Heavenletter: 463 -Tien Stenen

Heavenletter: 463

Tien Stenen

Gepubliceerd: 27 januari 2002 / Geplaatst 3 april 2022

God zei:

 Er is een reden waarom je van glimmende dingen houdt.
Ze herinneren je aan de gloed van de hemel.
Je mag de sprankelende bestanddelen op Aarde zoeken, de diamanten en de robijnen en het gepolijste goud, maar wat je echt zoekt is de Hemel.
Dat is het verhaal van jouw leven. Dat is jouw reis. Dat is het doel van alles op aarde – te vinden waar jouw ziel begon.
En je kunt het vinden op de vergankelijke plek waar jij je nu bevindt.

Er is een gloed die Ik je heb nagelaten. Je ziet niet altijd de glitter waar je van gemaakt bent en die jou omringt. Daarom zoek je het. Je kunt niet geloven dat het gewoon recht onder je neus is.
Je hebt geprobeerd het ego te vervangen door echte waarde.
Het is goed uitgevallen met het bevoorraden van ego, maar ego heeft geen succes. Jij die zo van vitaal belang is voor Mij bent, hebt geen ego nodig om jou een uiteenzetting te geven. Het is nodig om een einde te maken aan dat ego, zodat je je eigen ware licht kunt zien en erin kunt staan.

Ego is de sluier die je ervan weerhoudt de schoonheid en grootsheid die je bent te zien. Ongemaskerd ben je mooi licht. Met masker is jouw licht gekrompen en je ziet het nauwelijks.

Waarom denk je dat Ik Mijzelf herhaal? Het is niet om Mijzelf te horen praten. Wanneer je Mijn denken volledig hebt omarmd, zal Ik je nieuwe dingen vertellen die je graag wilt weten.
Maar eerst moeten Wij een paar stapstenen om over te steken, leggen:

Je bent niet voor niets op Aarde. Het is de bedoeling dat je hier bent.
Het is geen toeval dat jij jij bent en dat je op dit specifieke moment op deze specifieke plek bent.

En toch hoef je niet op deze plek te blijven. Accepteer jouw recht om je leven op Aarde uit te breiden.
Je was niet bedoeld om in erfdienstbaarheid te zijn, en je bent in erfdienstbaarheid geweest aan verouderde gedachten. (Onderworpen)

Verlaat ze, de stilstaande gedachten. Ze zijn de vastgelegde geschiedenis van jouw leven op Aarde. Het zijn verdraaide draden. Stop met terugkijken. Laat het verleden achter. Accepteer dat het je goed heeft gediend, maar nu heb je het niet meer nodig. Je hoeft niet herinnerd te worden aan droesem hiervan, noch aan het goud ervan, want er wacht jou veel groter goud.

Het verleden verlaten betekent angst opgeven. Angst klampt zich aan jou vast omwille van zichzelf, niet voor dat van jou. Het is een misplaatste gedachte om te denken dat je angst nodig hebt. Angst is geen haven. Het beschermt je niet. Weet dat je al veilig bent.

Om het denken uit het verleden uit te laten stappen, moet je aan jezelf toegeven dat je niet alles weet. Je weet al dat je weinig weet, maar op veel gebieden weiger je het toe te geven. Denken dat je meer weet dan je doet, is een kreet van je ego.

Accepteer dat je onschuldig bent. Wat betekent het om onschuldig te zijn? Het betekent openheid. Onschuld is niet met voorbedachten rade. En stel het niet gelijk met onwetendheid. Onschuld laat het nieuwe aanbreken. Onschuld laat je toe in het heden.

Leun naar binnen in het heden. De toekomst is niet je bestemming.
Als je uit het verleden bent gestapt, ben je al in het heden gestapt waarvan je dacht dat het de toekomst was. Jouw toekomst is nu.

Weet dat er geen haast is, want tijd bestaat niet. Tijd is een concept dat alleen dient om je leven in een hokje te stoppen.
Wees gevangen in tijdloosheid in plaats van tijd. Betreed het concept van Oneindigheid dat al het leven nu alomtegenwoordig maakt.

Weet dat er leven is. Het leven is het leven. Het is een opwaarts bewegende spiraal. Het gaat niet over testen en lessen en correcties.
Het idee van correctie zorgt ervoor dat je je leven in het verleden steeds verder uitbreidt. Jouw leven hoeft alleen maar te groeien naar de waarheid over jou. Dat doe je door het verleden eraf te laten vallen.

Laat jouw leven groeien in jouw acceptatie van de waarheid over jou.
Accepteer dat je veel meer bent dan je huidige denken toestaat.
Via jouw denken moet de Realiteit van jou er weer bij geraken.

Nu, vandaag, met Mijn zegeningen, laat jouw denken naar nieuwe hoogten groeien, zodat je je kunt gaan voorstellen waarvoor je geboren bent en wat een geschenk voor het universum jij bent.
Je zult je gaan voorstellen wat God heeft bewerkstelligd.
Ik heb je goed gemaakt.
Weet dat, zodat je de hoogten van de Hemel kunt beklimmen en houd het in je bewustzijn.

http://heavenletters.org

VERTALING DOOR: Anja voor wakkeremensen.org –

2 April 2022.

Afbeelding: Wallpapersafari