon een fijne en gemakkelijke poetsbeurt. Niets bijzonders. Mijn verlangens zullen mij vinden. Kalmte zal mijn gedachten, die mijn diepste verlangens aantrekken en afkondigen, verlichten. Ik ben niet ongerust. Ik ben mij er goed bewust van. Mijn verlangens draaien zich naar mij.”
Je begrijpt dat de verlangens die je uit er om vragen om geactualiseerd te worden. Jouw verlangens willen uit zichzelf naar voren komen, zonder gedoe. Gemak dient de mens. Je bent niet hebzuchtig en je bent ook niet behoeftig. Je wilt je verlangens ontmoeten en ze accepteren zoals je een appel accepteert, als iemand je een appel aanbiedt. Als appels de geesten van je gedachten zijn, dan trek je appels aan en zullen ze zo in je armen willen springen.
Op dezelfde manier bied Ik mezelf aan bij jou. Ik sta te popelen om jou te ondersteunen. Jou ondersteunen is Mezelf ondersteunen. Ik weet het verschil niet. Ik sta echt niet op plechtigheid. Ik zie geen verschil tussen jou dienen of Mezelf dienen. Als Ik goed kijk, zie ik alleen maar een verschil in jouw kijk op Mij en het Leven en al zijn onderverdelingen, terwijl Ik jou zie als het liefdeslicht dat voortkomt uit je ogen. Van wat ik voorhanden heb, is dit wat ik zie. Ik, Die alles weet, vind het moeilijk te begrijpen waarom je Mij niet zou omvatten als je Eigen Zelf.
Ik herhaal en herhaal dat Wij Eén zijn. Je ziet Mij als liefdevol, en toch zie je Mij als te onschuldig voor deze wereld. In Hemelsnaam, Ik heb de wereld gecreëerd en ik creëerde jou voor Mijn Eigen Vreugde. Geef Mij Mijn Vreugde. Geef het Mij net zo enthousiast zoals Ik op dit moment voor jou sta. Wees niet schuchter tegenover Mij. Ik geef mezelf aan jou. Ja, ja, neem je Zelf nu van Mij in ontvangst.
Natuurlijk, Ik zal mezelf aan jou geven zonder voorbehoud. Hoe vreemd het ook kan lijken, jij houdt jezelf tegen. Kun je je het podium voorstellen dat is opgezet voor jou! Laat Mij het botweg stellen:
Als God je uitnodigt om dichterbij te komen, zeg “Ja, God.” Blijf bij Mij in vertrouwen, of blijf bij Mij in verwarring, het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je bij Mij blijft. Op z’n allerminst, kom dichter bij Mij.
Eerlijk, wat maakt het uit als Ik dichter naar jou kom, of jij komt dichter naar Mij? Dit is wat ik je aan het zeggen ben. Blijf dichter naar Mij komen en benut je erfgoed. Waarom zou je doen alsof je een kind zonder vader bent, terwijl Ik precies hier ben met Mijn liefde? Mijn liefde is altijd voor jou bedoeld geweest. Er is altijd een warm plekje in Mijn hart voor jou.
Als ik jou een feestmaal aanbied, wacht dan niet tot iedere laatste man op Aarde is gearriveerd. Kom, ga zitten en het avondmaal zal worden geserveerd. Velen zullen straks komen of, misschien, kom jij morgen en neem je een broer met je mee.
Vertaald: Petra Simone