Heavenletter 5476 Waarheid Vibreert in Heavenletters / Zaterdag 21 november 2015

Waarheid Vibreert in Heavenletters
Brief uit de Hemel
Zaterdag 21 november 2015

God zei:

Heavenletters zijn tijdloos. Ze zijn niet gebaseerd op tijd. Woorden die waar zijn, zijn waar. Waarheid verandert niet. Waarheid is waar, anders is het niet de waarheid.
De Heavenletter die vandaag gepubliceerd is, werd maanden geleden voor het eerst opgeschreven, misschien met nog een Heavenletter of meer, en nu zijn er rijen Heavenletters opgesteld, die wachten op hun beurt om verzonden en gepost te worden in de wereld. Iedereen die het fijn vindt om Heavenletters te lezen heeft de mogelijkheid, en grote getalen vinden hun weg hier naartoe om de kost de Ik aanbied in zich op te nemen.

In Mijn Woorden is er niets ouds en niets nieuws, zelfs als er een datum aan de Heavenletters is toegevoegd, ze zijn actueel, in welk jaar ze ook worden gelezen. Ik geef ze Eeuwig en Oneindig uit. Als toevoeging aan de fundamentele Waarheid dat Wij Eén zijn en verlangen naar Onze Eénheid, geeft iedere Heavenletter zijn eigen teken.

Hier is nog iets over Heavenletters. Niemand weet waar een Heavenletter over gaat, totdat deze is geschreven. Heavenletters worden gegeven als ze komen. Een Godschrijver heeft geen idee waar Ik over ga spreken, welke woorden Ik ga gebruiken of het bericht van een Heavenletter, totdat Ik Mij er over uitspreek. Evenmin weet jij wat een Heavenletter, oud of nieuw, zegt totdat hij voor je ligt en je hem leest in het moment dat je hem leest.
Zelfs als je de eerste alinea leest, hebben zowel jij als de Godschrijver geen zeker idee van waar de woorden naar leiden, totdat je het laatste woord van de Heavenletter hebt gelezen.
Dit is net zoals het leven zelf, waarin je niet met zekerheid weet wat er nu gaat komen, omdat wat er gebeurt, gebeurt als het gebeurt. Er worden geen hoofdlijnen aangegeven in Heavenletters en in het Leven. Heavenletters worden niet uitgedacht. Ze arriveren alsof ze dat vanzelf doen, op dezelfde manier zoals het Leven arriveert. Er kan niet van tevoren een stukje worden bekeken. Het leven komt zoals het komt. Heavenletters komen zoals ze komen, en dat is hoe het is.
Jij voelt je verbonden met Mijn Woorden zoals jij je verbonden voelt. Jij begrijpt zoals jij begrijpt. Geen repetities voor Heavenletters. Je ogen kunnen over de woorden van de Heavenletters gaan, toch is het jouw hart dat er van drinkt. Overtuigingen zijn onafhankelijk van het hart. Jouw verstand houdt vast aan gedachten. Jouw hart weet.
Van verschillende overtuigingen en interpretaties komen verschillende meningen. Van verschillende meningen kan alle waargenomen chaos in de wereld komen.
Achteloos kunnen overtuigingen veranderen en opnieuw veranderen. Tot zover de overtuigingen. Je mag ze dan niet langer geloven, of je mag straks teruggaan naar oude overtuigingen. Dit alles is nu nog onbekend. Je kan zijn overgeleverd aan de genade van de Maan of de krachten die vandaag kunnen bestaan. Jouw prachtige hart kan zijn stemming steeds weer veranderen of niet.
Geliefden, wat het ook is waarvan jij denkt dat je er doorheen gaat, hou je gevoel voor humor. Waar het uiteindelijk op neerkomt is dat het leven iets is wat je leuk vindt voor een bepaalde periode.
Door dik en dun ken je het Leven als iets heel spannends, en dat is het ook. Je kunt willen leven en liefhebben of je wilt sterven. Zonder dat je er erg in hebt wil je de rest van het verhaal weten. Je wil niks missen.
Het Leven is in ieder geval interessant. Het kan zelfs bizar zijn, gevuld met kapmessen, brandende struiken en allerlei soorten bloesems. En geen leven is hetzelfde met al het reilen en zeilen en heen en weers en zijn wijsheid of zijn ongelovigheid. Er is niets zoals het Leven.
Het Leven is ongetwijfeld een autorit, die je het gevoel geeft alsof je door een chauffeur wordt gereden. Ergens is er een kaart. Je weet alleen niet waar die zou kunnen zijn. Je kunt zelfs niet alle bochten terugtellen, en datgene waarvan je zeker wist dat het goed was of waarvan je zeker wist dat het fout was. De bochten smelten samen en worden jouw Leven genoemd, net zoals het Leven van ieder ander, en toch zo verschillend.
Jullie delen jullie Levens. Je leeft en je groeit, hoe je Leven  er ook uitziet.
Verandering is op Aarde. Voortdurendheid is in de Hemel.
Vertaald: Petra Simone
http://heavenletters.org/