Heavenletter 5477 Wat Is er in Jouw Hart? / Zondag 22 november 2015

Wat Is er in Jouw Hart?
Brief uit de Hemel
Zondag 22 november 2015

God zei:

Ik zou je kunnen vragen, Waar denk je aan?
Ik zal je vragen, Wat is er in jouw hart?
Wat betekent er het meeste voor jou in de koninkrijken van jouw innerlijke hart? Dat is voor jou iets om te weten. Het kan zijn dat je dit gebied je hele leven al vermijdt. We weten goed dat jouw antwoord iets te maken heeft met liefde. Het kan goed zijn dat het alles te maken heeft met liefde.
Misschien voelt het voor jou dat je het volledige aandeel van liefde hebt gekregen. Je kan net zo goed niet alle liefde die je verdient hebben ontvangen en je zou dat wel moeten hebben ontvangen. Wat ga je daar nu aan doen?

Hier is het antwoord: Je geeft zoveel mogelijk liefde als je kunt geven.

Zorg dat jouw eigen liefde verder gaat. Geef royaal meer liefde. Er is niemand die Ik ken – en Ik ken iedereen – die meer liefde niet verwelkomt. Velen verlangen er zo naar. Anderen zouden liefde stelen als ze zouden weten hoe ze dat moeten doen.
Straal je liefde verder uit. Geef het weg, of iemand het nu verdiend heeft of niet. Er zijn velen die dankbaar zouden zijn voor jouw oprechte liefde om hun harten te ondersteunen. Als jouw hart een ander opbeurt, heb jij jouw liefde in haar pure vorm gegeven.
Iedereen op Aarde verlangt naar meer liefde. Liefde hoeft niet sentimenteel te zijn. Het hoeft alleen maar liefde te zijn. Je hoeft de jam van jouw liefde niet dik uit te smeren. Een bedoeling is voldoende. Soms stuurt een gedachte aan iemand jouw liefde naar haar of hem, en waarom niet?
Wat is liefde eigenlijk? Het is denken aan iemand anders op een vriendelijke manier. Het hoeft geen wilde levendige liefde te zijn, en het hoeft ook niet gefabriceerd te worden. Uiteindelijk moet liefde gewoon zo gegeven worden zoals je een postzegel op een envelop plakt en die envelop in de brievenbus doet. Liefde moet gewoon worden verstuurd. Dat is alles wat je hoeft te doen.

Een ontvangstbewijs zal zijn weg vinden, terug naar jou. Als dat niet gelijk gebeurt, is jouw ontvangstbewijs misschien ergens anders naartoe gestuurd. Desondanks, gegeven liefde, een gedachte aan gegeven liefde, zal terugkeren naar jou. Maar, in ieder geval, waarom zou jij daar om geven? Jij hebt liefde gegeven. Je hebt de kooi van jouw hart geopend en een vogelzang uitgezonden naar iemand in de wereld, de vogelzang van liefde waar de hele wereld naar heeft gehunkerd en blijkbaar niet genoeg van kan krijgen.
Als iedereen in de wereld op hetzelfde moment een gedachte van liefde uitzendt, hoe zou de wereld dan zijn? Het zou zeker een reden zijn voor een feestje. Liefde is van zichzelf een feestje. Liefde viert feest, en anders is het geen liefde.
Liefde is gelukkig zijn om iemand de kamer binnen te zien komen waarin jij bent.
Hou er rekening mee dat je niet wordt overgeslagen in liefde geven of ontvangen. Laat vandaag jou Dag van Liefde zijn. Laat jouw liefde uitstromen. Laat het stromen alsof je niet teveel liefde kunt geven. Je kunt niet teveel liefde geven. We spreken niet over kwijlende liefde, maar liefde geven alsof het manna uit de Hemel is, wat het immers is, en wat jij ook bent.
Liefde komt van een Hogere Bron dan jij je kunt voorstellen. Als je liefde zou stelen, steel je de Mijne, behalve dat je het niet kunt stelen, omdat ik het helemaal aan jou geef. Waar moet je zijn om Mijn liefde te verzenden, denk je? Hoezo, overal. En van waaruit zal Mijn liefde jou bereiken? Van overal. Jij zal liefhebben zonder te overstromen. Stille, goed gegeven liefde is een groot geschenk en het is aan jou om het te geven.
De bron waar liefde vandaan komt kan niet opdrogen. Alles wat je moet doen is je hart openen. Liefde zal vanzelf opkomen en stromen en wegdrijven, zoals liefde ervan houdt om te doen. Liefde wordt altijd bijgevuld. Liefde dobbert rond, totdat het een hart vindt om te vullen. Het is allemaal goed. Vul je eigen hart ook. Laat jouw hart overstromen in zijn lied van liefde.
Zing, zing, zing jouw liefde. Laat jouw hart de sterren bereiken. Laat je liefde er uit. Laat het de wereld omvatten, zodat niemands liefde tot zichzelf behoort maar behoort tot het hele Universum. Gieten, gieten, gieten. Zingen, zingen, zingen. Het lied dat jij zingt is liefde.
Vertaald: Petra Simone